Napsat recenzi

krásná dovolená

Recenze hotelu Calimera Yati Beach Resort **** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2011
Přečteno: 1 682x
Recenze se líbila: 515 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • všichni animátoři (byli tam i dvě češky) všichni animátoři (byli tam i dvě češky)
  • pláž a první mráčky :-) pláž a první mráčky :-)
  • před hotelem před hotelem
  • hotel od bazénu hotel od bazénu
  • náš pokoj náš pokoj
  • dvěře u taxíku :D dvěře u taxíku :D
  • krokodýlí farma krokodýlí farma

Na přelomu červenec / srpen jsme si vybrali dovolenou v tomto hotelu..

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Ubytováni jsme byli na pěkném pokoji, jediné co nám ze začátku vadilo, že jsme neměli výhled na moře - tuto výhodu mají pouze Němci nebo Rusáci - my, Češi, za příplatek, ale výhled na ulici před hotelem, ale zase jsme si řekli, že stejně ráno vyjdeme k moři a večer za tmy se vrátíme a neměli jsme potřebu vysedávat na balkoně, ..jinak pokoj čistý, kromě čtvrtku, kdy tam mají pokojské volno, tak každý den se uklízelo..(koše vynešené denně, koupelna umytá, zem umytá od písku co tam člověk nanosí, ustláno atd) takže v tomto ohledu max.spokojenost...

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

velmi bohatý výběr z jídla, od sladkostí, přes maso, těstoviny, prostě vše na co si člověk vzpomene, i se tam griloval navečer venku na terase tuňák, a když se šlo na hotelovou diskotéku, tak před ní dělali po půlnoci i hamburgery...a že člověku vyhládlo :-) jen mi vadily, nebo spíš moc nechutnali ty jejich džusy - jak z prášku.... a večer se dělali v hale koktejly ale to už si člověk bohužel musel zaplatit, to se nevztahovalo do AI....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

tady taky ve všech směrech spokojenost, personál velmi milý, jak pokojské, na recepci či obsluha i venku na pláží neustále chodil personál a sbíral prázdné kelímky od pití či hrnky od kafé.... nikde žádný binec....

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Moře bylo krásně vyhřáté, pozvolný vstup.... malinko víc tak vyfukoval vítr, ale to vůbec nevadilo - aspoň člověku nebylo takové horko.... dostatek lehátek.. jak u bazénu tak hned blízko na pláži.. na ručníky se platila malá záloha, každý den jste si mohli vyměnit kolikrát jste chtěli ( nám stačilo jednou denně) a pak na konci pobytu po předložení lístku vám vrátili již zmiňovanou zálohu.. jinak samozřejmostí výběr z dostupných vodních sportů a každý den program animátorů takže se člověk zabavil, pokud se mu nechtělo jen tak lenošit.... a jinak animátoři taky velice vstřícní a ochotní....a moře jen ráno byly sem tam naplavené řasy, ale než se člověk dostal po osmé k moři, tak vše vyčistěno ( a odsunuto mimo )

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

okolí hotelu krásně udržované, čisté.... jen před hotelem hrůza... udělali jsme si výlet do města, taxíky jako auta katastrofa :D nesedat do nich ve světlém oblečení :D ale velice levné, jeli sme cca 6km do blízkého města a chtěli po nás cca na naše 60kč :D (škoda že takové taxi nejezdí i tu u nás v ČR :D ) a z výletů doporučuji jízdu na čtyřkolkách a výlet na krokodýlí farmu

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Celkový dojem super, vím kde se mám ještě vrátit :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 50
z 59 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání