Napsat recenzi

Krásná vyhovující dovolená

Recenze hotelu The Ksar Charming Hotel & Spa *** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 587x
Recenze se líbila: 459 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Díky Vám co tady píšete ty nesmyly jsme málem zrušili dovolenou v Ksaru jak jsme se bála odejt,ale pak jsme to ještě se známejma riskli a ještě že tak!Náš termín byl 4 až 11.8.2013 a docela mě baví tady číst vaše lži!!!Zřejmě jsem tam byla společně s vámi a už se jen směju jak jste hloupý,zůstaňte doma a raději nikam nejezděte je to pro Čechy akorát ostuda!Vše se dá řešit a kdo si chce udělat hezkou dovolenou tak si jí prostě udělá!!!

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Shoduje se, že pokoje opravdu nevypadají,ale jen nevypadají jinak jsou čisté a uklizené jen prostě opotřebované ale byli jsme už po 3 v Africe a oni to tak prostě mají.1 den jsem řešila opravu záchoda-nenapouštěl .Na poprvé se nic nedělo ale na podruhé jsme přišla na recepci dala ultimátum, že ať opraví nebo vymění pokoj a za 15 minut přišel opravář a opravil a po zbytek pobytu vše fungovalo.Uklizečky milé vytíraly,uklízely,měnily ručníky a ustlaly pohoda prostě.Klima trošičku hučela ale v pokoji bylo příjemě takže v noci ani neběžela a přes den během chvilky vychladila celý pokoj.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Fascinuje mě jak jsou lidé hnusný, co se týče jídla, zkuste si tam od rána vařit a starat se o hosty aby všem bylo po chuti.Je to sice jejich práce ale je jasné, že se nemůžou pokaždé trefit do chutě každému.Jistá paní tady píše o snídani že nebyl salám a zkyslé mléko ,to je prostě lež za celý náš pobyt snídaně paráda,salámy každý den, sýr občas jinak palačinky,bagety,saláty několik druhů sladkého pečiva,vaječné omelety atd. Zajímalo by mě jaké jsou vaše snídaně doma!!!Jinak jeden den byl opravdu palivý oběd, ale večeře už byla normální děti si dali prostě špagety s kečupem já salát a večer zase už normálně a jestli 8 mís se salátama vám přijde málo tak jdetě fakt do háje!Al inklusive byl opravdu vyhovující, vždy se vybralo a jídlo doplnili třeba po 5 min.oni taky nemaj u zadku vrtuli!V sobotu byla dokonce slavnostní večeře, kdy personál vše nazdobil a udělali to prostě krásný a taky tam byli tací co ohrnovali nos a vůbec to nocenili. Přitom oni to dělaj kůli nám takže tyhle lidi to kazí akorát těm ostaním a je to prostě na pěst jedtě si do 6* ale věřím, že si najdete chyby i tam!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Vybavení normální, hrály se sporty.Bazén krásný, jak malý se skuzavkama, tak velký,kde jsem cvičila s animátorama. vše čisté ráno uklízečky odtahovaly lehátka a všude vytíraly.Personál milý neměli jsme žádný problém. Ono je to asi taky o Vás lidech, jak se chováte vy k nim tak oni k Vám. Jsou to taky lidi a přeci si od Vás nemusejí nechat líbit všechno . Byla jsem svědkem, že mladík(Čech)neměl kam hodit oharek a dal ho animátorovi do ruky, ať ho vyhodí, ten mu to poslušně vzal a vyhodil , ale byl vidět jeho překvapivý výraz a já ho dost litovala, protože nemohl říct prostě nic!Animátoři, velká pecka, nikde jsem nezažila takovou atmosféru a i barmani umějí česky, takže to nás hodně překvapilo , že angličtinu jsme skoro použít nemuseli ! Vše prostě v naprostém pořádku.

Pláž a moře  průměrně (2,9/5)

No pláž je opravdu dál než uvádějí a musí se přejít silnice, ale provoz tam je malý a i se 3 dětma to bylo v pohodě.Pláž oproti ostatním tak je u Ksaru ta nejmenší, ale ráno byla uklizená.Odpoledne opravdu díky koňům a velbloudům bylo pár výkalů , ale nebylo to, že by jste neměli kde šlápnout, dá se to přežít, je to zase o tom že majitel po něm neuklízí, za to nemůže ten hotel, mohli by si tam dát ochranku a nepustit je tam , ale to s tím asi my nic neuděláme. To musejí zase oni :o(.Lehátka jsou některá popraskaná a je jich málo ale došla jsme si za animátorem a ten další lehátka vytáhl ze skladu a nebyl problém.Jediné co je opravdu špatné, je ta toaleta na pláži, s tou by teda měli něco dělat, tam jsem nešla a držela to, ta je fakt špatná no:o(. Moře krásné,čisté hezčí než na pevnině, byla jsme nadšená!

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Okruh hotelu normální opět trocha nepořádku po zvířátkách, ale jste v Tunisu je to tam všude!!!Normálně jsme chodili do krámů, na výlet a neumírali jsme smrady, jak tady někdo píše.Obchody jsou krásně 5 až 10 min cesty i kavárny prostě hezký.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

V pohodě rozhodně vhodné pro rodiny s dětmi . Lepší služby a úklid určitě v sezóně.Takže se nebojte a jeďte mluvím z vlastní zkušenosti .Krásná dovča a atmosféra díky zaměstnancům je bez chyby!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 53
z 78 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání