Napsat recenzi

Prima...

Recenze hotelu Djerba Castille Hotel **** (Tunisko - Djerba - Aghir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 407x
Recenze se líbila: 422 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Přestože jsme měli být v hotelu Sangho Village na Djerbě, hned po příletu jsme byli delegátkou informováni, že bohužel změna , na hotel Castille. V Sangho Vill.jsme se byli podívat, neboť to bylo 10 minut procházkou podél moře. Upravená zahrada , prostředí pěkné, ale nezalitovali jsme natolik, protože v náhradním hotelu /4hvězdú. jsme byli spokojeni. A možná dokonce více než v původně objednaném.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Pokoje čisté, denně uklízečka navoněla a poctivě uklízela. Máme zkušenosti z mnoha míst z Tuniska, kde jsme byli již několikrát,a toto byl ten lepší standart. někteří spolucestující si stěžovali na rozbitá splachovadla, nefunkční sprchu ap,ale v našem pokoji fungovalo vše, tak nemohu soudit. Viz 4 hvězdičky i v hodnocení, spokojenost. Možná jen zmínka, že jsme byli v suterénu, čili větší hluk, který se rozléhá z vrchních pater,ale zase balkonek,který u vrchních pater nebyl, takže něco za něco....

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Zase musím napsat "oproti jinde" výběr jak masa, zeleniny, možná nejslabší výběr ovoce, nebyl vůbec meloun , na který jsme se těšili a je obvyklý, bylo pořád dokola hrušky jablka, ringle, hrozny.....ale jinak stravu celkově hodnotíme výborná, každý si vybere.I dětičky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

S personálem ani službami jsme problém neměli, nebyl prostě žádný. Z doslechu vím, že něco se vyskytlo,ale je to také o očekáváních a nárocích lidí. Sportovní vyžití rozhodně bylo - petang, aerobik, tance, vodní polo, střelba aj. Animáci v pohodě, neprudili,nenutili, pouze nabízeli, usměvaví. Bazén byl sledovaný pravidelně, neboť jsme často leželi poblíž obsluhy starající se o bazén,a věnovali se kvalitě pravidelně.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

To byl nepatrný neduh , za který hotel ani cestovka nemůže. Moře nebylo čisté, byly tam velké nánosy /a bohužel se první dny vůbec neodklízely /chaluh a všeho,co moře vyplavilo odlivem. Asi pátý den to teprve zmizelo,ale moře přinášelo nové nečistoty, tak vyšel člověk z moře skoro obalen. Ale teplota bezvadná. A také nepříjemné - kameny. Jdete jdete, píseček,a najednou zrádné kameny, bodavé a říkající si o zranění,není od věci v těchto místech mít boty do vody.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Djerba je celkově chudší, takže v okolí hotelu nebylo moc co k vidění. Nedaleko obchoďáky, nákupy v pohodě...ale vedlejší hotely po pláži opuštěné, naházený bordýlek jak je jejich zvykem, nic úpravného, naproti "depo" velbloudů přivázaných...na vyprahlé zemi a pod pár palmami.....K vidění v těchto místech není opravdu nic.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Ale přes maličká negativa byla dovolená fajn,a svým známým bych tento hotel v klidu doporučila. Převládalo to pozitivní,a to ne vždy se dá bohužel říci. letos jsme byli i v Mahdii, kde nádherná boží pláž,ale to je tak všechno. Jídlo katastrofa, hotel neudržovaný špinavý, samý Rus, okolí nepěkné.....takže ve srovnání byla tato dovča bezva.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 35
z 58 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání