Napsat recenzi

DJERBA SUN CLUB - Srpen 2018

Recenze hotelu Djerba Sun Beach Resort (ex Jerba Sun Club Hotel) *** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 77x
Recenze se líbila: 244 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Skvělá dovolená, doporučuji spíše pro nenáročné turisty.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Je znát, že hotel je v provozu již 20 let. Ale záleží, jaké ubytování dostanete. K dispozici jsou jak klasické hotelové pokoje s balkonem, nebo větší pokoje či větší apartmány. Areál je poměrně rozsáhlý, někdo to má např do restaurace blíž, někdo dál.

Ale stejně pokoj používáte jen minimálně, ne? Na spaní, převlečení apod to určitě stačí.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

S jídlem to bylo horší (alespoň pro mě a pro ty co se snaží jíst zdravě). Asi nejhorší je snídaně, kde není opravdu moc velký výběr. Uzeniny nevypadaly vůbec pěkně, šunku apod vůbec nejspíš neznají. Sýr jen jeden, ale ten ušel. Zelenina a ovoce v malém množství a výběru. Jinak vejce, cereálie, jogurt, bílé pečivo a hodně sladkého pečiva.

K obědu a večeři si snad každý něco najde. Ale hodně se nabídka opakuje.

Večeře byla obdobná. Přes dopoledne a odpoledne se nabízejí menší svačiny - sladké pečivo, palačinky, zmrzliny.

Z nápojů snad nejvíc se dala pít sodovka a pivo. Míchané nápoje v all inclusive tragedie, limonády sladké a teplé. Ale v baru za peníze pořídíte super mojito.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

V hotelu je několik barů, velká restaurace vnitřní i venkovní. Pár obchodů, kadeřník, herna, dětský klub, pár vodních skluzavek, minigolf, ping pong. Venku přes ulici jsou další obchody, kde nakoupíte stejnou věc za různé ceny.

Personál ochotný, každý den uklizený pokoj. Skvělý animátoři, zažili jsme i českou animátorku Adélu - byla jsi skvělá, díky. Přes den výběr aktivit, kterých se můžete zúčastnit. Animátoři se snaží zapojit lidi do aktivit, tak nenásilně. Večerní program se každý den mění, nejlepší byl hlavní moderátor večera, na kterého byla radost se koukat a poslouchat. Před večerním programem klasika - minidisco.

Dva bazény - menší a větší + dětský, pěkný, večer hezky osvětlení.

Pohybuje se zde i fotograf, který vám udělá skvělé fotky. Pak taky můžete jet na různé výlety. Doporučuji krokodýlí farmu.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž je mimo hotel, ale jen přeběhnete přes silnici a jste tam. není nijak velká, ale stačí. Moře bylo vcelku čisté a pěkné. Vlny minimální, teplé, osvěžení ale moc nečekejte. Lehátka jsou k dispozici stále. Na pláži potkáte hodně místních, kteří vás svezou na koních a velbloudech. Můžete využít i vodní atrakce.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Hotel se nachází na hlavní silnici, kde se pohybuje vše co má kola. Z letiště do hotelu to trvalo cca 30 min minibusem. Naproti najdete různé obchody, můžete využít i taxi do města. Všude ale prodávají vesměs to samé.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Když poskládám vše dohromady, byla to pro nás skvělá dovolená. Místní lidé, málo čechů a skvělá atmosféra. Nikdy nejezdím na stejné místo 2x, ale sem bych jela zase.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 74
z 89 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání