Napsat recenzi

Krásný hotel

Recenze hotelu Ulysse Djerba Thalasso & Spa Resort ***** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2018
Přečteno: 480x
Recenze se líbila: 294 čtenářům
Fotografie: 13
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásný, čistý, uklizený hotel se příjemným personálem.

Celkový dojem z pobytu hodnotím rozhodně kladně. Let byl s tuniskou leteckou společností, kde o nás bylo výborně postaráno. Letušky ochotné, při letu bylo podáváno občerstvení s nápojem.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Hotelové pokoje jsou velice pěkné, čisté a upravené. Na pokoji jsou k dipozici pantofle, župany a např. i rychlovarná konvice na přípravu kávy či čaje.

Postel je pohodlná, pokoj vždy hned z rána skvěle uklizený.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Bohaté snídaně, obědy i večeře. Jídlo zde bylo vynikající, opravdu široký výběr.

K dipozici od palačinek, míchaných vajec, přes sladké pečivo, ovoce, zeleninu, maso na různé způsoby, ryby, pizza apod.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

Hotel je moderně vybavený, personál velice ochotný a stále usměvavý. Wifi připojení k dispozici ve všech veřejných prostorách hotelů, včetně pokojů i u bazénu.

K dipozici je vnitřní bazén, wellnes případně kadeřnictví.

Bazén bez animací, spíše klidná dovolená.

Pláž a moře  průměrně (2,6/5)

Pláž je přímo u hotelu (cca 30m od bazénu) Pláž byla uklizena od naplavených chaluh. Nevýhodou je, že je pláž velice úzká, lehátka a slunečníky opodál hotelu (cca 100m chůze po pláži). Bar na pláži v rámci all inclusive, bar u bazénu v rámci all inclusive.

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

Okolí hotelu je typické pro Djerbu. Pokud jedete na dovolenou obdivovat krásu místní krajiny, zde ji nehledejte. Djerba je placka s pískem, bez travnatých porostů, k vidění v okolí hotelů jsou palmy kterým zdejší sucho nevadí.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Výborný hotel pro klidnou dovolenou s kvalitním servisem a vstřícným personálem

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání