Napsat recenzi

Špatný začátek, dobrý konec

Recenze hotelu DJERBA PALACE **** (Tunisko - ostrov Djerba - Djerba)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 154x
Recenze se líbila: 291 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Velmi příjemný hotel, který nám připravil po příjezdu nepříjemné překvapení - místo nasmlouvaného dvoulůžkového pokoje v zahradě jsme byli jsme ubytováni v traktu u hospodářských provozů, v "přistýlkovém" pokoji rodinného pokoje 2+2 (č. 296) , spojovací dveře s vedlejším pokojem nešly ani zamknout, stejně tak nešlo zevnitř žádným způsobem zajistit vstupní dveře do chodby, pokoj neměl balkon ani terasu, nešla vzduchotechnika, ze tří malých okének šlo otevřít jediné, pokoj byl plný komárů, nebylo kam pověsit mokré plavky ani osušky, přikrývka na posteli byla nepovlečená etc. - prostě šok. (Při odjezdu v hotelu jsme zjistili, že se jednalo o pokoj, který recepce používala jako "dusche zimmer" pro hosty, kteří hotel opouštěli ve večerních hodinách a potřebovali se ještě osprchovat.)

Nápravy jsme dosáhli až čtvrtého dne pobytu, do té doby jsme byli odkazování na různé termíny jednání se na recepci, případně s přivolanou delegátkou CK, která okázale dávala najevo nechuť se v našem problému angažovat. Celkem shrnuto - z 10-ti denního pobytu 4 dny "bez radosti z dovolené". Nutno uznat, že po čtyřech dnech - po přestěhování na řádný dvoulůžkový pokoj, jsme si pobyt opravdu užili k naší plné spokojenosti.

Ubytování 

První 4 dny na hrůzostrašném pokoji č. 296 bylo za pět, poté za jedna, takže průměr na 3

Strava a stravování 

Široký sortiment v dostatečném množství, příjemný personál jídelny - prostě spokojenost.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Ochota recepční paní Nadji na recepci řešit náš problém byla minimální, během těch čtyřech dnů jsme ohledně výměny pokoje běhali na recepci opakovaně a byli jen odkazování na další a další termíny.

Ostatní personál se však choval velice vstřícně, nevtíravě a byli jsme s jejich službami spokojeni.

Pláž a moře 

Cesta na pláž přes písečné duny bezproblémová, dostatek lehátek i slunečníků, pláž nepřeplněná, voda čistá a teplá, vstup do moře "jako na Balatonu", jen v některých dnech vyplavená vrstva mořských trav na hraně pláže. Krásné procházky po pobřeží na obě strany, jako milovníci ranního plavání jsme si užívali východu slunce nad mořem. Problém asi budou mít ti, co nesnáší zvířata - velbloudi, koně i psy patří ke každodennímu koloritu pláže.

Okolí hotelu 

V okolí hotelu jen další hotely a markety se suvenýry, textilem a balenou pitnou vodou a golfové hřiště. Na nákup alkoholu - tuniského vína, piva a destilátů se musíte vypravit taxíkem do státního marketu Džazíra ( jedna cesta za 3 TD)

Celkový dojem 

Jeli jsme na Djerbu v poslední zářijové dekádě za sluníčkem, klidem, teplým mořem a stálým počasím - všeho se nám dostalo vrchovatě.

Když pominu ty první čtyři hororové dny na "hodně nestandartním pokoji", zbytek dovolené byl super, vyhovovala nám prostorná klidná zahrada, bazén se skluzavkou a tobogánem, kde bylo minimum lidí a tudíž i absolutní klid, stravování a nepřelidněná pláž, teplo a přitom ne vedra. Klidně bychom se vrátili nejen na Djerbu, ale i do stejného hotelu znovu

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Tunisko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání