Napsat recenzi

jaký si to uděláš takový to máš! super dovolená!

Recenze hotelu Alkantara Thalassa Hotel ***** (Tunisko - Djerba - Aghir)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 584x
Recenze se líbila: 539 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po přečtení recenzí jsme se děsili co nás čeká v tomto hotelu a musím říct, že to bylo

super! 5* tento hotel ale určitě nemá, možná tak před 10-ti lety. Jediné co nám hodně vadilo, bylo to, že se hotel snažil ušetřit na hodně věcech. Např. neklimatizované společné prostory,v jídelně jediný automat na nealko tekl čurkem, nedostastek lehátek. O ně byl boj. Když se vám ho podařilo ukořistit, už jste ho do konce pobytu nesměl pustit, jinak jste se musel válet po zemi. Ale kde se v dnešní době nešetří. A jak se říká" jaký si to uděláš takový to máš" My jsme si to nenechali ničím zkazit a dovolenou jsme si užili.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Pokoje byli prostorné, každý den čisto, nazdobeno,častá výměna ručníků a povlečení. Klimatizace fungovala. Nádherný výhled na moře a bazén, veliká terasa. Co víc si přát, stejně na pokoj se chodíte jen vyspat. Vybavení již zastaralé, ale stačilo. Vše fungovalo. Lednice, fen.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

výběr jídla dostačující, vždycky bylo z čeho vybrat. snídaně palačinky moc dobré, a výborné "dovolenkové" kafíčko. Jen u pití z automatů byl problém, že to teklo pomalým čurkem. Vody v lahvích bylo ale dost. Číšníci byli milí. Na to, že měli Ramadán a celý den nic nejedli a nepili a museli koukal na někdy přímo nenažrance, se tvářili moc mile. My s nimi něměli problém.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Až na to, že ve společných prostorách nešla klimatizace bylo vše v pohodě. Animátoři bavili a do ničeho nenutili. Večer disco pro děti, program a na závěr disco pro dospěláky. Jen pro malé děti tam nic moc nebylo. Brouzdaliště oddělené od dění a docela špinavé, v bazéně ty menší nedostačili, hřiště bída, jen kolotoč a houpačky a hrozném stavu a dětský klubík jsme ani nevyužili.

Pláž a moře  průměrně (2,1/5)

pláž pěkná. moře hodně mělké a vařící. Ráno při odlivu bylo čisté a odpoledne jak stoupla voda bylo špinavější. Ale nic hrozného. Dalo se jít přímo do moře a nebo přes molo.

Okolí hotelu  průměrně (2,4/5)

bordel, ale to mají v povaze. Kromě 2 obchodů nic, jen opuštěné hoteli.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

na 3* super. 5*ani náhodou.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 36
z 81 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání