Napsat recenzi

můj splněný sen:-)

Recenze hotelu Eldorador Aladin **** (Tunisko - Djerba - Aghir)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 934x
Recenze se líbila: 450 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • takhle se každé ráno upravuje pláž takhle se každé ráno upravuje pláž
  • vždy pořádek a bazény naprosto čisté vždy pořádek a bazény naprosto čisté
  • možnost jíst venku je super,čísníci stále pečují o čisté stoly,sbírají nádobí...super možnost jíst venku je super,čísníci stále pečují o čisté stoly,sbírají nádobí...super
  • no a východ slunce by si neměl nechat ujít nikdo...:-) no a východ slunce by si neměl nechat ujít nikdo...:-)

moje vysněná dovolená-splnila očekávání,takže spokojenost:-)...pokoje funkční,na přespání vyhovující-žádný luxus,ale zhlédla jsem video hotelu a vše,co bylo ve videu uvedeno,odpovídalo skutečnosti.Strava pestrá,vždy jsme si vybrali a odcházeli s plnými pupíky:-),personál neuvěřitelně milý,usměvavý a ochotný.práce animátorů skvělá a klobouk dolů před všemi,protože v tom vedru každý den 15-16 hodin bavit klienty...prostě smekám!!!Bazén vždy čistý,moře klasika pro Tunis-chytli jsme příliv,takže chaluhy a zvířený písek,pláže se uklízejí,lehátek pro každého a pláží prochází ochranka a vykáže každého,kdo nepatří do tohoto hotelu....

Ubytování  průměrně (3,6/5)

pro nás zcela dostačující-využili jsme jen na přespání,jinak jsme se v pokojích nezdržovali,každý den čisté ručníky a prostěradla...ob den jsme nechávali 1 dolar na posteli pro pokojskou

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

milý a usměvavý personál

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

pláž se uklízí,moře typické pro Tunis

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

pokud očekáváte noční život,kavárny,obchody a rušné ulice-to jsme měli na dovolené v Tunisu -pevnině....hledejte jiné místo pro svoji dovču...tady nemá cenu opouštět hotel.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

klidně bychom si to zopákli...:-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 26
z 34 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání