Napsat recenzi

Nikdy více

Recenze hotelu Djerba Castille Hotel **** (Tunisko - Djerba - Aghir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 977x
Recenze se líbila: 443 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

nedoporučuji

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Pozor, 80% pokojů bez balkonu a terasy, pouze dvoudílné malé okno s vystrčeným

sušákem. Doporučuji koupit s balkonem rovnou nebo ho opravdu nedostanete. Jinak docela

čisto, žádný luxus, ale to nevadí. Klimatizace centrální, ale nefungovala za týden ani jednou.Televize na pokoji, ovladač si musíte-pokud ho chcete-koupit na recepci. Lednička ani trezor na pokojích nejsou, na recepci si můžete trezor na týden pronajmout /jsou v místnosti za recepcí/

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Jídlo opravdu špatné. Nejsem náročná, ale tohle bylo opravdu moc. Hovězí tvrdé, kuřecí nedopečené /krvavé uvnitř/,obalený salám, mleté maso v paprice a nebo v cuketě/to docela šlo/rybí filet nebo malé rybičky topící se v omastku, hranolky skoro spálené ale uvnitř syrové, opečené brambory opět plavající v omastku, rýže-ta jediná super. Přítomné děti celý týden na špagetách-ty jsou dobré. Z ovoce meloun-červený, ale bez chuti, broskve, malé žluté meruňky-bez chuti a datle. Zákusky nemusím, ale podle řeči nic moc.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Hotel starší, ale na přespání to stačí. Uklízečky v pořádku, číšníci v pohodě. Nejlepší jsou animátoři, jsou to super mladí kluci a zábavní.

Krásný je venkovní bazén- velký a s teplou vodou. Je i nádherně čistý.

Jinak hotelová zahrada nic moc udržovaná, spíš udusaná hlína než trávníky.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

To bylo hrůzostrašné. Na pláži vyplavené chaluhy, které tam plesniví a hnijí- takže to tak i smrdí. Traktor to občas prostředkem stáhl ke kraji, ale když přišla vlna, tak to opět spláchla do moře. V moři hodně chaluh a drobného černého bordelu, takže vše se nachytalo pod plavky. Byl i dost vítr, takže do toho i spousta písku ze dna.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Před hotelem prašná ulice a pár obchoďáčků s pevnýma cenama, jinak nic.

Nakoupit dárky se dá v pohodě. Zboží laciné a pěkné.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Na pár dovolených už jsem byla, ale tohle bylo nejhorší. Nejsme žádní boháči a tak jsme rádi za každou dovolenou. Na Djerbě už jsme jednou byli, ale teď si myslím, že to bylo opravdu naposled. Než tohle, to budu raději na chalupě.

A ještě něco nakonec- ve 12 hod odevzdat klíče od pokojů a odstřihnou si pásky na all in.

Na oběd vám vypíšou kartičku- ten si ještě můžete dát a pak do odjezdu autobusu /18.20/

nesmíte již využívat all inklusive- takže žádné pití, žádná káva, žádná odpolední svačina.

Pokud máte třeba žízeň, tak už si to musíte kupovat.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 35
z 58 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání