Napsat recenzi

pobyt u moře ?

Recenze hotelu Alkantara Thalassa Hotel ***** (Tunisko - Djerba - Aghir)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 529x
Recenze se líbila: 513 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

byla to naše nejhorší a nejdražší dovolená uzapáchajícího moře kde jsme v životě byly do moře se nedalo dostat pro vsrvu tlející trávy skvašeného sajrajtu hnus ,takže jsme strávily 11dní u bazénu za 34OOO kč jsme mohli být v Aqaparku v Praze žít jako pašové!!!!!!

Ubytování  průměrně (3,1/5)

1noc nás ubytovaly v hotelu Castile místo alkantra 1sklamání a arogance delegátky slečhy Oletalové z ck Azur raisen,2den ve 12h po naší stížnosti jsme by laskavě ovezeni na hotel který jme měli podle smlouvy zaplacený,potom bylo ubytování v pořádku

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

strava byla každý stejná,kousky kuřat bud vařenych nebo pečených v omáčce okořeněné nevalné chutě syrové brambory rýže rozvařená zelenina,hovězí maso tvrdé samá flaxa.Hranolky jme měli 1x poslední den k obědu byl to zázrak.Jinak sladkého byo dost,zmrzlina ani jednou svačiny co zbylo ze snídaně nbo z oběda hrůza běs na hotel 5 hvězd

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

měli jme mít virpůl +bazény s tryskamy ale bazény nefungovaly a některé byly prázdné,jsem po zlomenině nohy tak jsem se těšil na vdní masáže ale nebylo ztoho nic velké zklamání služeb!!!!

Pláž a moře  průměrně (2,1/5)

moře bylo zaplavené smradlavým hnojem ani prasata by do toho nevlezla pálž ke konci hrabal traktor,co vyhrnul druhý den to tam bylo zpět,tak jsme byly nuceni se koupat jen v bazénu.Naco jme si kupovaly zájezd k moři,jak to vychvalovaly v katalogu?????

Okolí hotelu  průměrně (2,4/5)

všude nepořádek a vybagrovaná suchá smradlavá tráva igelity bordel jako na skládce

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

To co slibují v katalogu se nedá věřit až na místě a to už je pozdě,zklamání a vyhozené peníze je to od ck Azur reisen velký podraz a nikdy už stouto ck nejedem!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 36
z 81 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Zuzana: NESOUHLAS! - 13. 8. 2013 11:36

Přesně kvůli těmto idi**** co si na všechno stěžují a píší takovéhle recenze jsem měla strach z toho co mě na dovolené čeká!!!! Můj celkový dojem z dovolené byl naprosto opačný než manželů z Prahy!!! POKUD NEJSTE VĚČNĚ NESPOKOJENÝ NEUSTÁLE SI STĚŽUJÍCI PROTIVA určitě si to užijete! Pro normální lidi fajn dovolená! A Tuniská kuchyně je úžasná, velice chutná lehká jídla, ale když je někdo zvyklý na hranolky a řízky, tak věřím, že je to problém.... :) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání