Napsat recenzi

Dobrá dovolená

Recenze hotelu Club Diana Rimel **** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2013
Přečteno: 491x
Recenze se líbila: 464 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Služby úžasné, nabídka jídel obrovská, celkový dojem (vždycky se najdou nějaké maličkosti) velmi dobrý.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Příjemný pokoj, uklizený každý den. Výměna ručníků bez problémů. Klimatizace fungovala, vzhledem k teplotám i přes třicítku jsme ji nechali běžet celý den i noc. První den nás překvapili komáři, na které nefungoval český přípravek (prostě Afrika), po jejich fyzické likvidaci jsme zakoupili místní náplň ( do zásuvky) a měli jsme pokoj po zbytek pobytu. TV i trezor fungovaly. Výměna a doplnění toal. papíru bez problému.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

O tomto hotelu si dovolím tvrdit, že nikdo nezhubne. Nabídka pro všechny mlsouny i klasické "žrouty". Výběr úžasný. Nápoje ve velikém výběru, pro pivaře snad jen drobnost-pivo neomezeně, ale vepřo knedlo zelo zde opravdu nedostanete. Četl jsem jednu recenzi, kde byla hodnocena nabídka jako stále stejná. Ano, je to tak. Stále stejných cca 50 jídel a možnost stovky kombinací, prostě pořád to samé !!!!!!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Personál ochotný, služby dobré ( například výměnu prasklé žárovky prováděli tři specialisté),vybavenost velmi dobrá. Úžasní animátoři, kteří se celý den a i část noci starají o to, aby nebyla nuda. Doporučuji hned od začátku navštěvovat jejich Show, každý den je jiná. Shlédli jsme jejich Irské tance, což nás nadchlo, jsou skvělí. Zábava i pro děti výborná. U baru přehršel nápojů, na požádání voda, žádný problém. V obchůdku možnost nákupu suvenýrů, nabídka jako jinde. (dá se smlouvat)

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Zde byl bohužel zádrhel v množství chaluh, kterými jsme se museli prodírat a všudypřítomný smrad (dle delegátky z chaluh, ale mám podezření, že i z něčeho jiného). Vstup do moře jen částí pláže po písku, druhá část jsou nepříjemné kameny. Udivující to, že chaluhy jsou někdy odhrabány a odvezeny na hromadu, nejsou však odvezeny pryč a proto je moře zase odplaví zpět. Velice kladně hodnotím , že podomní prodavači nesmí mezi slunečníky a turisty, mohou se pohybovat jen po pláži . Nejsou však vlezlí. Delegátkou jsme byli upozorněni na možnost krádeže, třeba i ručníků, přesto jsme neuhlídali jedny plážové boty, o které jsme přišli. Zda turisti nebo místní se nepodařilo zjistit. Na pláži bar, z alkoholu však jen víno (to si neztěžuji ). Na závěrečné tři dny nám moře nadělilo úžasné vlny, pro nás suchozemce krásné. ( Pro děti je přímo na pláži dle mého soudu menší možnost vyřádění se, i když zde byla řada rodin i s velmi malými dětmi).Bazén na úrovni.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

V okolí hotelu jste samozřejmě vystaveni nabídce místních , jsou však slušní. Byli jsme v nejbližším shopink centru, vzdálenost cca 500 m. Nabídka suvenýrů jako všude. Jinak kolem nepořádek a bordel typický snad pro celou Afriku. Absolvovali jsme okruh ostrovem, skvělý výklad delegátky Blanky.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Celkový dojem dobrý, byli jsme spokojeni.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání