Napsat recenzi

riad meninx ****

Recenze hotelu Meninx Hotel *** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 2x
Recenze se líbila: 41 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dobrý deň ja len čo sa týka dovolenky na horšej som hádam zatiaľ nebol, dufal som ze sa nenaplnia tie recenzie čo ľudia napísali, ale ešte v niektorých veciach ich predčili, všade bordel , obsluha nepríjemná dokonca si musíte rázne vyžiadať že máte nárok na nejaké nápoje v rámci all icllusive , príchod do hotela v noci z 2 hodinovým meškaním kde nás čakala akože večera nakrájaná kapusta a mrkva tak super. Delegátka mala záujem len o predaj výletov a ostatné veci ju akoby nezaujímali. Strava na hoteli sa dala nejako prežiť bez ujmy na zdraví (nefungujúci kávovar, nedokladané jedlo, slabý výber ovocia). Pri kúpe zájazdu nikde neuvádzate, že pláž je celá od hovien z tiav, koní a psov, ktorý tam všade zanechávajú za sebou exkrementy ktorým sa bohužiaľ nedá nijako vyhnúť. Vrchol všetkého je s prepáčením sranie týchto zvierat priamo do mora kde sa kúpu ľudia aj deti. Ale čo bolo najhoršie bol odchod a odlet domov. Z izby vypadnúť do 12 ak ste chceli ostať dlhšie surovo si vyžiadali 50€ za jednu izbu , z hotela na letisko odvoz o 18 večer na letisku 3,5 hodiny pred plánovaným odletom , následné 3 hodinové meškanie letu na SK takže na letisku strávených 6,5 hodiny pritom sa dalo jednoducho cez delegáta dať vedieť, že let bude meškať nakoľko toto už bolo zobrazené po príchode na letisko. Takže na záver len poďakujem za super dovolenku a určite nikdy nikomu neodporučím .

Ubytování  průměrně (4/5)

dalo sa prežiť nič extra

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

jedine čo ako tak ušlo

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

slabe

Pláž a moře  průměrně (4/5)

všade ťavy kone a samozrejme ich hovná

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

všade bordel

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

nic moc

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 30
z 41 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání