Napsat recenzi

Dovča ve Fiesta Beach Djerba :-)

Recenze hotelu Fiesta Beach Djerba Hotel **** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2021
Přečteno: 835x
Recenze se líbila: 121 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byla to naše první návštěva Djerby a myslím, že výběrem hotelu jsme se rozhodně netrefili vedle :-) Hotel má základní budovu, ve které je recepce s hlavní jídelnou a v patře i nějaké pokoje, většina hostů je však ubytována v tzv. blocích, které jsou očíslovány. Budovy jsou zde bílé s modrými motivy, zakulacené, prostě v tuniském stylu, navíc umístěné v krásné zahradě, kde vše kvete a o vše je stále pečováno. Kolem hlavního hotelového bazénu je spousta zeleně, vzrostlé palmy, květiny, vše je krásně udržováno v čistotě a pořádku. Ve Fiesta Beach Djerba jsme byli opravdu velmi spokojeni, hotel splnil všechna naše očekávání a moc rádi se někdy v budoucnu vrátíme :-)

Ubytování  průměrně (3/5)

Ubytování jsme byli v bloku 6, tedy tak akorát k recepci a k hlavní jídelně a tak akorát k bazénu. Pokoj jsme měli v patře - byl malý, ale plně postačující. Všude čisto, uklizeno, úklid probíhal denně včetně výměny ručníků. V případě potřeby nebyl problém oslovit paní pokojskou, která byla velmi příjemná a ochotná. Ve vybavení pokoje byl minibar zdarma, což bylo fajn - lednička byla denně doplňována o vodu + nealko (Fanta, Sprite, Cola). Balkon měl výhled do zahrady, na opačnou stranu od bazénu či recepce, takže nás nerušil ani večerní animační program. Postel byla pohodlná, klimatizace fungovala, paní pokojská nám navíc nechávala další kartu v klimatizaci, tudíž nám běžela podle potřeby celý den a pokoj byl velmi příjemně vychlazený (ani ne moc, ani ne málo) :-)

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Měli jsme AI. Už po příjezdu jsme dostali náramky a poslali nás na oběd. Na stravu jsme si nemohli stěžovat, vaří velmi dobře a výběr je plně dostačující. Hotel měl v této covidové době v provozu dvě restaurace - jednu hlavní nad recepcí, kde byla podávána snídaně, oběd a večeře, druhou restauraci má hned u bazénu, která byla otevřena v době obědu a později se zde dělaly svačinky jako koblížky, palačinky, zmrzlina, sladké pečivo a zákusky, ovoce, zelenina. Restaurace u bazénu byla světlejší, příjemnější. V hlavní restauraci bylo možné si k obědu a k večeři vzít z chladničky víno (bílé, červené, růžové) - nezkoušeli jsme. Pivo měli dobré, výborné měli nealko i alko mojito :-) Káva byla naprosto skvělá a ty zákusky... Výborné! Byli jsme v týdnu od 30. 6. do 7. 7. 2021, tj. do 5. 7. jsme si nabírali jídlo sami, od 5. 7. (kdy Tunisko spadlo do černé barvy na covid semaforu) bylo jídlo nabíráno personálem a byl malinko omezenější výběr, ale nic zásadního. Jinak, vše bylo čisté, v pořádku, neměli jsme naprosto žádné zdravotní problémy.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Personál hotelu byl úžasný. Nemohu naprosto nikomu nic vytknout, což se stává málokdy. Od recepčních (kdy často právě na recepcích bývají nepříjemní zaměstnanci), kteří byli naprosto skvělí, usměvaví a ochotní, po pokojské, animátory, barmany - všichni byli prostě super. Samozřejmě za drobný bakšiš byli ještě ochotnější :-) Ale i bez něj byli všichni naprosto bez chyby. Animátorský tým byl úžasný, celý den opravdu makali a věnovali se lidem. Často si přišli jen tak popovídat, zahráli si s lidmi na lehátku karty, nikoho do ničeho nenutili, pouze nabízeli a opravdu neměli nouzi o zájemce pro svůj program (aerobik včetně bazénového, břišní tance, šipky atd.). Ten vyvrcholil každý večer jejich secvičenou večerní show - každý den byla jiná. Obdivuji je a absolutně nechápu, kde brali energii, sílu a nápady. Zaslouží si více než 5 hvězdiček.

Jinak, co se týká dalších služeb, nic moc jsme nevyužili. Hotel kromě hlavního bazénu, kde je i bazénový bar, má zároveň dětský bazén, vnitřní bazén, který jsme však nevyužili, a bazének s tobogány, který je otevřený v určitých časových intervalech, dětmi a dospělými hojně využívaný :-) Dále hotel disponuje posilovnou, kousek u recepce je obchůdek se vším možným, v prostředí zahrady je pak obchůdek s bižuterií. Další dárky a drobnosti lze koupit na pláži od prodejců nebo kousek od hotelu je několik obchůdku, kde se dá smlouvat. V hotelovém obchodě jsou pak ceny fixní.

Co se týká lehátek, byl jich dostatek jak u bazénu, tak u moře, přičemž velké plus v tomto hotelu jsou plážové ručníky zdarma na kartičku, což v Tunisku nebývá tak obvyklé.

No, a obrovské plus hotelu je samozřejmě Wi-fi zdarma, která nám naprosto fungovala jak na pokoji, tak v areálu celého hotelu, pouze na pláži trochu klesala, ale to bylo asi jak dosahem, tak případným větrem... Prostě toto je další obrovské plus :-)

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Pláž byla čistá, moře nádherné, čisté, teplé. Počasí nám celý týden vyšlo nádherné, takže moře bylo opravdu příjemně teploučké. Řas bylo jen pár, nic hrozného. Na pláži fungoval jeden plážový bar, kde se podávalo pouze nealko, ale to vůbec nevadilo, protože i jejich nealko mojito bylo výborné :-) V době před Covidem zřejmě na pláži funguje více občerstvení, ale toto pohodlně stačilo. V závěru našeho pobytu pak byla na pláži diskotéka, rovněž bylo možné si zamluvit večeři na pláži ala carte, což jsme nevyužili.

Na pláži pak samozřejmě jsou velbloudi a koně. Pokud jde o koně, doporučuji Tareka Djerbu - velmi příjemný mladík, krásně umí česky, ochotný a usměvavý. Dá se s ním umluvit dobrá cena.

Jinak na pláži samozřejmě další atrakce jako padák apod.

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

Okolí hotelu je prostě Afrika, tudíž ne moc velký pořádek, ale ani to není tak strašné jako třeba jinde. Jak jsem již zmiňovala, kousek od hotelu je menší nákupní zónečka, kde se dá pořídit vše možné. Dá se dojít pěšky, je to opravdu kousíček.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Do tohoto hotelu se určitě vrátíme. Byli jsme velmi mile překvapeni. Navíc, pokud někdo vyráží do Tuniska, resp. na Djerbu, s puberťáky, určitě výběrem tohoto hotelu neudělá chybu, už jen kvůli skvělému animačnímu týmu, tobogánům a hlavně wi-fi v celém areálu hotelu. Hotel Fiesta Beach vřele doporučuji, nudit se zde nebudete, zároveň si krásně odpočinete, dobře se najíte a vykoupete se v čistých bazénech a v krásném čistém moři... DOPORUČUJI :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 15
z 23 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání