Napsat recenzi

Hrůza!

Recenze hotelu Hotel Palais Des Iles **** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 216x
Recenze se líbila: 224 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel určený pro rodiny s dětmi, určitě pro děti vhodný není. Speciální jídla pro děti jako v jiných hotelech neexistovalo a jiné jídla byly ostré a nevhodné pro děti. Dětskému bazénu chyběla spousta kachliček, takže ostré hrany, chyběly zábrany podél bazénu k filtraci, takže díry, kde by nebyl problém zvrtnout si nohu. Plavčík přítomen jen od 10-17hod, jinak bazén nehlídán.

Pláž:Katastrofa, široko daleko jediná neuklízená pláž. Minimálně 500m od hotelu,určitě ne 200m jako je propagováno. Sprchy fungovaly a nefungovaly a záchody viz. foto. Plážový bar věčně nikdo neobsluhoval.

Bazén: Za celých deset dnů pouze jednou čištěný a pouze denně házený granulovaný chlór, který se nacházel i na dlažbě okolo bazénu. Chybějící zábrany filtrace okolo. Lehátek málo a ještě v hrozném stavu. Hudba u bazénu jen 2hod dopoledne a 2hod odpoledne, jinak ticho a na pláži pro jistotu také ticho.

Několik dní po sobě v bazénu lidské výkaly, které nikdo neuklidil ani na neustále upozorňování.

Jídlo: Určitě ne All inclusive, ale plná penze 9-23hod.

Snídaně- celých 10dní stejná, několikrát nebyl ani džus a nešla klimatizace, takže neuvěřitelné vedro.

Oběd- ovoce a zákusky na příděl, pivo u oběda nebylo a výběr žádný

Večeře- to stejné co oběd

Mezi snídani a obědem nic, odpoledne několikrát oschlá pizza a párkrát palačinky, jinak hlad.

Poprvé se nám stalo, že jsme se museli jít několikrát najíst do nedaleké kavárny, protože jsme měli hlad.

Káva během dne asi 3x, neboť jim stále nešel kávovar a nešli ani nápojové automaty.

Výměna peněz- nemáme zajděte si do vedlejšího hotelu!!!

Při příjezdu do hotelu ve dvě ráno, jsme si po tmě museli najít sami pokoj a zjištění, že pět osob má spát do rána na dvou postelích, byla hrůza.

Tento hotel určitě není 4*, ale s bídou 2* a to musím být velká optimistka. Jediní kdo tam fungovali byli animátoři a pan delegát, který se sice snažil, ale neměl možnost vyhovět všem. Dle mého názoru má tento hotel za trest.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Pokoj bylo to jediné co bylo v pohodě.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Jediní animátoři se opravdu snažili.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Neuklízená.

Okolí hotelu  průměrně (2,3/5)

Zřejmě nemají čas.

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

Už nikdy....

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 16
z 60 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání