Napsat recenzi

Maximální spokojenost s 3* hotelem

Recenze hotelu Aljazira Beach & Spa *** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 497x
Recenze se líbila: 206 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 0

S dovolenou jsme byli maximálně spokojeni, kromě prezentované ceny 4* hotelu. Vybavení a služby odpovídají oficiální kategorii uvedené v úrovni hotelů 3*.

Pokoj je vybaven malou TV, ale chybí fén v koupelně, trezor se musí platit, lednička není ve vybavení a musí se patit. Také balená voda se musí platit. Barelová voda je dostupná zdrarma.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Pokoj jsme měli v hlavní budově nad bazénem, ale hudba ani animační programy 10,00h - 24,00h nás nerušily. Pokoj byl každý den uklizen, dbají na dokonalou čistotu a to bylo vidět ve všech prostorách hotelu. Velmi příjemné prostředí a hotel je vybudován v maurském stylu, moderní pojetí a nádherná výzdoba.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Strava pestrá a vždy záruka chutně upraveného kuřete, rýže, hranolek a ryby. Jinak velmi pestrý výběr další nabídky, zapečené těstoviny, dušená zelenina, vše chutné. K obědu výběr zmrzliny.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Vybavení pěkné a zachovalé, personál velmi milý a ochotný - od uklízeček po pracovníky recepce, vždy usměměvaví, ochotni s čímkoliv poradit. Velký tým animátorů, kteří jsou akční, neúnavní, velmi milí, ale nevnucují se, jsou rezervovaní a mají připravené velké množství aktivit. Kdo má zájem, může se zúčastnit, i když neumí arabsky nebo francouzsky. Velkou výhodou jsou dvě české animátorky CK B****, kde jedna se stará o děti, druhá o animační programy dospělých společně s místními animátory. Jejich práce je skvělá a nad rámec povinností, kdykoliv zajistí komunikaci s animátory, pomohou s aktivitami a řešení problémů všeho druhu přes jednání na recepci, spojení s delegátkou, popř. jakoukoliv informací o běhu hotelu i okolí a životě na Djerbě.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Čistá, upravená, moře nádherné. Velkou devizou je veliká pláž, v okolí nejsou další velké hotely. Vždy jsme našli volná lehátka a slunečník. Ostraha pláže je vždy přítomna, splynou s turisty, takže neruší celkový dojem, je stále ve střehu, připravena kdykoliv zasáhnout.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Před vstupní branou hotelu je obchod - arabský supermarket, všude se dostanete taxíky, které si stopnete kdekoliv na cestě. Vždy zastaví, pokud nevezou zákazníky. Jsou levné, mají taxametry a i když řidič neumí vaši řeč, doveze vás, kde potřebujete nejkratší cestou. Auta už mají hodně provozu za sebou, ale jsou spolehlivá a nemusíte se bát jakýchkoliv problémů. Výborný je výlet na krokodýlí farmu, zároveň si prohlédnete maják, kolem kterého pojedete.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Dojem velmi dobrý a rádi se opakovaně do hotelu vrátíme. Maximální spokojenost. Jen poslední den při odjezdu malé zklamání - zájezd jsme měli zaplacen u CK do 3. 8., pokoj jsme museli opustit ve 12,00 h 2. 8., i když odjezd z hotelu byl 2. 8. 18,45 h. Neměli jsme možnost dokoupit si hodiny pobytu na pokoji.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání