Napsat recenzi

Dovolená

Recenze hotelu Caribbean World Borj Cedria Resort **** (Tunisko - Borj Cedria - Borj Cedria)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 582x
Recenze se líbila: 470 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel působí velmi příjemně, mám tyhle nižší stavby raději než obrovská monstra.Okolí hotelu (ohraničený a veliký resort) upravené,čisté,dostatek lehátek kolem bazénu,animační programy jak ve vodě,tak mimo.Pokoj jsme měli obrovský,čistý,jen klimatizace nešla vypnout.Jídelna přeplněná,míst na sezení,talířů a příborů málo,ohromné fronty.Někteří lidé se chovají jako čuňata,kam jim co na stole upadne,tak to nechají.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Čistý veliký pokoj s prostorným balkonem,uklízejí každý den,ručníky a ložní prádlo také měnili každý den.Vše fungovalo (sprcha,záchod atd.).

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Vždycky jsme si něco vybrali (syn 19 let a dcera 14 let), jen ty šílené fronty a boj o stůl a nádobí.Doplňovali často.Někteří neomalenci se chovali,jako když je to jejich poslední jídlo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Bazény čisté...tobogány ani jeden den nefungovaly,personál vstřícný.Naší animátorku jsme téměř neviděli ani neslyšeli..vodní dýmka super..míchání koktejlů (za peníze samozřejmě) pěkné a zábavné.Ostatní animátoři z jiných zemí byli super, i nás Čechy tahali do různých soutěží.Lékař také po ruce.Pořádají tam trhy přímo v areálu jednou týdně,takže i suvenýry můžete nakoupit a nebojte se hodně smlouvat.Směnárna v místě.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Pláž docela čistá,lehátka dost poničená.Moře čisté,hodně mušlí.Doporučuji vodní sporty.Děti byly na vodním skůtru a byly nadšené.Pak jsme byli na čtyřkolkách, taky super zážitek ( i vás vyfotí a fotky si můžete prohlédnout,př.si nějakou po zaplacení odnést).

Okolí hotelu  průměrně (2,1/5)

Co čekáte? Čurbes, skládky, staveniště...nijak mě to nepřekvapilo, obdobné je to v Egyptě a v Turecku.Sami nikam samozřejmě nesmíte,jen s organizovaným odjezdem na výlet atd.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Byli jsme spokojeni.Jen u toho stravování je hodně co vylepšovat.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 24
z 46 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání