Napsat recenzi

Recenze 7/2014

Recenze hotelu Caribbean World Garden Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 113x
Recenze se líbila: 488 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkový dojem: Pro dětské vyžití ucházející,nefunkční jedna skluzavka na tobogánu,ale nejhorší byl boj s velkým množstvím komárů,kteří jsou všude.Croco klub funční,i když jeho vybavení je podle mne slabší.Nevím,co by tam děti dělaly,když by se sešlo více dětí v rozdílném věku.

Ubytování  průměrně (3/5)

První ubytování v části Garden,malý pokoj,byli jsme 2 dospělí a dítě s přistýlkou,po dvou dnech nefungovala klima,byli jsme přestěhováni do hotelu na pláži.Zde už větší pokoj,odpovídalo už standartnímu ubytování pro nenáročné.

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Rozdílné stravování v Garden a Beach,v Garden je výběr chudší.Celkově hodně ostrá jídla ,nedovařené maso ,brambory,ale i hranolky. Výběr pití je dost široký,s vínem je to dost špatné,pro mne bylo jediné pitné růžové víno.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

S úklidem na pokojích spokojenost,to že je popraskaná dlažba v koupelně,poškozené splachovadlo na záchodě,to už nepřekvapí.Sportovní využití pro nenáročné je v pohodě (minigolf hrbatý a z kopce) WiFi většinou nefunguje ani v jednom z hotelů, za 8 dní jsme se po dlouhé době připojili jednou (Beach hotel) Croco Club vybaven dosti chudě,bez klimatizace.Dětská diskotéka pro Čechy je v Garden,trvá 45 minut a dobré. Večerní animační program začíná 21,30 s tím,že nejdříve je losování tomboly a vlastní program je cca od 22 hod.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Pláž se uklízí,vstup do moře je pozvolný,z počátku přes chaluhy,ale po jejich překonání je písek.Občas meduzy,což pro děti je problém.U bazénů je lehátek dostatek,občas chybí molitanové podložky a plážové osušky se ztrácejí...Sprchy na pláži jsou pouze 2,u bazenu se slanou vodou u tobogánů je to bez problémů.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Byli jsme pouze v obchodě cca 15 minut od hotelu pro odpuzovač komárů a sprej proti komárům.Je to zde o cca 5 TD levnější,než v hotelové prodejně.

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Protože jsme jeli s vnučkou,tak tomu jsme podřídili výběr hotelu (Croco Club a tobogány se skluzavkou)Takže v této oblasti spokojenot.Ale ostatní neodpovídá 4 hvězdičkovému hotelu,vadí mi rozdílná strava v Garden a Beach (v Garden např.nebyla bram.kaše,pečená krůta)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání