Napsat recenzi

Báječná dovolená naprostá pohoda !!!!

Recenze hotelu Caribbean World Borj Cedria Resort **** (Tunisko - Borj Cedria - Borj Cedria)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 426x
Recenze se líbila: 498 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Výhled na pláž Výhled na pláž
  • aqua park aqua park
  • Ubytování Ubytování
  • Mezonetový pokoj Mezonetový pokoj
  • Každý den cvičení v bazénu Každý den cvičení v bazénu

Báječná dovolená za skvělé peníze. Hotel poskytuje Croco club, což je úžasné pro rodiny s dětmi, naše malá byla nadšená a s animátorkou Luckou S. zažila spostu legrace. Za našeho pobytu zprovoznil hotel pro čechy novou restauraci, která byla naprosto skvělá, byla jen pro nás a arabi, kteří jsou musím přiznat čistotnější a spořádanější, než kdejaký čech. Žádní rusáci, poláci či němci. Restaurace byla čistá i jídla bylo dostatek, nádobí také, takže kdo bude číst starší recenze,, nebojte se stravování!!!!!!!!

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Krásné prostorné pokoje, vždy uklizené, nic nechybí. Kdo jede ve více jak 3 lidech dostane krásný mezonetový pokoj, takže děti mohou spát v patře a rodiče na manželské posteli. Balkon je dostatečně veliky, nechybí ani fen v koupelně a klimatizace.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Jak jsem již psala, pro čechy se zprovoznila nová restaurace (snídaně, obědy i večeře), kde si vybere každý. A to že jíslo chutná trochu jinak, než jsme zvyklý tady u nás je naprosto normální!!! Nechápu tedy názory většiny čechů, kteří jedou do Afriky a očekývají knedlíky a uzené.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Spokojenost, jsou zde bazény, promenády, náměstíčko, obchody, moře, banka, lékař. Naprosto spokojení jsme byly s animátorkami od blue style Janou, Magdou i s Luckou. Jelikož je to veliký komplex a my jsme byli zrovna v době kdy bylo plno, tedy 1800 hostů, personál hotelu trošku nestíhal, ale po čekání jste vždy dostali co jste potřebovali. Každý večer byl animační program. Je to tedy trošku rušnější, ale vždy sme byli tak unavení, že hudba která hrála venku působila jako ukolébavka.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Pláž pěkná, stěžovat si na občasné kelímky na pláži je blbost, ať si každý šáhne do duše, když si po sobě neumí lidi vyhodit kelímek do koše, udělat při tom 3 kroky a radči to nechají vedle lehátka, je naprosto jasné, že kelímky uletí když zde foufá skoro pořád vítr. Moře bylo fajn, pěkné vlny, ve kterých se krásně houpalo. Byly jsme nadšení z nádherných mušlí, které se zde dali najít.

Okolí hotelu  průměrně (2,1/5)

Jelikož hotel nestojí v řadě hotelů, ale je osamocen, je jasné, že tu bordel je. Pytle z odpatky na zemi, ale to se týká okolí, které je za branou hotelu. Jako všude jinde (Tunis či Egypt)

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Báječná dovolená. Já bych se určitě vrátila. A lidi nezapomeňte, že je to o tom ,,kdo chce mít pěknou dovolenou, ten jí má a kdo ne a hledá jen chyby, ať vyrazí na luxusní dovolenou za jiný peníze.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 24
z 46 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Andrea: Pohoda za 3*** ne za 4**** - 28. 8. 2014 12:10

Milá Pavlínko!Právě díky nám Čechům co jsme tam řvali o slušné záchody a stravování,protože nejsme dobytek,ale lidi co si přijeli odpočinout a strávit příjemnou dovolenou s dětmi. Jen díky tomu nám byla přidělena o málo lepší restaurace! I tak se tam za chvilku začli tlačit ají Poláci,protože se stejně tak chtěli v klidu a civilizovaně najíst! Tuhle dovolenou každopádně nedoporučuji slabým žaludkům,celiakům a diabetářům!!!!! Jinak Croco club a delegátky naše byly super! Animátoři,neboly baviči byly úžasný! Pokoj nám taky vyhovoval,jen ta lednička chyběla! Kdo chce nějaký alkohol,tak je lepší si dovézt raději svůj! Co se týče rezervace lehátek tak je lepší si dát pozor čím si to člověk zarezervuje,protože se ta určitá věc může ztratit! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání