Napsat recenzi

Sun club djerba

Recenze hotelu Djerba Sun Beach Resort (ex Jerba Sun Club Hotel) *** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 804x
Recenze se líbila: 502 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0

Hvězdičky odpovídají , animační programy dobré a moře spíše pro lenošení. Většina lidí trávila čas pouze u bazénu.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Ubytováni jsme byli na konci areálu- nejblíže k pláži, nejdále k bazenu a restauraci. Skromnější ubytování, ale na přespání stačí. Co se týče klimatizace,tak zde funkovala asi centrální. Sice jela, ale stupne se navolit nedaly, takže bylo v pokoji stale horko. Ručníky denně vyměnovali, toaletní papír nechyběl, ale je zbytečné dávat bakšiš - nečekejte žádné labutě.. my jsme dali klidně i 2-4 eura a neudělali nám vůbec nic. Trezor na pokoji nebyl.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

"Silnější" večeře jsou nejspíš v pátek a úterý.. kdy nechyběla ani zmrzlina a byl velký výber jídel, včetně mořských plodu - např. krevety, ryby apod. Jinak bylo většinou vždy si z čeho vybrat. Je jasné, že v těchto zemích solničku a pepřenku použijete a dochutíte si podle chuti. Snídaně slabší- porovnávám to oproti Egyptu. Salám, sýr, vajíčka, párky, marmelády. K pití bylo na výběr fanta,cola,sprite,sifon či obyčejná voda. Drinky jejich, ale co nás štvalo, tak že byly tam i bary- ale kde s e nápoje platili.

Místo k sezení bylo vždy, ale pro francouze!! Ti měli vyzdobené krásné stoly, ostatní obyčejné. A když jsme si jednou sedli k jejich stolu z nevědomosti, hned nás vyhnali.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Vybavení odpovídalo hvězdičkám...žádný superluxus, skromný bar na pláži kde bylo pouze nealko. Personál vždy ochotný, animátoři skvělí..ale zase musím podotknout, že animační programy byly jen ve francouzštine- co se týče odpoledne, takže když šel člověk tančit nebo neco, tak pochytával jen očima. Jinak je zde česká animátorka Zuzka, která dokázala poradit či pomoci. Být Francouz, jsem spokojena na 100%!!!

Český delegát Jiří Kukla úplně k ničemu. Neschopný, bez vědomostí... Správnou odpověd jsme se od něj nikdy nedověděli. Na informační schůzce mluvil tak potichu, že jej nikdo ani neslyšel.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Věděli jsme do čeho jdeme a že oproti Egyptu to nebude ono.. Ale malá plážička,, okolo pláže hnus. Chaluhy ráno odklízeli, s tím nebyl problem,ale stale nové a nové se naplavovaly a ve vode jich bylo docela hodne. Poslední dva dny bylo hodně větrno, zataženo a i malá přehánka, takže voda byla zakalená a poslední den byla dokonce černá vlajka. Šnorchlování je tu k ničemu, není zde nic videt. v hloubce maximálně chaluhy. Lepší voda určite v Řecku a nebo ten Egypt.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Byli jsme na krokodýlí farmě, tam super. Určite neobjednávat přes cestovkua le vydat se taxíkem sám- ušetříte víc než polovinu. Taxíky cca 4dináry do mesta. Chytnete je všude. Obchůdky dobré, je lepší jít do obchodu kde jsou pevné ceny, ještě ušetříte než když jdete na trh kde máte smlouvat a všechno vám vyloženě nutí. Jinak okolí odpadky, sucho- to se není čemu divit. Výlet na čtyřkolky nic moc...většinu cesty jsme jeli po ceste mezi auty

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Asi bychom sem už nejeli. Úroven hotelu dostačující, ale moře je vyložene pro ty, co se chtejí válet v mělčině. Spíše pro rodiny s dětmi - animátoři. Kdo chce vidět neco víc, vyzkoušejte jinou zemi.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 74
z 89 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání