Napsat recenzi

Carribean club Gammarth Tunis

Recenze hotelu Club Dar Naouar *** (Tunisko - Gammarth - Gammarth)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 615x
Recenze se líbila: 628 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Obvyklé odpolední vlny. Obvyklé odpolední vlny.
  • Pohled do vnitrobloku. Pohled do vnitrobloku.
  • Dětské bazény a tobogány. Dětské bazény a tobogány.
  • Přístup k moři. Přístup k moři.
  • Lehátka použitelná s opatrností. Lehátka použitelná s opatrností.

Hotel patří do sítě Carribean World a je díky tomu vybaven pěknými bazény a tobogány. Vnitřek "hotelu" spíše připomíná kemp. Ubytování je ve dvoupatrových domečkách, které tvoří malá náměstíčka a je pospojováno chodníky. Všude je plno keřů a květin. Pokoje v horních patrech jsou 2-3 lůžkové, v přízemí jsou velké rodinné pokoje. Před lety určitě moc hezké, nyní je již opotřebované. Odpovídající ceně last minute, původní cena v katalogu neodpovídá kvalitě ubytování ani službám. Hotel je spíše * *. Na hotelu není delegát, ani při příjezdu a odjezdu. Pro turisty bez základů AJ nebo FJ dost těžké.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Uváděné "jednoduché" bych přeložila jako opotřebované a ošuntělé. Měli jsme dvoulůžkový pokoj běžných rozměrů, dost úložného prostoru. Laťkové dveře, kterými prosvítalo slunce, mravenčí stezku u dveří do koupelny a sprchový kout, kterému nešly zasunout dveře přes vodní kámen. Úklid byl každý den, postel čistá, ručníky jakž takž (průběžně se měnil jejich počet z 2 malé+2 osušky na 1+1, jeden, poté celkem 5,... zřejmě jak stíhá prádelna). Na rozdíl od ostatních, kteří bydleli v přízemí jsme neměli brouky ani potíže s klimatizací. Hotel byl v době svého postavení asi moc pěkný a moderní, bohužel je vidět, že se v něm moc neinvestuje.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Hotelová kuchyně vařila i pro sousední restauraci, kam každý večer proudily celé rodiny místních lidí na velké večeře (Rammadán). Jídlo tudíž bylo hodně tradiční = pro nás dost ostré. Děti žily z palačinek, hranolek nebo rýže a pizzy. Jinak dost rozmanité, zelenina na mnohé způsoby, saláty apod. V mase moc výběr nebyl. Každý oběd i večeře doplňovalo ovoce (melouny, broskve) a velký výběr zákusků. Dopolední svačinu jsme nepotřebovali, snídaně je do 10:00 a oběd od 12:30. Odpolední svač.: pizza vždy, obložené bagety a grilovaná masa někdy a rychle pryč.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Vybavení před lety pěkné a moderní, nyní dožívá. Platí zejména pro plážová lehátka, slunečníky. Najít neporušené je téměř zázrak. Bazén využívají místní lidé jako koupaliště, zpočátku pro nás zajímavý pohled na muslimské rodiny, později nepříjemně rozebraná lehátka, plný bazén i tobogány (na konci července začínají prázdniny). V našem turnusu se také ztratily osušky, z lehátka i z terasy u pokoje.

Personál v restauraci pochvala, v café baru slabší, v baru u bazénu horor. K obsluze přistupovali chlapci s pravou orientální rozvahou. Celodenní půst jim chuti do obsluhy nepřidal. Kladně hodnotím čerstvý popcorn, který u bazénu byl k dispozici.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Vstup na pláž je po dřevěném chodníčku, kde je potřeba dávat pozor na prasklá prkna a vylezlé hřebíky. Vzdálenost cca 150m. U pláže je bar, kde jsou čepované nealko nápoje. Bohužel je na celé pláži 1 nádobka na odpad, takže kelímky od nápojů jsou rozesety všude. Moře bylo teplé, ale za 12 dní pobytu bylo úplně čisté 2x + jednou s medúzami. Jinak rozbouřené, vlny přinášejí trávu, mechy, chaluhy a odpadky. Z obou stran hotelové pláže je pláž veřejná, neudržovaná. U baru sedí hotelový security, po pláži pravidelně prochází nebo projíždí policie. Lehátka vesměs rozbitá, nedostačující počet. Na pláži je v nabídce mořský kajak - zdarma, za poplatek vodní skutr, jízda v nafukovacím kole za motorovým člunem.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Země nikoho. Za bránou hotelu (hlídá security) na jednu stranu veřejné parkoviště pro pláž, které se podobá spíše smetišti, na druhou stranu kousek ulice lemované čekajícími taxíky, která ústí na hlavní příjezdovou silnici. Podél té je zarostlý chodník plný odpadků, nejbližší obchod je cca 3 km vzdálený Carrefour. Jinak nic. V hotelovém obchůdku pár suvenýrů, jídlo, pití, kosmetika, oblečení, tašky a hračky do vody - smlouvá se. Pohlednice nemají. Procházky pouze podél moře kolem veřejných pláží.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Celkové pozitivní hodnocení dovolené je zejména díky partě lidí, kterou jsme zde poznali. Jednak spoluturisté z ČR ,a také hoteloví animátoři, kteří se snažili nás pobavit až do zničení vlastního těla. Doslova.

Ostatní dojem je spíše horší, v Tunisu jsme byli třikrát, ale toto bylo nejhorší. Trefili jsme na Rammadán, což životu ve dne moc nepřidá.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání