Napsat recenzi

Hrůůůůzaaa!!!!

Recenze hotelu Alkantara Thalassa Hotel ***** (Tunisko - Djerba - Aghir)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 282x
Recenze se líbila: 467 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel byl pro mě absolutním zklamáním,možná nas.....! Všude po rádoby ****+hotelu špína, bordel, humus, paní delegátka je dobrá jen na výklad a provádění po ostrově,ale co se otázek hotelu a stížností týče, katastrofa,snaží se vám vysvětlit proč je to tak a tak, ale nikdy s tím nic neudělá.

Pokud se chystáte do tohoto hotelu a těšíte se na moře, možná uděláte lépe, když poedete na mácháč, nebo na opodobná jezera,protože tady je to na stejné bázi, vlastně ještě mnohem horší.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Až na to,že se tam pořádek nijak extra neudržuje, to ušlo, člověk se tam chodí jen vyspat a umýt, takže to nikdy nijak neřeším.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Jídlo, které bylo vždycky z předešlého dne, jen jinak upravené a nakrajené, mi přišlo už komické, nádobí si musíte pořádně protřídit, aby jste si našli čistý talíř, nebo skleničku, malý výběr salátů, ovoce jen meloun, někdy jen bílý meloun, pokud čekáte na snídani super pečivo, připravte si zuby na tvrdé bagety a oschlé croissanty, fakt lahůdka, no alespoň si můžete dát omeletu naloženou v litru oleje.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Až na pár barmanů, pokud nejste blondýna nečekejte žádné super chování a služby,jeden barman je tam až tak nechutný, že vám skoro otráví i dovolenou, holkám nedá pokoj a na ostatní je pěkně hnusnej,

Pláž a moře  průměrně (2,1/5)

Sakra jak jen popsat moře? JE TO NAPROSTÝ HUMUS, SMRAD, BAHNO, NAPLAVENÁ TRÁVA, KTERÁ JE PRÝ CHRÁNĚNÁ, takže je to všude po pláži,jak jsem se zmínila paní delegátka nám tvrdila jak je to chráněné a že s tím nejde nic udělat, zajímavé ovšem je, že když popojdete o kousek dál, kde je soukromá páž, uvidíte každy den člověka s hrabičkama, který tento humáč odstraňuje, no není to zvláštní?

Okolí hotelu  průměrně (2,4/5)

Všude kolem je nepořádek, za což hotel nemůže, (i když vlastně tento hotel je bordel sám o sobě) nikde nic nevidíte, jen když si uděláte 10.min procházku, máte tam krámky s hadřikama, suvenýrama, jinak nc moc

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Byla jsem strašně zklamaná, jezdím hodně na dovolené a jsem vážně zvyklá na mnoho, nikdy si ani moc nestěžuju, protože jsem většinou vděčná za to,že jedu na dovolenou k moři, jako skoro všichni, ale tohle je opravdu přehně přehnané.

Nejhorší je ovšem poslední den, když jedete večer,vážně vás lituju, ve 12 vás vykopnou z pokoje a odstřihnou vám náramky, takže si nedáte absolutně nic? ani vodu, ani jídlo NIC!!!!! kufry máte někde ve společné mistnosti, a samozřejmě když se vám něco ztratí, hotel dává ruce pryč.

Zaplatili jsme si 8dní-sedm nocí, samozřejmě jsme počítali i s nějakou prodlevou za cestu, ale to že tam strávím sest a půl dne a nedají mi ani napít, i přesto, že mám mít all inclusive, se mi zdá úplnou třešničkou na celém tomhle povedeném zájezdu, hlavně, že vám to vysvětlí se slovy, že to tak tenhle hotel dělá a že je to napsané na nástěnce, vlastně si TAM MŮŽETE NAJÍT VŠECHNO, takže pokud se chystáte do tohoto hotelu, rozhodně bych zvažovala něco jiného, a to opravdu, budete zklamaní a naštvaní jako všichni před vámi, včetně mě, i lidí co byli společně s námi ubytováni v tomhle hororovém hotelu, řekla bych, že i horor končí občas s happy endem, tady to ale nečekejte, tady žádý šťastný konec není, tento hotel bude mít happy end, jen tehdy když ho strhnou, nebo když se změní vedení.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 36
z 81 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání