Napsat recenzi

Nejhorší hotel co jsem kdy viděl

Recenze hotelu Djerba Sun Beach Resort (ex Jerba Sun Club Hotel) *** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 855x
Recenze se líbila: 481 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 5

Ubytování ušlo až na televizi, kde byli dva programy. Bazény čisté a teplé. Jetli někdo jezdí na dovolenou kvůli moři tak sem nejezděte protože je kalné plné řas, na pláži bylo asi 8 velbloudů, hodne koňů a psů kteří když se vykáleli tak se to jen zakrylo pískem. Takže když tam příjdete tak vás ten smrad úplně znechuti. Občerstvení ja strašné všechno teče pomalu a do malíčkatých kelímků takže u pití strávíte několik minut. Jídlo je strašné říkali, že je tu jídlo celý den, al byli tu jen hamburgry, které byly seschlé a nechutné a leželi na tom tácu asi celý den. Obsluha se sice usmívá ale to proto, že vám nerozumí. Anglicky umí tak dvě slova a ty i ti na recepci. Animátory našli asi na ulici protozě jsem myslel, že jim to tam rozflákam. Písničky pouštěj hlasitostí, že jsou slyšet na pláži, která je 250 m daleko. My bydleli v pokoji kterej byl snad nejdál od reproduktorů a hudbu jsme poslouchali až do půlnoci. Animátoři často pustili písničku a začali přes ní mluvit. Pak pouštění hymny do kterých také mluvili. Pokud si chcete lehnout u bazénu a vyspat se nebo relaxovat tak na to zapomeňte, animátoři vás nenechají. WiFi na recepci je pokud se tomu tedy WiFi dá vůbec říkat. Často vypadává a stránky se vám načtou v za několik minut o videích a fotchách ani nemluvím. Zahrady jsou celé z jednoho druhy rostliny a všude pouze písek.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Nic moc. Vypadá jak z doby komunistů a celé bez stylu

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Strašné jídlo nesolené a nekořeněné. V dalším jídle jsou zamíchané jídla z předchozích jídel. Polovinu jídelní nabídku jsou saláty zelenina a ovoce. Polevy jako sirup a čokoládu si musíte nandavat vidličkami nebo rukou. Mléko je velbloudí takže divně zavání.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Personál neumí anglicky ani jinak. Umí se jen usmát kdyz jim něco řeknete a dělat že vám rozumí. Ručníky, toaletní papír atd. nám nosí během dne. Takže ráno ručníky a odpoledne toaletní papír.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Nejhorší na celém pobytu. Celá pláž smrděla od zvířecích výkalů. Lehátka jsou strašná. Každé druhé rozbité a na druhé se nedá ležet protože vás tlačí do zad tyčemi co jsou uprostřed.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Strašné, plné odpadků a různého bordelu.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Nejhorší hotel na Djerbě. Doufám, že sem už nikdy nepojedu a ani o tom neuslyším. Vyvarujte se cestě sem, budete litovat. Radši si připlaťte jeden nebo dva tisíce a leťte jinam.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 74
z 89 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Embe: Že by špatný sen? - 5. 9. 2015 22:16

Pane Alexeji, nemůžu jinak než reagovat na vaši velice negativní recenzi hotelu Sun Club Djerba. Trochu si říkám, kde jste vzal tolik negace se kterou jste se podělil s mnoha potencionálními hosty tohoto hotelu? Byl jste vůbec v Sun Club Djerba? Nebyl jste někde na okraji pouště? Soudím tak podle toho, že komentujete všude samý písek, voda teče jen pomalu, nabízené velbloudí mléko, skoro negramotní zaměstnanci, téměř žádný wifi signál... A nebo jestli se vám to všechno jen nezdálo. Sama jsem před několika lety trávila dovolenou v tomto hotelu a tak musím odporovat, ani 1/100 z toho co tu píšete není pravda. reagovat

Martin Kavka: Re: Že by špatný sen? - 1. 9. 2016 22:51

Dobrej den jsem martin kafka ze semic ten hotel byl spatnej a za tím si stojim. reagovat

alexej: Re: Že by špatný sen? - 1. 9. 2016 22:52

myslíš že mě zajímá váš názor bože. nebudu tady dávat na klasický čecháčky co jsou rádi že je tam hlavně jídlo zdarma a můžou se pořádně nažrat reagovat

Kis: Holá realita - 28. 8. 2016 20:26

Před několika léty bylo v Tunisku všechno jinak. Možná jste nepostřehla, že v r. 2O11 tam byla revoluce. Země má islámské zřízení hotely už neřídí zahraniční firmy. Je to tam daleko horší než zde popisuje p. Alexej a to ve všech hotelích, takže vaše výtka je bezpředmětná a hodně mimo misu. Chválit jste mohla tak v r. 2000. reagovat

Alexej: Milá paní Embe - 1. 9. 2016 22:55

Prosím nevím komu tady cpete svůj názor na mojí recenzi. Nemůžu zato že jste jako klasický čecháčkové co vidí jen to že je tam jídlo zdarma a taky tam pak celý den v té restauraci taky seděj reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání