Napsat recenzi

NEJEZDĚTE - naprosto nedoporučuji zkoušet tento "hotel"

Recenze hotelu Club El Bousten *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 415x
Recenze se líbila: 468 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Mini club pro děti do 5 let Mini club pro děti do 5 let
  • dětské struhadlo dětské struhadlo
  • zdevastované klouzačky zdevastované klouzačky
  • kočky před kuchyní kočky před kuchyní
  • přístup k dětskému bazénu přístup k dětskému bazénu
  • ukázka osvětlení ukázka osvětlení
  • vchod do kuchyně!!! vchod do kuchyně!!!

Nebyla to naše první dovolená v Tunisu, víme jak to tu vypadá na ulicích, jak se tu vaří, ale toto byla opravdu síla. V termínu 15.8. - 26.8. tu bylo hodně českých turistů a se všemi jsme si vyměňovali jen negativní zážitky s personálem, kuchyní a v zásadě vším co jsme za své peníze očekávali a čemuž realita naprosto neodpovídala.

Ubytování  průměrně (3/5)

Hotel má více než 550 pokojů či bungalovů, od těch dále umístěných je to k moři, k bazénu či do "jídelny" opravdu daleko. My měli štěstí (za 20 EUR recepčnímu) na moc pěkný pokoj, klima funkční, voda tekla i teplá, rekonstruovaná okna, pouze nesvítila většina žárovek, asi jako provokace nám na pokoji překážela televize bez anténího kabelu. Naši krajané měli ubytování do jednoho mnohem horší, stále se hovořilo o netekoucí vodě, švábech, dvou ručnících na 5ti člennou rodinu a mnoho dalšího. Náš pokoj byl blízko bazénu a pláže, hlasitá hudba přes den nám v pokoji nevadila, pouze o víkendu se na části hotelové pláže, která je ohraničena jako soukromá, konala pro max 5 VIP hostů "technopárty" díky které se na celý den stal náš pokoj zcela neobyvatelný díky masivní rezonanci betonových stěn a oken, s touto situací nešlo podle personálu nic dělat - prostě soukromá pláž. V podstatě jediný člověk, z našeho hlediska, který fungoval na výbornou byla naše uklizečka, za malý bakšiš jsme měli každý den čisté ručníky a celkem uklizeno.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Nic jako stravovování tento hotel nenabízí, ano myslím to vážně. V té zapáchající, vlhké a špinavé "sauně" nám bylo nabízeno k jídlu samé velice kořeněné, hodně pepřené jídlo, stále hlavně zelenina na mnoho způsobů, když bylo maso, omáčka obsahovala úlomky kostí. Jako dezert byl po celou dobu podáván jeden druh placky s pokaždé jinak barevnou polevou a to na příděl jeden kousek 2 x 2 cm na osobu nebo meloun, pouze jednou jsme dostali nějaké nektarinky či co to bylo. Neustále se stálo ve frontě u prázdného koše na příbory, na talíře na absolutně nedostatkové hrnky, které "číšníci" nosili třeba jen po dvou tak jak je brali ze stolů, žádné tácy, ale pěkně prsty dovnitř hrnku nebo sklenky a tradá. Snídaně pečivo, zelenina, místní dobrá marmeláda a jeden druh sladkého pěčiva. Oběd pečivo, brambory, rýže, zelenina, smradlavá omáčka se zeleninou. Odpolední fronta na palačinky kdy se na děti často nedostalo, protože z druhé strany byl asi VIP výdej nerespektující čekající Evropany. Večeře pro změnu zelenina s pečivem. Nic jiného nešlo jíst, pepř a silné koření bylo i na bramborách a rýži. Myslel jsem, že nejsem narozdíl od manželky citlivka, ale takovéhle způsoby péče o hosty jsem opravdu těžko zkousával. Pro dokreslení jen ještě napíšu, že studenti z Hotelové školy z Havlíčkova Brodu kteří zde byli na praxi se chodili stravovat za vlastní peníze raději jinam!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Jak už jsem psal, kromě uklizečky zde téměř nikdo nefungoval. Recepční arogantní, sběrači nádobí špindírové, číšníci u baru ignorující bílé hosty někdy až arogantní. Tzv. all inclusive byl občas narušen prý příkazem od šéfa, že nadostaneme vodu, nebo pro změnu mohu odnést pouze jeden nápoj a ostatní rodinní příslušníci mají přijít sami a podobné eskapády, které se rovnali zážitkové dovolené v divočině s procvičením místních nadávek, které byly slyšet z úst číšníků. Pro malé děti možnost umístění v Mini klubu, český animátor se snažil, ale podmínky byly děsivé. Bazény špinavé, uvolněné osvětlení pod hladinou, zničená dlažba a uvolněné střepy z ní všude kolem, přelivové hrany zničené, odfouknuté a nebezpečné. Toto bylo v obou bazénech, ani já ani naše děti sem vůbec nemohli vlézt a i kdybychom chtěli riskovat žloutenku nebo úraz, přes nával hlučných a agresivních Alžířanů a Tunisanů stejně nebylo možné v bazénu plavat. Klouzačky jejichž povrch připomínal struhadlo byly také nepoužitelné. Sprchy na pláži nesprchovali, ale jen čůraly. Zeleň byla celkem hezá. Na pokojích, chodbách i chodnících chyběli žárovky, jen prázdné objímky pod proudem nebo rovnou vytržené celé světlo a koukající holé dráty. Po komplexu se potulovali velice hubené kočky které jsem několikrát viděl vybíhat z kuchyně s myší v tlamě a nebo večer byli vidět v jídelně na stole jak vybírají zbytky z ubrusů a země. Kam tyto kočky chodili vykonávat potřebu je asi jasné...všude!

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Toto je jiná kapitola, nádherné moře a pěkná pláž, na které nebyly za celou dobu žádné chaluhy, hotel je opravdu dobře umístěn.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Špína a odpadky jako všude v Tunisu.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Katastrofa

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 57
z 106 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání