Napsat recenzi

Skautský tábor neb pobyt pro nenáčné

Recenze hotelu Club El Bousten *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 262x
Recenze se líbila: 479 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 15

Jediné co lze konstatovat je to, že zde dostanete najíst, napít a máte se kde vyspat. Pokud bych sem jel za plnou cenu (jsme tu na last) rozhodně bych byl daleko víc "nasranej". Stejně tak píši recence v cca. polovině pobytu a jak se říká "už jsem si zvyknul - děti však rozhodně ne (jsou starší). Hotel je spíš pro arabskou klientelu než pro evropana. Pokud hovoříte s domorodci v okolí o svém hotelu, jenom se usmějí a říkají "garáže". Z našeho zájezdu od CK Azur reisen, zde nikdo není zcela spokojen. Podle klasického známkování tak od 3 do 5-ti. (5 je nejhorší). Prostě většina nadává. Český klub je převážně v baru all inclusive kde se většina opíjí pivem, vínem, whisky, gin... :-) Zde si každý vyměňuje zkušenosti a ne zrovna příjemné. Dost lidí je zde náhradou za Egypt. Pravdou je, že se právě v naší skupině zvedla největší vlna stížnosti na zdejší služby, které byly nejprve předneseny delegátovi Alimu, který reagoval dosti neuvěřitelně a chtěl z jednání odejít. Asi je na to tady zvyklý, ale na druhou stranu ne všechny věci může ovlivnit. Něco málo se však během pobytu už změnilo. P.s.: Druhou nejpočetnější skupinou jsou tu po arabech asi češi.

Ubytování  průměrně (3/5)

No, co na to říci. Nevím, co je na tom pravdy, ale klienti cestovky you travel prý problémy neměli. My od Azur reisen ano. Vzali jsme až 3-tí nabízený pokoj, který odpovídal fotografii v katalogu. Předchozí byly vyloženě chlívy. Asi to zkouší na každého. Nakonec pomohlo 10 euro. Není to žádné sláva, ale přespat se dá. Každý druhý den dáváme bakšiš 1-2 TD. Máme toaletní papír, vytřeno, ustláno (různé varianty skládané deky), 1 x květy ibišku, 4 ručníky (původně 2). Lepší je asi připravit ručníky na výměnu s bakšišem. Ráno odnesou a zpravidla odpoledne přinesou čisté. Zvířátka na pokoji jsme zatím neviděli (pár komárů, sem tam mravenec), ale jsme v patře. Bohužel každý pokoj je "jiný" co do rozsahu vybavení. My snad máme všechno - TV bez ovladače (ten se platí), malou ledničku, klimatizace (nějak divně funguje), zrcadlo, stolek pdo televizi, stolek pod zrcadlem, malý stolek, 2 noční stolky, skříň, samostatný záchod a koupelka s vanou. Vše je staršího data, některé na hranici životnosti. Obklady popraskané, někde lechce odpadávají. Co jsme se bavili s ostatními, někde chybí televize, stolek, lednička. Někomu více či méně zatéká do pokoje (skoro týden zde každý den pršelo). V bungalovech nejsou zase skříně..... Kdo sem jede, tak at si nejprve prohlédne nabízený pokoj a pak se stěhuje. Budou to na vás "zkoušet". Je zde několik typů pokojů. Většina klientů je ovlivněna prvním dojmem z pokoje. Je to naše soukromí.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Velkou výhodou je neomezené množství balené vody jak v jídelně, tak na baru all inclusive. Jídlo je 3x denně v jídelně (ne restaurace). Od 6-10 hodin snídaně. Vyloženě chudá - 1 druh sýru, salámu, vajíčka (jednou byla i míchaná), lečo, volská oka, sladké pečivo (asi z toho to nejchutnější) pečená placka z těsta na koblihy, zeleninové saláty, mléko, čaj, džus, kafe. Po týdnu toho máte plný zuby. Po stížnostech (asi) se to trochu zlepšilo (míchaná vajíčka, lečo, volská oka). Oběd. Jak bylo psáno, zpočátku špinavé talíře, skleničky, příbor ve špinavých příborníkách, dost často chybělo, ale doplňovali. Teď, 2 dny změna. Na stolech jsou už připraveny příbory a ubrousky. Tragédie jsou ubrusy. Ale to je způsobeno arabskou klientelou, která jí jako "prasátka" Pohled na ně je zážitek. To nás však zajímat nemusí. Pokud mají část vyhrazenou pro VIP s obsluhou, at si vyhradí i pro araby. Sice ne všichni jsou takový "hladovci",ale každý den jsou malé potyčky, štóuchance s nimi při stání ve frontách. Rádi předbíhají. Útěchou je, že i personál je nemá rád a když předbíhají, tak je vyhazují. Na všechno se stojí fronta. Nejrychleji ubývá meloun a sladké, kde je největší boj a dortíky (výborné) jsou na příděl 2-3 kousky na jedno vystání fronty. Oběd - dá se vybrat, žádné kulinářské umění ale nečekejte. Asi trvale nejlepší jsou špagety. Na výběr je toho v celku dost a pravidelně se doplňuje. Je zde jak drůbeží maso, tak hovězi, skopové, ryby - tuňák, makrela.., rýže, kuskus, brambory, špagety, kaše (jenom rozmačkané brambory), zeleninové saláty, sladká rýže. Večeře jsou obdobné, možná o trochu lepší. Zato největší nápor. Později již některé jídlo není. V rámci all inclusive, jak již bylo psáno v jiných recenzích, pouze jeden ubohý bar vypadající jak kantýna. Otevřeno od 10 do 24 hodin. Zde točí pivo asi 7-ka, které neumí ani natočit, 2 druhy vína (bílé, růžové), whisky, vodka, gin, muschkato (sladké -dobré s colou), a nealko nápoje z automatu. Přes den asi 2 hodiny odpoledne lívance jako dlaň, na příděl souběžně se zmrzlinou. Tu jsem nechutnal, prý ji ředí vodou (osobně nevím), dětem nechutnala. Ve městě mají daleko lepší. Vodu dávají v pet lahvích 1,5 litru obyčejnou a s bublinkama 1 l. Z naší skupiny nevím o nikom, kdo by měl vyloženě střevní problémy. Přesto zásadně nepít vodu z kohoutku a nedávat si led do nápojů. Čistit zuby jenom s vodou z PET. Kontrolovat uzávěry lahví, zda nejsou použité.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Hlavní bazén - voda zelenomodrá, hodně chlorovaná. 2x zrovna neláká. Zpravidla zde byla arabská klientela. Dětský -nevím, nebyl jsem v něm. Tobogán. Nevím jak, ale na fotkách je modrý a ve skutečnosti barevný vodorovně proužkatý. Zatím jsem nezkoušel, funguje opravdu jenom sporadicky 2 hodiny denně a ještě jenom jeden. Prezentovaná zoologická - zapomeňte. 1 velbloud, 1 kůň a 1 osel. Minigolf - značně zanedbaný, asi se tam několik let nehrálo. Tenisové kurty - jsou 2, jeden ucházející. Ještě jsem tam nikoho neviděl hrát a je to i vidět na údržbě. Hotel je sice rozlehlý, ale značně zastaralý a ve větší míře udržovaný jenom v základní podobě. Nikde prakticky není nic nového, včetně vybavení v jídelně (varny, hladící stoly...). Nejsou zde vidět žádné investice. Jsou zde zákoutí, kam bych ani asi nešel :-) Personál - jak kdo. My máme uklízečku v pohodě. Jiní si stěžovali na nedostatek ručníků, úklid, požadování bakšiše předem. No nepředřou se. Pro ně jsme kapitalisti, banditi a chtějí nás stáhnout o prachy :-) . Docela v pohodě jsou animátoři, snaží se. Hlavně Momo prodat trička s potiskem :-) . Celý den dělají nějaké akce. Účast je u mnohých z nich je ale omezená - vodní pólo, plážový volejbal (zde na čechy nikdo nemá :-) ) Každý večer je nějak tématický se stejným základem. Jak jsem psal, všechno je staré a mnohé neudržované. Fitnes tu žádné není. Hezký je výlet na 4kolky za 50 TD. Je to tak na 3 hodiny, z toho 2 v sedle 4kolky. 15 min. jízda po silnici a pak přes vesnice do lesíka s dráhou. Dá se domluvit i jízda do terénu do hor (spíše kopců). Směnit peníze se dá na recepci. Kurz je 1 euro = 2,1 TD.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

To je asi opravdu to nejlepší. Moře teplé, voda čistá, nyní velké vlny až i nebezpečné, ale zábavné. Lehátka a slunečníky zdarma, podložky za 2 TD na den. Sprchy 2, voda se snaží téci. Pláž je čistá, ochranka vykazuje dotěrné prodejce, velbloudy ... Po pláži se dá chodit na obě strany bez omezení. Vyborné podvečerní běhání. Na pláži různé atrakce, které nepořádá hotel - banán, kruhy 10 euro, padák 17,5 eura, vodní skůtr ...

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Nepřekvapí, nenadchne, prostě arabský svět. Nejlepší je navštívit Hammamet Jasmínu či Medimu. Taxík stojí od 4 do 7 TD ve dne. Od 21 hodin si účtují přirážku. My stabilně jezdili od 5ti do 6-ti TD. Musí se všude smlouvat a tvrdě. Zpravidla když už odcházíte, tak kývnou. Pod cenou nejezdí ani neprodávají, prostě je to hra - smlouvání. Ve čtrvtek je tržiště spíše bazar tzv. SUK. Zde je vidět chudoba v plné nahotě. Je zde zelenina, ovoce, a hadrárna - jako náš sekáč :-). Jinak prodejci jsou docela vlezlí, až silně otravní. Málem vám vlezou až do peněženky. Pro ně jsme pracháči. Neprve si prohlédněte ceny v prodejnách, kde je fixní cena a pak zkuste jinde smlouvat. Rozdíly budete překvapeni. Cena je vždy tak min. 3x vyšší :-)

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Jak jsem psal v úvodu, je to hotel pro nenáročné turisty, spíše jak skautský tábor. Jenom k uspokojení základních potřeb. V Tunisku jsem poprvé, poprvé v 3 hvězdě, tak nemohu objektivně porovnávat. Absolutní většina zde českých turistů, se kterýma jsem zde mluvil, nadšená nebyla, spíše naopak. Příště budu volit hotel rozvážněji a asi min. 4 hvězdy. Tento má sice 3, ale z roku 2005. Rozhodně 5-ti hvězdičkové recenze zde jsou blbost. Pokud má někdo dotaz, rád odpovím. Jsem tu ještě týden. Pokud máte nějaké zánovní věci, můžete si je vzít na výměnu či bakšiš. Mě už tu málem svlékli - počínaje brýlemi, konče kalhotami.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 57
z 106 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jana: informace - 7. 9. 2013 11:22

Dobrý den Pando :-) Letím se s přítelem 13.9. také od Azur Reizen a já se neskutečně bojím.. :-( Myslíte, že si mám sebou přibalit příbory a sklenky? Můžete mi říct, jaký pokoj bych měla chtít na recepci? Vypadá to, že si rozměním peníze hlavně na bakšiš, když to tady tak čtu.. :-( Snad aspoň ten pomůže, abychom měli ucházející bydlení a ručníky a toaleťák... Ach jo, už si docela zoufám.. :-( reagovat

Tereza: Re: informace - 7. 9. 2013 21:21

My letíme s přítelem taky 13.9.....už mám připravené kelímky a ručníky berem :D reagovat

Panda: Re: informace - 10. 9. 2013 20:11

Omlouvám se, že jsem nereagoval, ale nešla wifi. Možná záměrně :-) Fungovat začala až dnes, asi že odletěla největší skupina lidi, kteří sepsali hromadnou stížnost :-) na CK. Ano, pokud možno, vezměte si sebou klidně vlastní hrníčky, příbor, ručníky. Dnes už je docela klid a trochu se snaží. Vyměnili dokonce ubrusy a příbory zpravidla bývají čísté. Některé sice nejsou dokonale čisté, ale vždy je přejedem ubrouskem. Po tom, co jsme si zažili přes výkend to snad už horší být nemůže. Resort byl narvaný arabama (prý Alžířani) a ty se chovali jak prasata, co týden nejedla. Jak naše minorita. Dokonce nás nepustili do jídelny, prý za půl hodiny, jak byla narvaná a ten bordel. Nebyly příbory, talíře, sklenice, zákusky ... Hrůza a neskutečná ostuda hotelu. Stěžovali jsme si až k řediteli, který to částečně uznal. Bohužel zase vypnuli klimatizaci (jde snad jenom v bungalovech) a nechtějí ji zapnout, prý není už sezóna. Po perném dni bývá na pokoji skoro 30 stupňů a nedá se spát neb se potíte jako ... Bohužel je to na rozhodnutí hotelu. Dále se nám pokazil bazén, naštěstí jenom na necelý den, pak nešla skoro 3 dny wifi síť. Jedna varianta byla porucha, druhá záměrná sabotáž (negativní recenze) a třetí, že nezaplatili. Každou chvilku dochází pítí na baru all inclusive. Bakšiš je potřeba. Já jsem začal nosit uklízečce pod rukou z jídelny i dortíky a balenou vodu. Ta naše je docela v pohodě. (má 3 děti). My jsme v bloku za televizí na recepci. Potom písnu bloky pokojů. My máte pokoje 68 a 70. Ty jsou plně vybavené. Bohužel každý pokoj je asi jiný. Dokonce jsem tu zažili špinavé moře, jako by někdo na moři vys\pal kontenery s platem který rozemlel na malé 3-5 mm kousíčky. Našteští foukal větřík a za dva dny bylo moře zase skroro čisté. Možná se uvidíme, odlétáme v pátek večer. Zpravidla sedáváme u baru all inclusive. Peníze se dají vyměnit na recepci 1 euro 2,1 TD. Přežít se to dá, ale musíte některé věci překousnout. Jsou liní, znudění, bordeláři. A ty jejich řeči - Češi zadarmo, vodka, kapitalisti, nemám peníze atd. Někdy si tady připadáte, že vás chtějí oškubat jak zlatou slepici. Pro ně jsme pracháči. Nezoufejte, přežít se to dá. Za pár dní si zvyknete. Nejvíce člověka však naštve, jak se k němu tady chovají a jak cestovka klame. Služby tady prostě nemají valnou úroveň. Jo a dobrý je nějaký dvrdý alkohol (já mám kalvados) ten dobře dezinfikuje žaludek. Nebo brát předem probiotika. Kdyby jste chtěli ještě nějaké info, písněte, odpovím, pokud půjde wifi. Jinak ted už je klid a hotel poloprázdný, nevíme ale, jak to bude o víkendu, to už tu nejsme. V tento moment to zatím funguje a to nejshorší je snad za námi. Jdu na večeři tak zatím :-))) reagovat

Jana: Re: Re: informace - 11. 9. 2013 19:50

Dobrý den Pando :-) velice vyčerpávající odpověď a jsem za ní vděčná.. :-) Mám sbaleno, tak nějak všechno na přežití :-) Pořád si říkám, že jaký si to uděláme, takový to budeme mít.. ;-) určitě už se nepotkáme, což je škoda.. :-( My letíme až v pátek v 19.30h z Prahy. Počasí jste měli tak nějak pěkné? Koukám na předpovědi a vypadá to tak nějak kolem 30°C. Jen aby nám nepršelo moc.. My jedem jen na týden, abychom z toho něco měli... ;-) Tablet sebou neberu, takže se ozvu určitě po návratu, jak Vám, tak napíšu recenzi.. :-) Je fakt hrozné, jak ten hotel prezentuje CK a přitom realita (podle recenzí) je uplně jiná.. :-( No, jsem zvědavá na náš dojem... :-) Chtěla jsem zájezd zrušit, ale stornopoplatky jsou vysoké, tak pojedem a budem se snažit, si to tam užít.. :-) Děkuji Vám moc za všechny informace (mám vytištěno) :-) a mějte se moc hezky.. :-) J. reagovat

Panda: Re: informace - 10. 9. 2013 20:58

Tak dnes byla poprvé polévka, něco jako pálivá rajská. Po těch 12 dnech jsem skončil na špagetách a melounu :-)) Jinak si určitě vemte svoje ručníky, min. na pláž (osušky). Pokud dávají nové ručníky na pokoj, ráno je seberou a přinesou po obědě. Pokud se budete sprchovat před obědem, neutřete se. Nebo dávat půlku na výměnu s bakšišem. Kdo nemá rád tvrdá plastová lehátka, necht si vezme sládací molitanové lehátko, prostě něco měkkého na lehátko. Plážové podložky mají, ale za 2 DT nebo koupit nafukovací lehátko asi od 10-ti TD. Vlastní kelímky jsou taky dobrý, hlavně pivaři vlastní sklo, točí stejně max 3-4 dcl. K příborům se vždycky nějak dostanete, ted už určitě. Stejně můžete mít příbor a pak nemáte zase talíř. Jak jsem psal, mělo by to už být v klidu, hotel už není tak obsazen. Jak bakšiš můžete dávat nejenom peníze, ale i věci z domova. Jsou tady chudáci, nepohrdnou ani zánovnimi věcmi, nebo co byste tu pak mohli nechat. Nebo i sladkosti, pastelky, staré mobily, brýle .... Se mnou chtěli měnit skoro vše. Chudobu poznáte na trzích zv. souku, které jsou ve čtvrtek ve starém Hammametu. Taxi vás tam zaveze. Jeden velký sekáč .. nejenom. reagovat

Tereza: :D - 7. 9. 2013 21:54

My letíme s přítelem taky 13.9. tak jsem docela zvědavá :) Jani potkáme se na letišti a nejpozději při výměně pokojů :D reagovat

Jana: Re: :D - 7. 9. 2013 22:12

Dobrý večer Terez :-) Taky sbíráte info? Kdyžtak se mi ozvěte na mail johanajanule@seznam.cz :-) reagovat

Panda: Kufr - 10. 9. 2013 21:06

Jo, abych nezapoměl. Už vím min. o 2 lidech, kterým vykradli kufr během cesty do Tunisu. Nevíme sice kde, ale nějak si kufr zajistěte. 1) uzamkněte zámkme na zipu 2) obalte si kufr tou umělohmotnou fólií, abyste zjistili na první pohled vniknutí. Kufry byly dost dlouho volně přístupné na letišti v Tunisku na výdeji, neboť jsme čekali na vstupní razítka (skoro 2 hodiny) Sebrali cigarety a drobné cennosti. reagovat

Panda: Info - 10. 9. 2013 22:07

Tak jsem reagoval a odepsal celkem 3x Janě na dotaz a hle, 2 ze 3 byly asi vymazány. Chvilku zde byly a jsou pryč. Asi je někde chyba. Tak ještě jednou. Sebou si určitě vezměte ručníky nebo osušky na pláž. Na pokoji můžete mít taky jenom jeden ručník nebo i 4, když dáte bakšiš. Pak doporučuji měnit po dvou. Když je mění, tak ráno seberou a večer vrátí. Vlastní sklenička je taky dobrá, těch je hlavně nedostatek. Hlavně pivaři at si vezmou svůj džbánek 3-4 dcl. Příbory nutné zas tak nejsou. Stejně budete mít příbor a zase nebude talíř. Teď je to už lepší, hotel není tak plnej, tak to docela stíhají. Fronty jsou, ale přijatelné. Dokonce dnes byla poprvé i polévka. To co bylo přes víkend se snad nebude už opakovat. Pro nás určitě ne, v pátek odlétáme. V sobotu nás dokonce nechtěli pustit do jídelny, prý za půl hodiny. Jídelna narvaná araby a neskutečný bordel, jak naše minorita. Od té doby, kdy v neděli odjeli, je docela klid. Hotel je poloprázdný, asi převažují češi. Vezměte si jako bakšiš i nějaké věci, oblečení na děti, pastelky, brýle, staré mobily,... je zde chudá země a vydělávají si tak 200-300 TD za měsíc - personál. Všimné pro uklízečku je vhodné. Toaletní papír dávají, aspoň my nemáme problém. Dáváme ale i bakšiš. Jinak hotel je společnosti YOU Raisen a proto její klienti mají lepší pokoje ihned od počátku a Veronika se o ně i lépe stará. Dobré jsou bloky A,B,C,D. My jsme v bloku B v patře. I zde však pokoje nejsou zárukou. Sousedům po dešti zatékalo přímo do postele. V přízemí zase mohou být "zvířátka". Služby tu prostě nejsou moc dobré. Personál někdy znuděný, někteří i slovně agresivní, někteří animátoři až otravní svými pokřiky na čechy a nejenom oni - Češi zadarmo, sleva, vodka, nechci, nemám peníze ....Připadá mi, že pro zdejší obyvatele jsme zlatá slepice, kterou je nutno řádně oškubat. Myslí si, že jsme neskutečně bohatí a všechno máme. I když dáte bakšiš, ne vždy to má efekt. V Turecku a Egyptě pro vás udělají za bakšiš více. I recepce je pomalá, pořád jejich "after, after". No, za ty peníze asi nemůžeme očekávat zázračné služby. Přežít se to dá. Nutno si v tom pobytu nalézt do hezké a nenechat se moc "nasrat". Stejně je to zbytečné. Snad se služby po stížnostech některých našich turistů ještě zlepší. Když tak se ptejte, rád odpovím. reagovat

Panda: Další den - 11. 9. 2013 21:29

Jídlo se kupodivu trochu zlepšilo, nově je k výběru i polévka. Tady v baru ALi měli rum. V hotelu méně lidí, vcelku na obědě i večeři klid. Sice každou chvilku něco dojde, ale během dne doplní. Občas se pokusí trucovat a dávat pouze po max dvou skleničkách pití. Záleží na barmanovi. Jinak jsou tu zatím převážně češi, tuniskané, němci a nějaký ten rus. Ale klid. reagovat

Panda: Poslední den - 13. 9. 2013 11:53

Nevím proč, ale zase se tu blýsklo na lepší časy. Na malém "náměstíčku" začali vyměňovat popraskanou dlažbu, večer se pokoušeli "podvodním koštětem" vyčistit zelené dno velkého bazénu (ráno jsem se koukal - bez efektu :-) ) Včera večer bylo první venkovní grilování plátků ryby a špagetové směsy. A jak jsem už psal, na baru se objevil rum a k obědu a večeři polévka. Včera večer ji však raději uklidili, neboť neměli zase lžíce. Pravidelně nejsou malé lžičky na čaj. Jinak je vhodné občas přijít na oběd, spíše večeři mezi prvními. To bývá všechno nazdobené a je veškerá příloha (saláty, jednohubky .....) Jsou to pulty napravo při vchodu do jídelny. Tyto pulty pak už nedoplňují a je z toho po 20 min. torzo. Kdo pije instantní kávu, tak sebou (hrnek i ližčku). Jinak jsem zaslechl, že mají na víkend opět dorazit alžířani. To si pak užijete. Jo, prošel jsem celý areál - hrůza. Pokud možno, snažte se ubytovat v blocích A,B,C max. D,E, Podle mě je nejlepší asi B. Pokud se postavíte zády k recepci, koukáte na východ do této části areálu. Pocitově je dobré mít aspoň slušný pokoj. Taky se tady trochu ochladilo, voda tak 26-27 st. C. Vzduch 27-29 st. C. Závěrem: Přežít se to dá. S někým se dejte dohromady a využijte všech animačních programů. Já a kluci jsme chodili každý den na volejbal a vodní pólo, jeli za člunem na kruzích, vyzkoušeli padák (docela drahé a krátké). 15 dní je ale opravdu dlouhé. Ps. Hlavně se nelekněte záchodů u AL baru, hadičkou si jako oplachovat zadek nebo splachovat - to je hodně i na otrlého (hadička byla krátká). Jenom jsem nahlédl, ale nezkoušel - dovozuji. Pobyt zde je prostě jeden VELKEJ ZÁŽITEK - příště ale raději jinam :-) :-) :-) Jo a kdo si chce spravit chuť, nalevo od vchodu do resortu je "vegas burger" - docela dobré hamburgery asi od 4 TD. Jinak včerejší aktuální kurz směny byl 1 euro = 2,15... Tož si jdu ještě jednou zaplavat do moře, dát několi 7 st. piv a v 18:50 odjezd na letiště. reagovat

Panda: Komáři - 13. 9. 2013 12:03

Ještě jedna rada. Jelikož nešla klimatizace, museli jsme celou noc větrat, aby se dalo spát. Bohužel i zde byli komáři a pěkně štípali (štípance velikosti i 5-ti koruny). Takže repelent. Vždy jsem tak 2-3 během noci zabil, jak mi pili krev :-))). To jsme měli pokoj v 1 patře. TUNISU - resortu El Bousten - velké sbohem. P.s: Nekuřáci si tady taky užijou. Hulí se tady všude (kromě jídelny - ale jsou otevřená okna - ani zde nefunguje klimatizace a ve venkovní části se samozřejmě hulí. Hulí se na recepci, na pláži, na terase, v Al baru, na pokojích, prostě všude. Jinak krabička cigaret stojí od 2 TD. reagovat

Panda: informace od CK - 14. 9. 2013 23:56

Tak mi to nedalo a opět jsem si přečetl prezentované informace o službách hotelu od CK a souhlasí tak na 50%. Na to, že v hotelu bydlí 2 delegáti od CK you travel a azur reisen (maxi reisen), je zřejmé, že vědomě klamou, neboť informace mají aktuální. Prosím proto všechny, ať sem píšou své dojmy a aktuální stav hotelů, aby nás cestovky neklamaly. Příště budu volit opatrněji, připadne se zavedenou německou CK či jinak. reagovat

Jana: Povedená dovolená - 23. 9. 2013 12:49

Tak jsem se v sobotu vrátili a musim říct, že přes všechny ty obavy, to byla super dovolená.. Pokoj jsme měli hned první hezký, čistý, voňavý ( č. 65), pokojské super, čisté ručníky denně, toaletní papír až dost, uklizeno, čisto.. Žádné fronty na jídlo, takíře, příbory, to vše bylo a doplňovali neustále... Je fakt, že jsem slyšeli, že turnus před námi to měl, jako noční můru, ale nám se to opravdu povedlo.. Hotel byl poloprázdný a nenajeli žádná "prasata".. . Počasí se taky vyvedlo, jen jeden den sprchlo,tak jsem k večeru byli ve městě. Je mi líto, že vám se tam nelíbilo jako nám, měli jste smůlu.. :-( příští dovolenou Vám přeju nejlepší :-) Napíšu vlastní recenzi a dám i fotky. reagovat

Panda: Re: Povedená dovolená - 23. 9. 2013 16:35

Tak to je supr, že se Vám to povedlo. Hold jsme měli smůlu :-). My se na to patro dostali až na třetí pokus a za 10 euro. Pokojskou dobře znám, má tři děti :-) , nosili jsme jí vodu v PET, dortíky. Je taková vysmátá :-). Na jídlo se opravdu stáli fronty, chyběli příbory, skleničky, ubrousky a mě osobně oravdu jeden arab vytrhl talíř z ruky - byl poslední. Jednou nás dokonce vykázali, at přijdem za 30 min. Některá jídla byla v nabídce až po týdnu. Když to člověk čte, nechce se mu ani věřit na ty rozdíly :-). Ne, je pravdou, že jsme byly částečne ovlivněni prvním dojmem (2x strašné pokoje) a délkou pobytu (15 dní). Byla nás parta, tak jsme se dokázali zabavit, děti využivali animační programy atd. Já jsem to vše bral jako zážitek, ale stálo to určité peníze a ne malé. Ale mám zkušenosti a snad nic horšího mě už nemůže potkat :-). Recenzí jsem rozhodně nechtěl nikoho vystrašit, jenom jsem popsal, jak to tam chodilo. Možná stížnosti z naší skupiny něco ovlivnili, kdo ví. I s panem ředitelem se tam dokonce jeden od nás bavil (2x). Hlavní je, že jste byli příjemně překvapeni a na vše připraveni. :-). Každopádně si příšte sebou beru minimálně vlastní skleničku na pití :-) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání