Napsat recenzi

Hodnocení hotelu Ksar Djerba

Recenze hotelu The Ksar Charming Hotel & Spa *** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2013
Přečteno: 228x
Recenze se líbila: 423 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po přečtení recenzí z minula jsem se na hotel ani moc netěšil,už samotný začátek na Ruzyni byl otřes, do letadla nás pustili něco málo před dvanáctou a když jsme seděli tak nám pán od špalků od kol přeložil (letěli jsme s Tuniskou společností) že poletíme až za tři hodiny jelikož na Djerbě stávkují(pravda byla že se šetřil nějaký mord na letišti na Djerbě)což jsem pochopil (i když nerad)ale to že se na nás letušky ani neusmáli a jídlo nám dali úplně studené mě mrzelo to samé že teplé nápoje jsme nemohli dostat na zemi,jenom za letu(za letu jsme nic nedostali)bylo od nich ne fér a to že na požádaní o trochu vody jsme byli odmítnuti mě dorazilo.A proto s nimi již nikdy i za cenu storna dovolené.Ovšem nic méně při příletu na Djerbu jsme byli přivítáni naší delegátkou a od tohoto okamžiku jsem se začal cítit jako na dovolené s andělem.Než se rozepíšu podotýkám že jsem byl již šestkrát v Egyptě(do teď moje představa o krásné dovolené-chyba).Přivítal nás hotel se třemi hvězdičkami a malým nevýznamným plus z venku nic moc,první šok byl na recepci kde na mě Arab promluvil česky(říkám si paráda aspoň jeden)skutečnost však byla mnohem krásnější v hotelu rozuměli česky pomalu všichni (když nepočítám naše dvě česká děvčata co by animátorky)nejlépe však chlapci co se o nás starali od deseti dopoledne do neuvěřitelných dvou do rána,sranda tance a společná zábava nebrali konce,kdo se nechtěl zapojit toho nenutili, kdo chtěl užil si.A my s manželkou chtěli prostě nádhera.To byla zábava, je fakt že jsme tam jeli za mořem a to nám v tomto období ukázalo jak vlny tak hladinu jako olej(vlny jsou lepší)teplota pořád skvělá dvacet sedm voda,vzduch první dva dny (24,25.10.)třicet a potom dvacet osm, což bylo pro nás krása.A teď to nejdůležitější jídlo,neumím si představit někoho že si neměl z čeho vybrat,každý den se jídlo měnilo a co víc bylo ochuceno evropsky,žádné ty jejich chutě po kterých je člověku třetí den špatně ať chce nebo né(Egyptský kmín je něco hrozného a jak ho cítím chce se mi z....).Pro představu,večeře bramborová kaše sos se žampióny a k tomu řízečky z kuřátka(pro mě to nejlepší co jsem tam jedl),hovězí guláš,zelenina, prostě hodně na vše si teď nevzpomenu,zase nádhera,Samotné prostředí hotelu je ve stylu palmové zahrady nádhera,na pláži však zapomněli na odtok z wc a tudíž ho hodnotím jako špatný,nedá se opomenout ani množství koňských hov....

kterých je po pláži tolik že můžete dopadnout jako švagr,ale vše řeší moře,vzdálenost od hotelu je po krásné cestě(zametený chodníček)přibližně 750metrů,po cestě kde smrděj koně a velbloudi o kousek blíž (ale né o moc)Pozor na profíky co vás okradou a vy si myslíte jak jste nakoupili dobře,uměj to.Závěrem doporučuji normálním lidem co nehledají na všem nějaký problém a chtěj si užít dovolenkové flákání jako my.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Klasika na standardu tří hvězdiček

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

starší ale hezké ,personál popsán

Pláž a moře  průměrně (2,9/5)

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Dobrý a doporučuji,ale jak jsem již psal počítejte s Afrikou.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 53
z 78 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání