Napsat recenzi

Krásná dovolená za rozumné peníze

Recenze hotelu Caribbean World Djerba Hotel Resort **** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 575x
Recenze se líbila: 468 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Djerba a konkrétní hotel nás mile překvapil, i když jsme vybírali podle recenzí, které byly pozitivní. Počasí ideální, moře teploučké, jídlo rozmanité a velmi dobré. Výborné zázemí celého komplexu, pokud chce někdo odpočívat, relaxovat a dobře se najíst, rozhodně doporučuji.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Příjemné nízké členité budovy, opravdu v karibském stylu, do výšky palmy :-). Pokoj účelně zařízený, na pokoji vana, pro děti ideální. Klimatizace v ceně, pouze na místní wi-fi se nespoléhejte, pokud potřebujete na dovolené komunikovat přes PC. Wi-fi je pouze v prostorách recepce a je většinou velmi přetížená. Jinak všude čisto a příjemná atmosféra.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Vynikající, už jsme zažili docela dost a opravdu zde se najíte velmi dobře. Doporučuju navštívit i restaurace v areálu, je to v ceně a menu úžasné. Skvělá nabídka i pro děti, spousta jídel připravují přímo před Vámi, rozhodně zde nezhubnete :-) Doporučuji drinky před večeří na terase, ty jsou skvělé.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Personál nevtíravý, velmi příjemný a úslužný. Uklízečky je potřeba občas popohnat, ale pokud zatelefonujete do recepce, jsou u Vás hned. Uklízejí totiž celý den a pokud máte malé děti a potřebujete s nimi po obědě spát, někdy nestíhají. Před obědem jsme ale cinkli na recepci a po obědě bylo uklizeno :-)

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Pro nás úžasné, máme malé dítě, takže procházky v bleděmodré teplé vodě nám naprosto vyhovovaly. Místy trochu tráva v moři, ale popojdete dál o 100m a je to fajn. Pláž hned u hotelu, lehátko vždy najdete, hotelové osušky jsou výborná věc, nemusíte brát s sebou. Hotelová pláž čistá, pokud jdete mimo ní, je zde tráva a občas i jiný nepořádek. Hotelový bar i na pláži.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Tak to je slabší, jsou prostě bordeláři, ale to je asi jejich mentalita, moc to neřeší. Na romanitické procházky to moc není, ale areál Vám nabídne spoustu jiného vyžití. Doporučuji navštívit místní trhy, ale jednou to stačí.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Velká spokojenost :-). Pro děti úžasné a pro rodiče super relax.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 22
z 42 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání