Napsat recenzi

Obrovské zklamání

Recenze hotelu Alkantara Thalassa Hotel ***** (Tunisko - Djerba - Aghir)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 309x
Recenze se líbila: 448 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vzhledem k tomu, že nejsme v Tunisu poprvé, tak tento hotel a služby neodpovídají počtu hvězdiček...možná, tak před 15 lety...Hotel zaplněn z 1/3, převážně italové a francouzi - ty jsou v pohodě. v tomto období nefungující klimatizace, paní delegátka nás však upozornila, že je to napsané ve smlouvě...bohužel měli jsme i tu smůlu, že náš pokoj se nedal ani větrat, jelikož byl umístěn na čističkou...vzhledem k tomu, že s námi jela dcera astmatička, tak se nám po 2 dnech - samozřejmě za příplatek podařila výměna...

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Starý zatuchlý nábytek, tak dva dny jsem čekali na výměnu osušek a doplnění toalet. papíru - ani tzv. " bakšiš" nezabíral.Na WC nesvítilo světlo, výměna žárovky je v tomto hotelu problém - bohužel jsme se nedočkali...

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

První dva dny bez máslíčka a jogurtu.Naštěstí výborné omelety a palačinky, jinak převládá tuniská jídla, každopádně bez soli se neobejdete - tu naštěstí občas i najdete, jinak špinavé ubrusy i podlaha a to nejhlavnější- v jídelně povalující se na zemi kočky a občas se jim i zadaří si něco uloupit z talíře.....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Každopádně, veliké plus patří obsluze - číšníkům- jsou stále milý a usměvavý. Dostatek nápojů, voda v petkách zdarma na baru kdykoli,animátoři jsou fajn kluci,kteří mile zpříjemní pobyt, díky nim se to dá přežít. Ideální pro rodiny s malými dětmi.

Pláž a moře  průměrně (2,1/5)

Kaluhy, všude kaluhy.Ale dají se najít písečné cestičky a opravdu po cca 200 m jdete po kolena a pak si zaplavete, moře teploučký.Po pláží není kam, je to jediný otevřený hotel....

Okolí hotelu  průměrně (2,4/5)

Taxíkem do 6km vzdáleného Midounu na tržiště, obchodníci udělají maximum, aby něco prodali - víc, už jsme tam nejeli, každopádně asi po 10 minutách pěšky od našeho hotelu tři supermarkety.Jinak večer není kam a ani bychom nedoporučovali.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Je nám to líto,ale v dohledné době jsem určitě nepojedeme.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 36
z 81 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání