Napsat recenzi

: Club El Bousten ***

Recenze hotelu Club El Bousten *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 339x
Recenze se líbila: 470 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

Naprostá katastrofa. Procestoval jsem toho spoustu, ale tohle jsem nezažil nikde!! Kdo tu v recenzích dává 4 plus tak asi spadnul na hlavu. Všechno od začátku do konce je tu špatně.Pokud chcete na dovolenou tak prosím vás sem opravdu nééééé. Vaše peníze nechte v jiném hotelu.

Ubytování  průměrně (3/5)

Špína, plíseň, zápach. Nefunkční klimatizace, všude vodní kámen, z kohoutků teče slaná voda. Postele palandy, jako na vojně!! Jedna skříň na pokoji ( také celá plesnivá ). Záchod splachuje, ale jenom někdy. Ručníky děravé, ložní prádlo také. Uklízečce jsem dával pokaždé pár dolarů ale stejně se nic nestalo.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Jídlo není dobré, ale dá se to přežít. Pro menší děti asi problém, ale já to bez problémů dal. Pokud jsou hosté taky arabové, nastane vám při jídle peklo. Jejich stravování je slušně řečeno nechutné a hlavně na vás nic nezbyde. Jejich rodiny čítající i 12 osob si bez problémů naberou i 30 porcí které jenom rozvrtají a nechají na stole. Pokud na vás neco zůstane, stejně si nemáte kam sednout. Poslední tři dny to skoro půlka zájezdu vzdala a chodili jsme jíst někam jinam. Pivo a alkohol došel už v úterý a náprava se jim povedla až ve čtvrtek.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Pozor!! Hotelové bazény jsou volně přístupné z ulice!! Personál tam pouští kde koho. Zapomeňte pouze na hotelové hosty. Nás za týden dvakrát okradly přímo u bazénu. Lehátka není možné sehnat, mají je místní a pokud je chcete tak vám je za úplatu pustí!! Tobogán nefunguje, minigolf jsem nenašel a ptal jsem se a hledal a hledal a nic, diskotéka není !!, masáže - zavřeno, animační program pro deti? pouze večerní tancování cca. 10 až 15 min. Naopak velké plus je český personál. Místní jsou také OK.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Zase pozor!! Pláž není hotelová, je volně přístupná takže všechno hlídat!! Plážový bar :) jedna lednice a v ní jenom plech. kola a voda v petkách. Zapomeňte na koktejly nebo pivko. Pláž se neupravuje, třeba jako v Bulharsku. Všude se povalují odpadky a nedopalky. Moře je čisté.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Počítejte že do oběda je všude hromada odpadků, až potom se začíná uklízek.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

V žádném případě nedoporučuji a už vůbec ne rodinám z dětmi. Pokud bude zájem pošlu spoustu fotek. Můj e-mail je dalca.kovar@seznam.cz

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 57
z 106 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Helena: ??? - 16. 8. 2014 11:01

Tak nevím jestli jsme bydlely ve stejném hotelu? Tvrdý alkohol došel ve středu večer, pivo a víno bylo stále a druhý den byl problém s pivem.. Animační program fungoval celý den, dokonce tam byl český animátor. Jmenoval se Martin. Vodní pólo pro děti, šipky střílení na branku, kreslení....., masáže fungovaly celý den. Dva lidi naháněly na pláži i u bazénu zájemce. Před prostory masáží byl kulečník a tak vím, že nermálně fungovaly. S jídlem máte pravdu. reagovat

Dalibor: Re: ??? - 17. 8. 2014 9:42

Animátor Martin :) ?? tak to je slušnej blábol. Masáže nefunkční, dvakrát jsem se ptal na recepci !!! Ano, vodní pólo pro děti a šipky, to je všechno. Na týden je to dost málo. reagovat

Helena: Re: Re: ??? - 17. 8. 2014 15:40

To není blábol, to je fakt. Nevím od jaké cestovní kanceláře byl Váš zájezd, ale naše delegátka Veronika od ********* vše co jsem popsala skutečně nabízela a některé rodiny nabídky využily. Nedostatky tohoto hotelu jsou myslím dobře v recenzích popsány. Pokud si i přesto zájezd koupíte, pak nechápu co očekáváte. K bazénu jsem chodila na devátou a lehátko bylo vždy. U moře to bylo horší, ale ručníky si v sedm nosily na pláž jak Češi, tak Rusové. Místní jsem tam opravdu neviděla. Pokud nemyslíte hosty z Alžíru, kteří v hotelu byly. Při obsazenosti 1200 lidí se prostě nedostane na všechny. U bazénu a na pláži jsem běžně nechávala tašku s klíčem od pokoje, mobilem a tabletem když jsem šla plavat a nikdy se mi nic neztratilo. Měl jste prostě smůlu a chápu, že máte vztek. Ale i tak uvádějte fakta. Přeji příště lepší výběr. reagovat

Dalibor: Re: Re: Re: ??? - 18. 8. 2014 10:19

Tak nevím zda nejste delegátka sama? Chcete fakta!Dvakrát nás okrást u bazénu, Místní tam opravdu chodí, velice málo z nich má náramek že jsou ubytovaní. Lehátka u bazénu ani náhodou. A že je kapacita 1200? mě to nezajímá, já mám zaplaceno a chci se najíst!! Právě takový jako jste vy, co vše omlouvají jsou na recenzích nejčastěji. Ten hotel je prostě naprostá katastrofa a nikomu ho nedoporučuji. A pokud vám tohle stačí, tak vás upřímě lituji, ale do prasečáku už moje rodina nepojede. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání