Napsat recenzi

Dovolená v Eldoradoru

Recenze hotelu Eldorador Aladin **** (Tunisko - Djerba - Aghir)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 650x
Recenze se líbila: 434 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel jsme vybírali z důvodu 24 hod. All inclusive (jak nám CK zájezd popsala), bohužel chybně. Hotel nabízí plnou penzi včetně konzumace alko a nealko nápojů do půlnoci. Rozlehlý hotelový komplex (hlavní budova a bungalovy) už opravdu něco zažily vybavení starší. Všeobecně se nám dovolená líbila (jen škoda, že jsme mohli porovnávat s jinými hotely, tento byl nejhorší) ale opravdu se nesmí porovnávat s tím, co slibuje CK. Nepříjemný byl odjezd z hotelu již o půlnoci a odlet ve tři hodiny ráno (Ck nás v podsatě ošidila o celý den).

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Jak již bylo zmíněno, hotel je opravdu starší, vybavení také prastaré, ale postačující. V pokoji vždy uklizeno, pokojská nám tvořila labutě atp. Ovšem lezoucího hmyzu je tam opravdu hodně. My jsme bydleli v hotelu a jednou jsme tam měli "velkého mravence" jiný cestující bydleli v bungalovech a tam té "havěti" měli hodně, chrousti na stole atp.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Stravování se vyrovná plné penzi vč. konzumaci alko i nealko nápojů, ale s 24h all incl. to nemá nic společného. Brzké kontinentální snídaně 4-7 pouze sladké pečivo a jogurty, snídaně 7-10 jogurty, sladké pečivo, omelety. 11-12 dopolední snack (zbytky od snídaně) 12,30 - 14,30 oběd, 17-18 odpolední snack (palačinky, sladké pečivo od snídaně), 19,30-21,30 večeře. Venkovní bary otevřené do 18.00. Hlavní bar v hotelu 8-00. Po půlnoci je otevřena diskotéka, kde žádný půlnoční snack není (teda alespoň pro běžné návtěvníky, pro Tunisany a Francouze samozřejmě snack je). Diskotéka je katastrofální, Nemají ani pivo pouze Gin tonic. Disko je spíše pro místní a je velmi malá.

Snídaně vždy na chlup stejné, sladké, slané, omelety (káva z kávovaru žádný zázrak, pro ranní kávu jsme chodili do baru). Obědy a večeře se lišily každý den, ovšem občas se podávaly pouze ryby, plody moře a játra a z toho jsem si nevybrala, tudíž mě zachránila pizza, kterou dělají vždy k obědu a večeři. Jídla dostatek, občas i grilují a zažili jsme i vepřové koleno. Dále vždy byly k dispozici špagety.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Wifi připojení zdarma bylo příjemné, bylo velmi rozlehlé, tudíž i u bazénu se člověk mohl připojit. Ovšem zhruba od 19-23 je wifi hodně pomalá. Hotel čistý a uklizený.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Na pláži i u bazénu lehátek dostatek, vždy se místo našlo, jen lehátka jsou dosti proležená. Na pláži bylo občas dost chaluh a řas, ale vždy se našel průchod do moře, kde to bylo čisté, chaluhy a řasy se personál hotelu opravdu snažil odklízet, což se i dařilo. Pláž krásná, jen bohužel občas místy kamenité dno.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Přeci jen je to Tunis a je tam hold všude bordel .... Kousek od hotelu cca 200 metrů jsou tři obchodní "centra" kde se dají pořídit fajn věci za fixní ceny, nelze smlouvat (především oblečení, suvenýry), bohatě postačují. V Okolí hotelu se lze dopravit taxíkem, které tam jsou opravdu levné. Nejlepší je nechat, a jet podle taxametru (cesta do Midoun 6 km a platili jsme 3,5 TD - 1 TD/12kč). V blízkém okolí jsou dvě krásné zátoky, stojí za to se na ně podívat.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Hotel je francouzský, tudíž opravdu většina věcí je ve francouzštině, což pro nás, co francouzsky neumíme, byl problém. Např. večerní animace v amfiteátru pouze ve fran. ani v angličtině nebyly. České animace tam opravdu nehledejte, nejsou tam. Hotel je hojně navštěvovaný Čechy, tudíž češtinu slyšíte na každém rohu i personál něco málo česky rozumí, angličtinu jsme vůbec nevyužili. S námi na hotelu bylo 100 Čechů. Personál milý a příjemný, ale jak je zvykem Tunisany a Francouze před námi opravdu upřednostňují.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 26
z 34 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání