Napsat recenzi

Fajn dovolená

Recenze hotelu Telemaque Beach & Spa *** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2022
Přečteno: 197x
Recenze se líbila: 73 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

příjemně prožitá dovolená

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Ubytování v Menzlu v přízemí, mimo hlavní budovu, pokoj čistý, klimatizace fungovala, úklid, ručníky, vše v pořádku. Jediný problém jsou krátké přistýlky pro dospělého člověka, jsou vhodné pro děti a max. do výšky 170 cm, člověk s výškou 180 cm se na nich nevyspí, nenatáhne nohy.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Restaurace: snídaně v hlavní restauraci, vejce, omelety, salám, sýr, máslo, džemy, sladké pečivo, zelenina, ovoce,... prostě klasika

obědy: venkovní restaurace, skvělé, že stačí si na sebe dát lehké plážové oblečení a jít se najíst. Jídlo opět klasika, není co vytknout.

odpolední snack: letní restaurace, palačinky, pizza, ovoce, zmrzlina...

večeře: v hlavní restauraci, pokud bylo plno byla otevřena přístavba mezi hl. a letní restaurací. Jídlo bylo dobré, ovoce, zelenina, není co vytknout.

Bary: u pláže, u bazénu a hlavní bar. Za mě se zbytečně moc používá plast, malé kelímky na dva loky a letí do koše. Raději jsme využívali hlavní bar, kde je pití do skla nebo jsme používali vlastní kelímky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Recepce: komunikace v pořádku až na nočního recepčního, který neumí asi násobilku při výpočtu pobytové taxy (u klientů s pobytem na 14 dnů, platí se vždy jen 7 dní!) - 3tnd x 7 dní x 2 osoby = 84 tnd :-) Po příjezdu, kdy jsou lidi na cestě i 12h, na hotel dojedou v noci, unaveni, nebylo příjemné se dohadovat, uhrazeno až ráno s jiným recepčním ve správné výši.

Personál: všichni milí, vstřícní, nevtíraví. Rádi jsme dali drobné, čokolády, ale nikdo si vyloženě neřekl.

Animátoři: skvělý tým, který pokud chcete vás vtáhne do zábavy, milí a nevtíraví, ráno pozdraví, s úsměvem... večerní programy jsou klasické show, kdo chce se baví, kdo ne, může si zábavu vymyslet svoji.

Bazén a lehátka: bazén je dostačující, velmi pěkná lehátka a matrace, super velké slunečníky, které na sebe navazují, takže je dostatek zastínění pro všechny. Okolí bazénu čisté.

Plážové osušky: kauce 10euro + poplatek za den. Nevyužili jsme, měli jsme svoje

Hotelový obchod: starší prodavač by se měl naučit slušnému chování, hlasité pokřikování na paní, která s ním smlouvala o ceně "cetky" že je stupid madan a klepnání na čelo byl prostě přešlap.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž: lehátka starší, ale je jich dostatek. Moře nikdo neovlivní, byly vyplavené trávy, ale nic tragického, 2 m se přejde a je čisté moře.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

klasika, jste v Tunisku

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

celkově jsme si dovolenou užili, poměr cena-výkon odpovídá

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 14
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání