Napsat recenzi

Obývat hotel s Tunisany bylo dost šílené

Recenze hotelu Djerba Castille Hotel **** (Tunisko - Djerba - Aghir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 348x
Recenze se líbila: 459 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Velký prostorný hotel. Všichni se tam snaží! Což o to... Uklízečka stele krásně postele, ale vlasy v odpadu po předchozích klientech, oba odtoky (vana i umyvadlo) značně ucpané a špatně odtékalo ... Jídlo výborné, 100lidí=100chutí, nicméně každý z nás pěti,co jsme jeli spolu, jsme si vždy něco dobrého našli. Evropská kuchyně úplně v pohodě. Tuniská kuchyně na ochutnání taky v pohodě... První dny- ještě byl Ramadan - byly super, po Ramadanu zažil hotel nájezd domorodců hlavně z pevniny - tak to bylo DĚSNÉ - děcka braly židle z podzadku, v nekuřácké jídelně si nějaká "ženská" klidně u večeře zapálila cigaretu!!! U bazénu běžně klepali popel na zem a nedopalek hodili před sebe, přestože vedle nich byla nádoba na odpadky... Bar u bazénu zažil dlouhé fronty na nějaké odpolední občerstvení. Štěstí, že nepijou, takže na pivo se nemuselo moc čekat :o) Číšníci se snažili, ale i tak se neustále čekalo na sklenice či kelímky, stoly po domorodcích vypadaly jako po náletu atd... Přestalo splachovat WC v pokoji -3 dny (v pokojích v celém našem bloku)!!! Jeďte tam klidně na dovolenou,ale ne po Ramadanu, to je fakt děs. Na rok 2014 doporučuji max. červenec, srpen ani omylem...

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Šampon+mydlo, dostatek ručníků, denně ustláno a vytřeno. Balkón však odporný, výhled do zdí. Nad vámi si suší prádlo, takže vám na židle kape, sedět se tam nedá. Ale stejně většina pokojů má jen okno a je bez balkonu. Večer se sedí na velkém prostoru u bazénu - židle a stolečky, hraje tam denně stejná hudba, ale do vnitřního baru to není daleko :o)

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Nemůžeme si stěžovat!! Snídaně výběr z mnoha - sladká pečiva, bagety, jogurty, omelety, palačinky (kafe, mléko, čaje...) atd... Obědy i večeře - kuřecí, krůtí, hovězí (těstoviny, brambory, rýže, kuskus...) dortíky, ovoce ... atd... Jednou grilovaný tuňák, podruhé játra, pak pečená krůta, jednou i řízky s výbornou bramborovou kaší apod... Fakt slušné, ovšem humry ani mořské plody nečekejte :o) ... PIVO, VÍNO... VODA (pozor - ne sebou v petce na pokoj, tu si můžete za Dinár koupit třeba naproti v obchodě), Cola, Sprite, Fanta - vše normální ne náhražky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Velký čistý bazén se skluzavkou pro děti. Spokojenost. Tenisové kurty - ráno se dalo hrát (půjčování raket nevíme,měli jsme sebou svoje). Lukostřelba+volejbal apod. s animátorem - 1xdenně. Přes den hodně aerobicu, kdo má zájem, ale nepřehánějí to s přemlouváním, klidně se usmějí a popřejí vám relax, když se nezapojíte... Personál VELMI SLUŠNÝ až na výjimky (hlavně v recepci/směnárně), které se obohacovaly stylem - 10 EUR zaplatíte - vydají vám potvrzení na 10 Dinárů (no prostě, co je doma, to se počítá).

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Písečná ... oproti některým vedlejším hotelům docela prostorná. Denně se snažili pláž uklidit, ale řasy jsou holt všudy přítomné. Od půjčovny motor.člunů a skútrů smrděl občas benzín. A plážový velbloud nadělal taky slušný smrádek :o) Domorodci nabízející na pláži různé blbosti neobtěžují příliš, stačí poděkovat a oni odejdou...

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Špána a smrádek za branami hotelu jako na celé Djerbě :o) ... Ve městech absolutně chybí popelnice - vše leží na zemi! Na hlavní cestě hned u hotelu (ta není tak extrémně špinavá, ale občas to tam zasmrdí "kanalizací") jsou obchůdky, dají se tam pořídit cetky (i suvenýry), voda, nanuky apod. 10 minut taxikem - krokodýlí farma... Atd.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Jednou vyzkoušíte Afriku a pak za deset let třeba znova, ale každý rok bychom tam nejeli ani zadarmo :o)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 35
z 58 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání