Napsat recenzi

Náročnější by se měli vyhnout

Recenze hotelu Vincci Helios Beach Hotel **** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2020
Přečteno: 702x
Recenze se líbila: 201 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Toto zařízení lze využít jen v případě,že není žádná jiná volba možná.Je to jen o někdy čistém moři a široké písčité pláži.Katastrofalni smrad z kanálu na pláži po celou dobu pobytu.Hotel sice čistý vc.pokoju,ale pokud porovnam jiné resorty v jiných zemích mají se zde hodně co učit a to úplně ve všem.Nestacim se divit spoustě recenzí ve smyslu jak se jedná o vše úžasné apod.zarazi mě,jaké jsou vlastně nároky těchto lidí na trávení dovolené u moře.Durazne nesouhlasím s úžasnou stravou.Mam zkušenost s masem vždy děsně tvrdým většinou krvavým nebo spáleným.Snidane malý výběr nedobře pečivo,polévky nepoživatelné zelenina míchání shnilé do čerstvé s ovocem jakbysmet.Kava téměř nepitelna víno jakžtakž,pivo nic moc.Jedine či bylo výborné tak sladkosti.Plaz docela dobrá,more někdy čisté boj s chaluhami,úklid nepochopitelne prováděny úklid pláže.Neni vlastně kam jít,okolí zabordelene plasty,hadrami střepy a jinými hrůzami.Neucta Tunisanu k vlastní zemi mě doslova uráží a moje to není.Zkratka smutná realita.Doporucuji přibalit něco proti komárům a kousavým mícháme jinak si ani večer neotevřete dveře od pokoje.Personal se snaží půlka se chová nepřijatelné.V Midounu nějaké nákupní možnosti,doporučuji jejich místní dvoupatrový obchodnak celkem čisto u vchodu měří teplotu.Zalezi na Vás jaké máte očekávání,ale náročnějším se zde líbit opravdu nemůže a to si myslím,že neočekávám nadstandard,ale řekněme normal.Mezi časté návštěvníky české národnosti,kteří sem jezdí stále dokola jak pravili a jsou zde hrozně spokojeni nepatřim a ani nechci patřit.Myslim si,že tento lidem patrně staci ke štěstí hodně málo,tím nechci někoho shazovat,ale varovat normální slušně lidí kteří si umí vážit sami sebe a nechtějí snášet neprofesinalismus,smrad a školit barmany v chování k hostum.Jako člověk dokážu leccos pochopit a omluvit,ale za dobu pobytu se nabalily děsně zbytečně chyby na tomto hotelu což mě utvrdilo v tom,že tento hotel vynecham.Se sebezapřením hodně slabá trihvezda.

,

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Dobre

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Hodně slaba

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Mají se co ucit

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Dobre

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Udesne

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Vynechat

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 34
z 49 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Tereza: Naprosto souhlasím - 14. 6. 2022 15:36

Díky za tuhle recenzi, naprosto souhlasím. Pěkný pokus, hodně vynaložené energie... ale výsledek není tak dobrý Tento hotel má velmi pěknou písečnou pláž s pěkným písčitým mořským dnem, dobrý vstup do moře a můžete se bez problému koupat a chodit do vody bez bot. Není potřeba molo. Poslední 3 dny, ale moře bylo plné mořských řas - ve kterých nebylo moc pohodlné plavat. Ale první 4 dny byly v pohodě. Takže můžete mít štěstí.. nebo ne. Také personál hotelu je docela milý a je vidět spousta úsilí. Pokud máte rádi velmi hlasité celodenní animační programy, toto místo si zamilujete. Také se vše denně uklízí... Je hezké mít zdarma tobogány pro děti a zahrady jsou zelené a pěkné. To jsou pozitiva. Nevýhody Wifi je v tomto hotelu skutečný VTIP. Mělo by být k dispozici na recepci. Nebylo vůbec dostupné a pokud ano... bylo tak přetížené, že se nedalo poslat ani e-mail nebo obrázek. Nebo stahovat. Měli by investovat a toto vylepšit. Na rok 2022 to bylo neuvěřitelně špatné. Hotelové pokoje a bungalovy jsou vybaveny dost obyčejně a zejména koupelny jsou nic moc a hodně ošoupané a používané. Možná existují nějaké zrekonstruované pokoje, ale my jsme takové štěstí neměli. Měli jsme pokoj s výhledem na moře v hlavní budově 631 a bungalow Menzel 312. Opět – úklid je každý den a pořádný, ale nedá se vyčistit něco hodně starého nevzhledného a použitého. Nejsem moc rozmazlená, ale tohle bylo na mě trochu moc ekl. Bydleli jsme ve 2 pokojích (jeden v hlavní budově a jeden v zahradě Menzel) a oba byly velmi podobné a oba by měly být co nejdříve zrekonstruovány. Hudba kolem bazénu je neuvěřitelně hlasitá po celý den a je těžké odpočívat ve vašem pokoji, pokud se nacházíte blízko hlavního bazénu. Zejména rodiny s malými dětmi si budou stěžovat, protože děti v tomto hluku nemohou spát. Jídlo - velké zklamání - všechno to vypadá tak pěkně a je tam taková rozmanitost... ale nechutná to dobře. Nedokázal jsem si představit, co lidé říkali v recenzích, než jsem jela, když psali, že je to bez chuti. Ale je to skutečně tak. Nevím proč... Takové plýtvání energií.... kuchaři by měli použít trochu soli, bylinek a příchutí, aby těstoviny nebo maso nějak chutnaly... Ale je to skoro všechno opravdu bez chuti... . Kromě sladkostí - ty jsou skvělé a pochutnáte si na nich. Nakonec jsme jedli jen pár osvědčených věcí. Pizza a hranolky byly docela v pořádku - ale byly na ně neuvěřitelně dlouhé fronty a nikdy neměli dost připraveného, takže se čekalo a čekalo. Nedokážu si představit, jak to vypadá v celé sezóně. Byli jsme v červnu. Také - 3 z naší skupiny měli otravu jídlem. Jeden zvracel celou noc a někteří z nás mají problémy se zažíváním i teď - 3 dny po příjezdu. Je mi líto, že píšu tuto recenzi. Přála bych si, aby to bylo lepší, protože opravdu vidíte milý personál a lidi, kteří se snaží. Ale ať lidé vědí, do čeho jdou. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání