Napsat recenzi

DOVOLENKA NAD OČAKÁVANIA

Recenze hotelu Hotel Palais Des Iles **** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 633x
Recenze se líbila: 503 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Hotel Palais Des Iles Hotel Palais Des Iles
  • izba č. 328 izba č. 328
  • hotelový bazén hotelový bazén
  • pláž pláž
  • more bolo väčšinu času čisté a príjemne teplé more bolo väčšinu času čisté a príjemne teplé
  • ťavy k Tunisku jednoznačne patria :) ťavy k Tunisku jednoznačne patria :)
  • vďaka vetru bolo na pláži viacero príležitostí na vodné športy vďaka vetru bolo na pláži viacero príležitostí na vodné športy

Dovolenka, ktorá predčila všetky očakávania ;)

A dovolím si tvrdiť, že išlo o najlepšiu dovolenku, na akej som doteraz bola !

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Krásny , priestranný hotel postavený v marockom štýle, s veľkým bazénom a blízko pláže - v mojom prípade jednoznačne najkrajší hotel, v akom som doteraz bola.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Stravy bolo na výber dostatok každý deň a jedlá pravidelne priebežne dopĺňali. Časom sa ponuka jedál síce opakovala, možnosťou sú však vždy rôzne kombinácie jedál a aspoň bola možnosť vracať sa k jedlám, ktoré nám zachutili.

Problém mohol nastať iba ku koncu času vyhradeného na stravovanie, kedy sa nám stalo, že personál začal s upratovaním už skôr a niektoré jedlá už nebolo dostať. Ale kto neskoro chodí, sám sebe škodí :)

Iné problémy sme ohľadom stravovania nezaznamenali, s personálom sme boli takisto spokojní, neustále sa starali o čistotu jedálne a dopĺňanie jednotlivých chodov.

Čo bolo ďalším pozitívum - mohli sme jesť všetko bez obmedzení a črevné problémy nás, našťastie, obišli ( a to bez užívania akýchkoľvek liekov ). Zákusky a sladké melóny boli TOP ! :))

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Služby v hoteli majú určité nedostatky, z môjho pohľadu však zodpovedajú kritériám 4 hviezdičkového hotela v africkej krajine. S čistotou na izbách sme boli maximálne spokojní, mínusom bol však minibar za príplatok, vďaka čomu sme nemali zabezpečené nápoje na izbe a bolo nutné si ich nosiť z baru na prízemí, prípadne kupovať v supermarketoch oproti hotelu, čo hodnotím vzhľadom na službu all inclusive ako mínus.

Ďalším nedostatkom môže byť pre niekoho "boj o lehátka". Lehátok pri pláži bolo síce dostatok, takže tie boli vždy voľné aj v poobedňajších hodinách, horšie to však bolo s matracmi, ktorých bolo menej ako lehátok, a tak, komu sa matrac neujde, musí ležať na tvrdom lehátku. Pri bazéne odporúčam lehátka radšej rezervovať hneď ráno, inak by ste však obmedzení nemali byť.

Takisto sa stalo, že nám zabudli dodať na izbu čisté uteráky. či toaletný papier, čo sme museli ísť osobne riešiť, keď si však takýmito detailami nenecháte dovolenku znepríjemniť, môžeme hodnotiť služby hotela za uspokojivé. Izbu nám upratovali každý deň, takže po návrate bola vždy čistá a personál hotela bol takisto veľmi úctivý a milý. Navyše, hotel má super animátorov, ktorí dokážu pobaviť nie len deti, ale aj dospelých. Počas celého dňa sa starali o záživný program a pokiaľ niekto nemal záujem, jednoducho sa nemusel programu zúčastniť.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

More zvyklo občas priviať nánosy rias, takže párkrát sa stalo, že pri vstupe do mora bola nahrnutá vrstva rias, cez ktorú bolo treba prejsť. Pláž však neustále čistili a nánosy rias pravidelne odhŕňali, vďaka čomu bolo more väčšinu dní pekne čisté a hlavne príjemne teplé. Mne ako neplavcovi vyhovovala aj pomerne plytká voda aj niekoľko metrov od pláže. Vzhľadom na to, že na ostrove Djerba je pomerne veterno, je tu takisto množstvo príležitostí pre vodné športy. Na pláži sa ďalej pohybuje množstvo tiav (velbloudov), na ktorých je možnosť sa previezť, prípadne sa s nimi odfotiť a opomenúť nemožno ani obchodníkov s najrôznejším tovarom, s ktorými je možnosť urobiť výhodný obchod priamo na pláži (podotýkam, že žiadny z obchodníkov nebol voči nám vtieravý, otravný, či iným spôsobom nepríjemný a v prípade, ak sme aj o ponúkaný tovar nemali záujem, dokázali to pomerne rýchlo rešpektovať).

Chýbať nám bude najmä čašník v bare na pláži, ktorý bol veľmi priateľský a milý, toho sme si ihneď obľúbili :)

Okolí hotelu  průměrně (2,3/5)

Okolie hotela bolo krásne upravené, okolitá záhrada sa nám veľmi páčila.

Horšie to už bolo mimo hotel, kde si človek predsa len uvedomí, že sa nachádza v Afrike, ale s tým musí človek, ktorý sa rozhodne dovolenkovať v tejto oblasti počítať.

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

Celkovo preto hotel odporúčame všetkými desiatimi :))

Po prečítaní niektorých recenzii na tento hotel som sa popravde pred dovolenkou bála, čo nás čaká a bola som pripravená na najhoršie. Teraz však viem, že akékoľvek obavy boli zbytočné.

Celkový dojem máme aj s priateľom skvelý, obaja hodnotíme dovolenku v tomto hoteli na výbornú a nie je nič zásadné, čo by bolo možné hotelu vytknúť. S radosťou by sme sa vrátili znova :))

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 16
z 60 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání