Napsat recenzi

Výborná dovolená za rozumnou cenu

Recenze hotelu The Ksar Charming Hotel & Spa *** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 383x
Recenze se líbila: 425 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vzhledem k tomu, že jsem četla recenze na tento hotel ještě před odjezdem na dovolenou, měla jsem trochu obavy.Ty se naštěstí rozplynuly po příjezdu na místo. Nechápu nároky ostatních, když za týdenní pobyt s all inclusive zaplatím do 14000 Kč nemůžu očekávat nějaký super luxus.I tak si myslím,že služby a ubytování byly na skvělé úrovni.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Ubytování bylo naprosto v pořádku, pokoje čisté, bez mravenců a plísní v koupelně (jak psali někteří recenzenti ).Pokojské se velmi snažily, každý den čisté ručníky, vytřeno, ustláno (jeden den dokonce postel ozdobená květinami a zvířátky z osušek).

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Jídlo bylo pestré a byl ho dostatek. Když náhodou něco došlo , během chvilky personál doplnil, aniž by o to někdo požádal.Výběr byl veliký a člověk mohl skoro každý den ochutnávat něco nového.Někdo zmiňoval nedostatek sýrů a salámů, nám se to za celý pobyt nestalo ani jednou, vždy toho bylo dost.Pro děti také velký výběr-pizza, špagety,vafle, palačinky,koblihy,zmrzlina,výborné zákusky,spousta čerstvého ovoce.Dokonce jsme měli guláš,kuře na paprice a řízky:-) Myslím, že si každý mohl vybrat.K pití jejich džusy,cola,sprite,fanta,celkem dobré pivo a výborné víno.Během dne snacky v podobě baget, palačinek,pizzy.Jediné co mi příliš nechutnalo, byla káva, ale to zřejmě pro to, že byla dělaná z té jejich vody (je slanější než naše),ale i to se dá lehce vyřešit a nepít jí :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Vybavení hotelu v pořádku, sice trochu starší,ale čisté a udržované.Na recepci hotelu směnárna a bezpečnostní schránky za směšný poplatek asi 7 DIN na týden.U hotelu 2 bazény, jeden dětský se skluzavkami a jeden hlubší, kde se odehrávaly celý den různé akce.Animátoři každou chvíli obchází kolem bazénu a nabízejí různé aktivity(volejbal,vodní polo,fotbal,petangue,zumba, aqua aerobik ).Ze začátku mi přišli trošku vlezlí, ale pak už to člověk ani nevnímá a když se nechcete ničeho zúčastnit, tak nemusíte.Každý večer pořádají různé kabarety, představení, mini disco, disco pro dospělé, volba Miss,step..Je až k neuvěření co ti kluci vydrží.Od časného rána spousta sportovích aktivit a do noci se starají o zábavu pro hosty.Klobouk dolů .

Barmani naprosto v pohodě,snaží se mluvit česky,takže žádný problém.Vždy usměvaví a ochotní.Je pravda ,že si moc nelámali hlavu s čistotou skleniček, ale za celý týden jsme neměli žádný zažívací ani střevní problém. Navíc hotel byl plný (400 lidí), takže opravdu nelze, aby bylo vše stoprocentní při takovém počtu personálu .

Musím velmi pochválit dětský Kroko klub.Výborný nápad a vlastně hlavně díky němu jsme si vybrali tuhle dovolenou.Naprosto úžasné slečny se celý týden(dopoledne 2 hodiny a odpoledne 3 hod.) krom úterka starají o děti, vymýšlejí pro ně spoustu aktivit, každý den se nesl v jiném duchu a děti vyráběly masky ,pirátské oblečky,návštívily krokodýlí farmu, byly v české cukrárně, stavěly na pláži hrady...Rozhodně to není odkladiště pro děti, aby měli rodiče klid, dcera je celkem svá,takže kdyby tam nechtěla,tak jí tam nedotáhnem ani za nic , ale každé .

ráno "otravovala", kdy už půjde do klubu, aby jí náhodou něco neuteklo.Musím říct, že to bylo prima i pro nás, protože jsme tento "baby sitting"využili s mužem k návštěvě trhů,procházkám i odpočinku.

Ráda bych tímto poděkovala jmenovitě slečnám Lucii a Lence(doufám,že se nepletu ve jménech,byli jsme tam v termínu 18.8.-25.8.2013),za to jak se perfektně staraly o naše děti.

Jedinou skvrnkou na pobytu bylo, že nám hned první večer někdo ukradl osušky,nafukovací lehátko a klobouk u bazénu,ale to byla naše chyba,zapomněli jsme to tam a za to nemůže personál, ale naše skleroza:-)

Pláž a moře  průměrně (2,9/5)

Pláž nebyla hned u hotelu,ale nebylo to tak strašné, tak 500 metrů.Byla menší,ale udržovaná.A opravdu za bobky od koňů a velbloudů nemůže personál hotelu,to by nedělali nic jiného.

Lehátek byl dostatek,ne všichni chodili na pláž,takže se místo vždy našlo.Příjemý je i bar na pláži,kde kromě alko nápojů,(což je pochopitelné,kdo by pořád zachraňoval opilce z moře),bylo všeho dost.

Moře ráno čisté,odpoledne občas chaluhy a řasy,ale to je příroda,za to nelze nikoho obviňovat.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Hotel je pěkný, ale jak vyjdete za brány je to horší.Pořádek tunisané příliš(vůbec) neřeší.Popelnice a koše prázdné, protože do nich nikdo nic nehází, vše se válí po okolí.Pán dokouří cigarety a krabičku odhodí na zem(koš byl tak metr od něj).Další vyjde z obchodu,vybalí košili a obal hodí na chodník !! NEPOCHOPITELNÉ.Jako by to brali tak,že když to není doma tak je to fuk.

Jinak i v obchodech se snaží mluvit česky, a nejsou tak vlezlí jako na trzích.Dá se dobře smlouvat, nikdy neplaťte první cenu co vám řeknou,já ukecala "originál" kabelku od Vouttiona ze 150 DIN na 35 DIN.

Zkuste také českou cukrárnu nedaleko od hotelu, kde česká majitelka vyrábí výbornou zmrzlinu, která chutná jak u nás.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Tento hotel můžu s klidným svědomím vřele doporučit.Skvěle jsme si odpočinuli a byli moc spokojení.Ráda bych se sem s rodinou v budoucnu vrátila.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 53
z 78 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání