Napsat recenzi

První dovolená v Tunisu

Recenze hotelu Bakour Beach Hotel Checkin (ex TMK Marine Beach) **** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 168x
Recenze se líbila: 207 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byli jsme varováni, že je Tunis nic moc, takže jsme s luxusem opravdu nepočítali. Nakonec jsme byli překvapeni, a to PŘÍJEMNĚ. Nemohu posoudit, jestli je to tím, že jsme nebyli na pevnině, nebo zda to bylo kvalitou hotelu.

Ubytování  průměrně (4/5)

- Všude se avizuje, že je hotel po čerstvé rekonstrukci, ale mého názoru rozhodně ne celková rekonstrukce. Například postele byly starší a rozjížděly se od sebe matrace.

- Klimatizace fungovala na jedničku a byli jsme rádi i za trezor na pokoji.

- Pokoj poměrně pěkný, myslím že vysoce nad Tuniský standard.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

- Obědy a večeře v hlavní jídelně byly fajn. Časem se to zajedlo, často se opakovalo, ale bylo dobré.

- "Snack" u bazénu jsem nikdy nevyužila (přišlo mi, že se jedná o zbytky od snídaně) + kuchař dělal palačinky, ale ty byly hned pryč.

- Nápoje byly podávány u venkovního baru, večer uvnitř, s možností sezení kdekoliv po hotelu. Kvalita pití byla nižší a alkohol hodně ředěný. Vadilo mi i podávání do jednorázových plastových kelímků, jelikož se v Tunisu nic nerecykluje.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

- Spa (nenavštili jsme, tak nemohu hodnotit), ale ostatní turisté si ho chválili.

- Vnitřní a vnější bazén (nevyužili jsme).

- Animátoři v hotelu naprosto skvělí a šikovní.Obcházeli hosty a lákali na program během dne, ale rozhodně nic nenutili!

- Uklízečky se snažily, ručníky měnily po celou dobu pobytu. Kvalita úklidu však byla nižší, ale za peníze které si tam vydělají, v poměru kolik práce musí stihnout, se není co divit.

- Směnárna na recepci byla super, akorát se vždy čekalo na odpovědného pracovníka. Upozorňuji, abyste si vyžádali doklad (u toho se recepční trochu cukal). Jejich měna se nesmí vyvážet a bez dokladu si ji nemůžete směnit nazpět (dělá se na letišti při odjezdu).

Pláž a moře  průměrně (3/5)

- Pláž je soukromá, hotelová s lehátky zdarma. Na zálohu si lze zapůjčit na recepci ručníky. Lehátka starší, občas nějaké rozbité, ale vždy bylo volno.

- Po pobřeží se prochází prodejci a nabízejí ovoce/šátky/náramky... nesmí však dle zákona přímo k Vám na soukromou pláž k lehátkům, takže pokud nechcete, nic si od nich nemusíte kupovat.

- Vstup do moře parádní, pozvolný. Voda byla v první dny nádherná, poté při přílivu naplavená tráva, takže první metr jste se v moři brotili v trávě, potom zase voda čistá. Trochu mě mrzelo, že to tam více neuklízeli. Občas nějaký vajgl nebo plast.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

- V okolí je všudypřítomný odpad v okolí silnic a velmi to kazí dojem.

- Cítili jsme se bezpečně, takže jsme v pohodě chodili pěšky nebo jezdili taxikem (za hubičku).

- Výlety jsou možné jak na vlastní pěst, tak přímo s cestovkou (to samozřejmě vyjde dráž). Byli jsme se podívat na krokodýlí farmě a byl to zážitek.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Neměli jsme vysoké nároky na nějakou zážitkovou turistiku. Chtěli jsme si hlavně odpočinout, a to takhle dovolená splnila. Nevím, jak by to vypadlo, být tam třeba 14 dní, to bychom se asi ukousali nudou a už bychom nevěděli, co si vybrat v jídelně.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání