Napsat recenzi

Nádherná dovolená!!!

Recenze hotelu Alkantara Thalassa Hotel ***** (Tunisko - Djerba - Aghir)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 582x
Recenze se líbila: 443 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Animační tým Animační tým
  • Snídaně Snídaně
  • Mělké moře :) Mělké moře :)

Nejlepší dovolená, kterou jsem zažila! Super relax a odpočinek, ale žádná nuda :) Hotel perfektní, animační program super, personál hotelu ochotný a milý... Tento hotel doporučuji všem lidem co nemají rádi nudu a nechtějí se celý den smažit na sluníčku! Přes léto je tam skvělej animační tým, kterej se stará o zábavu celý den. Jsou to hrozně přátelští místní kluci a my jsme z nich byli nadšení.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Není co bych mohla vytknout, vše fungovalo jak mělo, pokoje prostorné, vše odpovídá fotkám u zájezdu... Krásná koupelna, obrovská postel :)

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

* Výborná jídla! Všeho bylo dostatek a obrovský výběr!! Moc sme si pochutnali na všem. Nadšená jsem byla z palačinek a omelet, které nám dělali na snídani :)

* Nápoje - v jídelně vždy všeho dostatek, šťávy byly dost sladké, ředili jsem je vodou. * Nebyl problém vzít si láhev vína na stůl např. při večeři.

Menší problém byl v baru u bazénu - neustále jim všechno docházelo, ale to už tak bývá...

Nadšení jsme byli z toho, že jsme si mohli brát neomezené množství balené vody!!!!! To je velké plus!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

* Animační tým byl SUPER! Díky nim jsem si tu dovolenou užila. Hry u bazénu, vodní polo, aerobic, gymnastika, tancování, volejbal...Každý nás zdravil, snažili se si s náma popovídat :). Každý večer nějaké vystoupení a pak tanec :)

* Asi ne každý byl z animátorů nadšený, ušláplým nudným čechům totiž připadají dost vlezlý, ale mě se líbilo, jak na nás dokázali přenést jejich nadšení a dobrou náladu!

* Personál hotelu byl taky v pohodě, všichni milý, neustále se usmívali.

Pláž a moře  průměrně (2,1/5)

*Moře bylo horší, mělké - kolem Djerby je málo vody. Ale na takový to cachtání to stačilo, když sme si chtěli zaplavat, museli jsme docela daleko a nebo jsme chodili na pláž k dalšímu hotelu (stejně jsme většinu času trávili u bazénu, tam byla zábava:))

*Naplavenou trávu (nebo co to bylo) z pláže každé ráno odvážel bagr, takže uklizeno.

Okolí hotelu  průměrně (2,4/5)

*Nepořádek jako všude v Tunisku, opuštěné domy, všude se válí odpadky, ale s tím jsem počítala...

*Kousek od hotelu jsou super obchůdky ("značkové" oblečení, kabelky, hodinky za pár denárů) - nekupujte nic v hotelovém obchůdku, ale raději si zajděte sem i když se budete snažit s tím hotelovým obchodníkem smluvit co nejnižší cenu, zjistíte, že v těchto obchůdcích mají věci ještě levnější....

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Jsem nadšená, příští rok letím na 11 dní!!! Vůbec se mi nechtělo domů....

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 36
z 81 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Lída: Nádherná dovolená!!!! - 4. 7. 2013 9:34

Se vším souhlasím, velice výstižná recenze. Vše pravdivé!!!!!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání