Napsat recenzi

Spokojenost - byli jsme podruhé a rádi pojedeme zase...

Recenze hotelu Caribbean World Djerba Hotel Resort **** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 984x
Recenze se líbila: 455 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 3
  • Zahrada... Zahrada...
  • Mini disko Mini disko
  • Moře, pláž... Moře, pláž...
  • Bazén s lehátky Bazén s lehátky
  • Pohled z pokoje Pohled z pokoje
  • Pláž s lehátky Pláž s lehátky
  • Pohled z pokoje Pohled z pokoje
  • Pokoj Pokoj
  • Bazény Bazény
  • Bazény Bazény
  • Pláž Pláž
  • Míchané nápoje :-) Míchané nápoje :-)

Do tohoto hotelu jsme jeli znovu, vloni jsme byli spokojeni a letos opět. Jsme pozitivně naladění lidé, takže banalitami, že si musím dojít přes jídelnu pro příbor se opravdu nezabývám :-). Každopádně hotel je super kombinace : teplé mělké moře, písčitá pláž hned u hotelu, bazén s tobogány, dětský bazén s tobogány, slaný bazén s klidovou zónou, dětský klub, dětské diskotéky, zázemí pro mrňouse (dětská postýlka, dětské židličky,dětský bufet), jídla velký výběr ve velmi slušné kvalitě, nápoje v lahvích do pokojové ledničky, voda v láhvích kdykoli v jakémkoli množství, super míchané nápoje :-) ... prostě co víc si přát :-)

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Úplně bez problémů, přikládám nějaké foto ... výhled na klidový bazén se slanou vodou, vše čisťounké, prostě paráda. Ručníky měněné denně, plážové zdarma, též možno měnit i několikrát denně ve stánku u bazénu. Recepce super, vždy nápomocni, jedinou slabinkou je slabé Wi-Fi, takže pokud potřebujete kvalitní připojení, zajistěte si ho již doma.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Strava úžasná :-). Maso hovězí, kuřecí (včetně klasických grilovaných kuřat), skopové, jehněčí, ryby, hamburgery, karbanátky, různé masové nákypy, mušle...nevím co si přát víc. Velký výběr zeleniny, zeleninových salátů, teplých i studených, grilovaná zelenina. Vždy dva druhy polévky, pánev s typicky tuniským jídlem, italská kuchyně (nějaké těstoviny), pizza, hranolky...prostě opravdu si musí vybrat každý. Sladkostí také mnoho, podle mě velké zlepšení od loňského roku, ovoce, zmrzlina. Snídaně čerstvé palačinky, vafle, omelety, pizza a samozřejmě spousta dalšího...jen salámy jsou teda slabší.

Pití skvělé, neomezené množství vína, míchaných nápojů, víno v láhvích, nápoje do skla. Voda v lahvích v neomezeném množství. K snídani vždy tři druhy čerstvých džusů (pomeranč, citron, meloun, švestka, broskev atd.)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Tobogány skvělé, dětský klub také super, pokud je člověk sportovec, může se vyžít při animačních programech, které ale většinou pořádají francouzi. Ochotně Čecha přiberou, avšak domluva s nimi je horší. Programy běží prakticky nepřetržitě celý den.

Personál v pohodě, žádný stres, samý úsměv, pokusy o česká slova a věty...no někomu to může vadit, ale myslím že to nemyslí zle.

Snaží se vyhovět, milují malé děti, rozbitý talíř žádný problém :-)

Naše 4-letá malá si chodila sama pro pití i jídlo a byla z toho nadšená.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Moře mělké a teplé, pravda občas vodní tráva (ne řasy) ve vodě nebo na pláži, někdy naopak vůbec. Stačí ale popojít 50m po pláži a tam už zase není. Vlny únosné i pro malé děti, my jsme z moře tady nadšení, doporučuji dlouhé vycházky pro pláži...to je nádhera. Co se týče velbloudů a koní, těch bylo letos (srpen) více než vloni (začátek července), ale myslím že je to o poptávce od turistů, oni chodí po pláži pouze pokud někoho vozí, jinak stojí v přístřešcích.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Tak to odpovídá životní úrovni, je to chudá země a řešení odpadků pro ně není prioritní. Djerba není moc o výletech, spíš o klidové dovolené s dětmi v areálu hotelu. Pokud chcete cestovat a poznávat krásy země, to jeďte jinam :-).

Cestování taxíkem v pohodě, třeba na různé trhy...taxi je levné (jako vše na Djerbě) 5km za cca 30 Kč, jezdí relativně bezpečně, bohužel většina taxikářů neumí anglicky, takže průvodce Vám neudělají.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Za nás spokojenost velká, dovolená splnila očekávání, pokud člověk chce odpočinek s dětmi, relax, dobré jídlo, teplé moře, tak jeďte právě sem :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 22
z 42 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Romana: děkuji předem za info - 20. 4. 2015 10:26

Můžu poprosit někoho kdo byl v tomto hotelu kolik se zde dává Eur za novější pokoj?Kde tyto pokoje jsou? V Mahdii Becach chtěli 100 EUR a to dát nechci. Osušky jsem četla v popisu hotelu jsou oproti podpisu.Jak toto probíhá?Děkuji reagovat

petra: Pokoje - 20. 4. 2015 11:53

Osušky jsou na kartičku, nebyl s tím vůbec žádný problém. Pokoj domluvíte přímo na recepci, nic jsme nepřipláceli, zkuste říct, že chcete u "klidového bazénu", tam jsou pokoje nové a není tam hluk od bazénů ani večerních animačních programů. reagovat

Romana: pití - 20. 4. 2015 13:39

Děkuji,ještě bych se chtěla zeptat jestli je pití v lahvích nebo v barelech a kde si je možné je brát,díky reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání