Napsat recenzi

Proč na Djerbu?

Recenze hotelu Hotel Palais Des Iles **** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 1 097x
Recenze se líbila: 498 čtenářům
Fotografie: 16
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Takhle tam vypadá většina staveb Takhle tam vypadá většina staveb
  • Jemňounká písčitá pláž, POZOR NEBEZPEČÍ ÚRAZU hrozí spálení chodidel! :D Jemňounká písčitá pláž, POZOR NEBEZPEČÍ ÚRAZU hrozí spálení chodidel! :D
  • Leťiště u nás v Praze ČR. Leťiště u nás v Praze ČR.
  • Drink v exotickém prostředí chutná velmi dobře a připadáte si jako ve filmu s tím že vás furt někdo obsluhuje a nosí vám pití Drink v exotickém prostředí chutná velmi dobře a připadáte si jako ve filmu s tím že vás furt někdo obsluhuje a nosí vám pití
  • Klíče od pokoje Klíče od pokoje
  • Proslulé trhy na Djerbě, kde se s prodavači dohadujete o cenu Proslulé trhy na Djerbě, kde se s prodavači dohadujete o cenu
  • Výhled z letadla stojí za to!! Výhled z letadla stojí za to!!
  • Náš balkon Náš balkon
  • Prý pivo.. :D :D šťávička Prý pivo.. :D :D šťávička
  • Postel ve zdi Postel ve zdi
  • Manželská postel Manželská postel
  • Koupelna Koupelna
  • Vana Vana
  • Lehátka u bazénu Lehátka u bazénu
  • Zase pláž :-) Zase pláž :-)
  • Tak zase v Srpnu :-) Tak zase v Srpnu :-)

V tomto hotelu jsem již po druhé na návštěvě a od té doby se tam udály menší změny.

Návštěva v srpnu roku 2014

** Skoro každý den tam byl ohňostroj bááječná podívaná!! :-)

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Ubytování, Připlatili sme si výhled na moře stálo to za to, bylo to kouzelné.

Vybavení pokoje, Manželská postel + postel ve zdi, pracovní stůl,velká šatní skříň s trezorem, židle, televize (ale co z toho když neumíte žblechtat jejich jazykem) pevná linka na pokoji. Vlastní koupelna vybavena vanou, umyvadlem krásnou linkou v koupelně a obřím zrcadlem, záchod je zvlášt.

Úklid pokoje je uspokojivý, uklízečky vam každý den vytřou v pokoji od písku co si ho přes den nataháte do pokoje.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Po dobu pobytu jsem neměla chuť k jídlu. Maso, brambory nějak neochucovali neupravovali, každý ať si tomu dodá štávu sám.

Stravování bylo ve formě toho, že si každý nabrat to, na co měl chuť.

Na snídani občas dělali vajíčka na všechny způsoby, nebo palačinky..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Pracovníci hotelu byli hodně všímavý a pozorní. Animátoři a Animátorky byli blázniví dělali kraviny a dokázali mě pobavit.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Nejlepší na celé dovolené. Na pláži je dostupný bar..

Pláž písčitá s pozvolným vstupem do moře.

Moře bylo teplé. V té době co jsem tam byla já, tak tam měli větrné léto takže byli úžasné vlny .. no a vlny u nás jen tak nezažijeme.

Okolí hotelu  průměrně (2,3/5)

Pokud hledáte nějaké zajímavosti, historické budovy tak to není země pro vás. Nic zajímavého tu nenajdete. Poblíž hotelu jsou 3 obchody, je to kousek hned naproti. Nikam daleko nemusíte chodit a pokud se chcete podívat do města tak stačí zamávat na TAXÍK ten vás doveze kam potřebujete. Taxík je velmi levný a dostanete se s ním všude.

Když vám někdo řekne že tam mají 30*C tak u nás je to jako 50*C ..

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

Byl to zajímavý pobyt tady na Djerbě, jiná kultura a mentalita těch lidí (pro nás nepochopitelná) všude mají strašný bordel a neupravenou krajinu.

No, v srpnu 2015 tam jedu znovu. Jako jediný hotel když máte dítě do 12let tak nebude platit plnou cenu, jako za dospělou osobu a ušetříte nějaké peníze.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 16
z 60 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání