Napsat recenzi

Vyvarujte se tomuto hotelu pokud jedete na dovolenou si uzit more

Recenze hotelu Hotel Djerba Les Dunes **** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 1,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 519x
Recenze se líbila: 403 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Na proti hotelu Na proti hotelu
  • Po ceste na plaz Po ceste na plaz
  • Po ceste na plaz Po ceste na plaz
  • Pokoj Pokoj
  • Detsky bazen Detsky bazen
  • Hlavni bazen Hlavni bazen
  • Velbloudi na plazi Velbloudi na plazi
  • Hotel Hotel

Tento hotel uz ma pouze 3 hvezdy a take to tomu odpovida. Hotel se nenachazi primo u plaze a cesta k nemu rozhodne neni idylicka dovolenkova prochazka. Hotel by mel zapracovat na servisu a udrzbe. 75% klientu tohoto hotelu jsou arabove.

Ubytování  průměrně (1,7/5)

Hotel sestava z nekolika dvou az tri podlaznich budov. Areal neni rozlehly, ma dva velke venkovni bazeny, jeden detsky a jeden bazen kryty.

Pokoje jsou jednoduse zarizene ale chtelo by to je jednou za cas poradne uklidit, v koupelne byla na par mistech plisen, na policich prach, zavesy potrhane.

Strava a stravování  průměrně (1,5/5)

Meli jsme all-inclusive. Hodne jidel bylo v tuniskem stylu vareni, nam ceskemu odlisne takze ne kazdemu tato strava muze vyhovovat. My jsme si vzdycky neco vybrali, hlady jsme netrpeli. Vzdy byla ryba, kure, hovezi. Pokazde byly testoviny, ryze, obcas hranolky. brambory. Zeleninove salaty nic moc. K snidani z peciva pouze bageta a croissanty, jeden druh syra, jeden druh salamu( (junioru), vajicka, palacinky kazdy den.

Piti: cola, spirte, Fanta, ty jejich radoby dzusy ktere jsou spise sladka stava, z alkoholu vino cervene a ruzove, bile jsme meli jen prvni den, pak jim doslo a uz ho po zbytek naseho pobytu nemeli. pivo, z tvrdeho pouze vodka a jejich mistni jagermaister. Takze na to ze to bylo all inclusive celkem spatny.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,8/5)

Servise nekterych zamestancu byl strasny. Zejmena na baru, tam clovek cekal i treba 10 minut nez dostal piti a to tam zadny jiny klienti nebyli. Bud vysedavali vzadu nebo jim proste trvalo nez neco nalili.

Cely den probihali animacni programy, my jsme ale chodili na plaz takze nevim jaka byla kvalita dennich programu. Vecer vzdy byla nejaka show, scenky, tancovani. Kazdy vecer pulhodinka tanceni s detmi.

Pláž a moře  průměrně (1/5)

Jestlize jedete na dovolenou k mori tak rozhodne ne do tohoto hotelu. Plaz se nachazi asi 5 minut pesky od hotelu, coz by ani tak nevadilo, ale ta cesta na plaz proste katastrofa. Jde se po mistni komunikaci lemovane odpadky, prazdnymi plastovymi lahvemi, velbloudimi a konskymi vykaly. Navic je asi na puli ceste cisticka odpadu takze to tam hrozne smrdi. Plaz jako takova taky zadna slava. Hotel ma zabrany pouze maly kousek plaze s pouze 15 slunecniky na cely hotel. Slunecniky a lehatka jsou zdarma, matrace na lehatka take, kdyz si o ne reknete, ovsem matraci maji asi jen 10 takze na vas nemusi vyzbyt. Primo pred lehatky maji stanoviste velbloudari a konari, kteri jsou schopni vam posadit velbloudy primo pred vas a nechat je tam sedet i tri hodiny. Takze opet smradek.

More ale ciste, trochu ras z kraje, ale opravdu minimum.

Na plazi je bar a restaruace ty ale k hotelu nepatri takze na plazi se zadne jidlo ci piti z all-inclusive cerpat neda.

Okolí hotelu  průměrně (1,3/5)

Hned vedle hotelu je maly supermarket se suvenyry.

Celkový dojem  průměrně (1,3/5)

Rozhodne se do tohoto hotelu nebudu vracet a ani ho nikomu nedoporucuji.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 6 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

markky: BORDELÁŘI - 20. 8. 2017 23:24

Taky jsem byla v tomto hotelu a je to děs běs opravdu souhlasím. Nejhorší opravdu cesta k moři, už mě to tak štvalo že jsem si chtěla vzít pytel a všechno to posbírat. Oni to snad nevidí nebo co? A nezajímá mě že nemají vyřešený vývoz odpadu, každý ať si po sobě uklidí a neodhazuje odpad. Byla jsem svědkem toho, že jeden tunisan kouřil cigaretu a pak ji zahrabal do písku a tak to tam mají se vším. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání