Napsat recenzi

Klidná dovolená

Recenze hotelu El Mouradi Djerba Menzel Hotel **** (Tunisko - Djerba - Aghir)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 389x
Recenze se líbila: 443 čtenářům
Fotografie: 27
Videa: 0
Komentáře: 5

Hledal jsem slunce, teplo, klid a pohodu. Nalezl jsem !

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Bungalovy: standardní "turistické" pokoje. Žádné HogoFogo ( nutno si uvědomit kde jste !!!). Vše funkční, včetně trezoru (v ceně), klimoška samostatně ovládaná (ne centrálně - jak se někde uvádí). Wifi na recepci, v lobby a občas i na terase zdarma (ne za poplatek - jak se někde uvádí). Denně úklid, výměna prádla a ručníků.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

maximální spokojenost - vždy dostatek a chutné. U každého pokrmu základní popisek, aby čék věděl, do čeho jde. Všechny druhy masa: hovězí, vepřové, drůbeží, skopové, ryby, mořské plody. Dostatek zeleniny, salátů, ovoce, zákusků a zmrzliny. Pro děvčata jogurty, mléko, cereálie a jiné "vymoženosti". Že se jídla opakují ? Málo kde a málo kdo má 365 různých jídel v roce !

Vždy usměvaví číšnici kmitaj a vždy rádi donesou pivo ( mimochodem velmi dobré ) nebo láhev vody či láhev limonády ( "original" CocaCola, Fanta, Sprite,...).

Stoly: ČISTÉ. a To, že někteří hosté mají duté hlavy, plýtvají jídlem, neumí kulturně stolovat, dělají kolem sebe nepořádek, ve kterém si evidentně libují - vždyť oni si to zaplatili !!! Tak CO !?! Tím nemá cenu si kazit obrázek o hotelu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

nemam co bych vytkl - ochota a úsměv.

Animátoři - z kraje pobytu se mi zdáli "zakřiknutí" ( mnozí ocení jejich nevtíravost ), časem jsem si zvykl a oceňuji jejich, v nelehké práci, taktnost.

Bazén - denně důkladně ošetřován, voda čistá, vždy dostatek lehátek, podložek, hotelové osušky zdarma

Barmani - pohodáři ( klidně pivko natočili do vlastního půllitru ).

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Pláže: Achillova pata tohoto hotelu - víc méně nepoužitelné. Všude závěje vodní trávy, pravidelně traktorem nahrubo odklízené. Je to ale boj marný, moře je mocnější. Modrá laguna - lepší, ale bez servisu ( lehátka, slunečníky, bar ).

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

Pro to jsem do tohoto hotelu nejel

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Kdo hledá slunce, teplo, klid a dobré jídlo - bude spokojen. Kdo se chce koupat v moři, procházet a nakupovat - zapláče. Kdo si chce kazit dovolenou hledáním nedostatků a chyb - najde.

Každý si musí v hlavě srovnat proč a za kolik jede.

Já osobně: co jsem hledal, to jsem nalezl. Za málo peněz, muziky dosti !

P.S.: přiložené fotky jsou z laciného mobilu, tak omluvte technickou kvalitu. Děkuji

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 15
z 28 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

holky z Prahy: Pozdrav - 2. 10. 2015 13:16

4 holky z Prahy zdraví Jardu Kužela,recenze super nemáme co dodat.A to růžové víno na vaše doporučení bylo super. reagovat

Jarda Kužel: Re: Pozdrav - 2. 10. 2015 21:15

;-) Děkuji. Ani nevíte, jak jste mě tímto potěšily. Když můžu, pomůžu ... i když jsem ňákej divnej ?!? Piju pivo, doporučuji víno 8-/ . No jako plzeňák musim s "pivařema" držet "basu". Hezkej den reagovat

holky z Prahy: Re: Re: Pozdrav - 5. 10. 2015 8:11

Zdravíme,divnej nejste.I jedna z nás pivařka ocenila dobré růžové.Zdravíme doufáme,že se ještě někdy uvidíme. reagovat

Jarda Kužel: Více fotek z hotelu zde: - 2. 10. 2015 23:12

http://archetto.rajce.idnes.cz/Djerba_-_El_Mouradi_Menzel_-_2015/ reagovat

holky z Prahy: pozdrav - 5. 10. 2015 10:51

Fotky jsou super,už jsme je prohlíželi nejméně 3x.Kamarádce jste rozjitřil vzpomínky a proto už přemýšlíme o další dovolené.Ale ta je bobužel v nedohlednu,tak alespoň,že můžeme koukat na fotky a vzpomínat. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání