Napsat recenzi

Pohodová dovolená za dobrou cenu

Recenze hotelu Caribbean World Borj Cedria Resort **** (Tunisko - Borj Cedria - Borj Cedria)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 711x
Recenze se líbila: 441 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 2
  • Jedna z večeří - kuskus, těstovinový salát, lasagne, zákusky a meloun Jedna z večeří - kuskus, těstovinový salát, lasagne, zákusky a meloun
  • Bazén na začátku pobytu Bazén na začátku pobytu
  • Bazén na konci pobytu Bazén na konci pobytu
  • Vana čistá Vana čistá
  • Záchod s koupelnou dohromady, oddělen přepážkou Záchod s koupelnou dohromady, oddělen přepážkou
  • Pokoj dole - manželská postel, balkon, příjemná teplota. Pokoj dole - manželská postel, balkon, příjemná teplota.
  • Pokoj nahoře - dvě oddělená lůžka těsně pod střechou - hrozné horko. Pokoj nahoře - dvě oddělená lůžka těsně pod střechou - hrozné horko.
  • Panoramatické foto hlavní části budovy s bazénem a barem Panoramatické foto hlavní části budovy s bazénem a barem
  • Jedna z ubytovacích částí komplexu, dále menší bungalovy, občas s otřískanou omítkou. Jedna z ubytovacích částí komplexu, dále menší bungalovy, občas s otřískanou omítkou.
  • Hotelová pláž Hotelová pláž
  • Miniaqupark za poplatek - spíše jen pro malé děti. Zárukou byl čisťoučký bazén a volná lehátka. Miniaqupark za poplatek - spíše jen pro malé děti. Zárukou byl čisťoučký bazén a volná lehátka.
  • Před hotelem Před hotelem

Tento zájezd jsme koupili na doporučení známé z cestovní agentury za cenu last minute. Trochu jsme byli překvapeni, že jsme letěli přes Djerbu, poté byl výstup v Enfidhě, což je ještě asi 90 km autobusem od hotelu.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Na hotel jsme přijeli v 1:20 a ihned jsme byli ubytováni. Aniž bysme dávali bakšiš, dostali jsme super pokoj v hlavní části budovy s výhledem na bazén a okolní bary, do restaurace jsme to měli také blízko. Pokoj byl čistý, brouci žádní, občas komár, klimatizace jela tak akorát.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

První 3 dny nadšení oproti Egyptu, po týdnu už jsme se těšili na domácí české papání :-) Jídlo se opakovalo dost, ale přitom nijak extra velký výběr. Na to, že je Tunisko přímoská země, mořských specialit bylo velmi málo. Maso akorát kuřecí nasekané jak se jim zachtělo, bylo tužší. Ač to normálně neděláme, většinu pokrmů jsme si museli dochucovat. Když jsme si nevybrali, zachraňovaly to špagety :-) Nejlepší byly asi lasagne a husté krémové polévky, u kterých by však neuškodil popisek :-) Hodně zeleniny, každý den k obědu žlutý meloun, k večeři červený meloun, jinak ovoce málo. Zákusky nic moc. K snídani nám trochu chyběly nějaké párečky a palačinky, jinak jako všude jinde, denně čerstvé pečivo. Džusíky jsme ředili vodou jako sirup, samotné se nedaly pít, jak byly sladké :-) Snad žádný den jsme se nevyhli čekání na talíře, misky, příbory, ubrousky či dokonce některé jídlo. Občas problém najít volný a čistý stůl. Na jednu stranu číšníci nestíhali sklízet, na druhou někteří lidi jsou fakt čuňata. Žádná extra výzdoba.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Bazén postupně chytal barvu jako rybník (viz foto). Na recepci wifi s kvalitním signálem, avšak díky množství lidí (především dětí) na Facebooku se úspěšnost připojení snižovala. Dvakrát vypadl proud, ale po oznámení na recepci byl okamžitě poslán opravář. Personál milý, resp. když jste pozdravili, poprosili a poděkovali, jak je u slušných lidí zvykem, oni se stejně chovali k vám. Trochu nás otravovala pokojská, která klepala, i když na dveřích byla červená visačka "do not disturb". Ručníky byly asi vyprané, ale takové ušmudlané. Největší poklona patří místním animátorům!!! Přes den plno soutěží, večer divadlo (každý den jiná show), DJ hrál taky dobře. České animátorky se staraly hezky o děti, ale dospělé tak jaksi odbývaly, neuškodilo by trochu pocvičit mluvu do mikrofonu před více lidmi :-)

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Pokud si hned ráno nezaberete lehátko, máte smůlu (to platí i pro lehátka u bazénu). Lehátka většinou popraskaná. Moře a pláž čisté, akorát poslední dva dny mělo moře spíše hnědou barvu a plavaly řasy s odpadky. První dny silný vítr, takže velké vlny, visela červená vlajka, další dny se dalo už i plavat. Za hranicemi hotelové pláže je pláž veřejná, koupou se zde místní. Pokud jste ubytováni v hlavní budově, pláž budete mít dál, ale je to větší komplex, vždy bude něco blízko a něco daleko, s kompromisem moc nepočítejte :-)

Okolí hotelu  průměrně (2,1/5)

Asi jako všude v Africe - odpadky, škaredé baráky, k dispozici několik taxi, asi 600 m od hotelu supermarket, kde se dá koupit elektronika, drogerie, hračky, jídlo, nápoje atd. za ceny jako u nás, těstoviny, některé pochutiny, kuskus a coca cola dokonce za hodně nízké ceny! Doporučujeme výlet Tunis - Kartágo - Sidi Bou Said se skvělou průvodkyní!

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Byli jsme spokojeni, hlavně za tu cenu, ale příště bychom chtěli zkusit něco jiného :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 24
z 46 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Kis: Pohodová dovolená? - 27. 8. 2016 3:20

Tento hotel doporučte hlavně sama sobě. My víme, jaké to tam bylo a všechny cestovky, které tohle prodávají by se měly stydět. Never more Tunisia. reagovat

Monika: Re: Pohodová dovolená? - 27. 8. 2016 7:16

Moc nechápu smysl vašeho komentáře na recenzi, která je stará již 2 roky. Vždy když jsme někde byli, bylo nějaké ALE, to bych potom nemohla doporučit žádný hotel. Hlavní nedostatky a pozitiva jsem vypíchla a to je dle mne důležité, podle toho se každý sám rozhodne, zda si hotel vybere nebo ne. Tady to hodně zachraňovali animátoři, kvalitní výlet a fakt, že jsme prostě vypadli pryč z ČR, raději bych tedy zůstala v Tunisku než se vracet zpět do pracovního koloběhu. Nicméně musím uznat, že po letošní dovolené ve špičkovém hotelu v Marsa Alam (Concorde Moreen Beach & Spa *****) budu další hotely hodnotit již jinak, asi chybělo srovnání. Mějte se. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání