Napsat recenzi

Corniche Palace, Tunisko

Recenze hotelu Corniche Palace Hotel *** (Tunisko - Bizerta - Bizerta)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 179x
Recenze se líbila: 599 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

hotel doporučuji pro nenáročné klienty

Ubytování  průměrně (4/5)

Při příjezdu nám kapala celou noc klimatizace, 2x jsme žádali o opravu a bylo opraveno. Myslím že kdo byl někdy v této zemi, tak ví, že se vše opraví, jen to není hned. Jinak bydlení dle očekávání. Nic luxusního, ale pro nás to bylo stejně jen na přespání, takže dobrý. Ručníky každý druhý den čisté, každý den uklizeno.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Snídaně – kdo přišel později, stěží měl salám, či sladký koláč ale po celou dobu snídaně pekli omelety, určitě se nedá napsat, že by nás trápili hlady. Pokud byla podaná stížnost, snažili se donést něco, aby bylo vyhověno. Čaj byl – jen pro upozornění z dřívější recenze Oběd a večeře - stravování je více o zelenině.. vždy opečená ryba a to musím říct, že mě velmi štvalo čekat frontu 15 min. než ji připraví.. jsem si připadala jak žebrák. Jinak určitě 2 druhy omáčky s masem a zapečené těstoviny, které jsem si nikdy nedala, protože každý říkal že pálí.

Celá rodina přibrala, takže tak hrozné to nebylo.

Nápoje - Nealko bylo vždy a alkoholické dokud se nevypil denní příděl na baru. Všichni jsem je podezřívali, že je ten alkohol ředěnej, protože tohle množství vypít doma denně co tam, tak nemáme nikdo játra.A my byli pořád střízliví i na sluníčku při 35st.C .Ale pivo a víno bylo vždy.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Byla jsem v Tunisku již po třetí, tak myslím že mohu posoudit že je to velmi skromný hotel. Personál OK, kluci animátoři fajn a číšníci tak normální - žádnej spěch.

Ale za co dávám maximum bodů - při odjezdu večeře - kvůli nám byla podávaná dřív, což není tak běžné a v den odjezdu jsme vždy 3 rodiny měli k dispozici pokoj pro nechání kufrů a vykoupání.

Pláž a moře  průměrně (2,5/5)

Ten hotel nemá pláž !!!!!!!!! Pod hotelem je 2m široká písečná nudle. Pokud se chcete koupat bez bot, musíte si zajít tak 500m dál mořem do zálivu, ale žádná lehátka a slunečníky. Každej kdo toužil se hlavně koupat v moři, to řešil tak, že ležel na lehátku u bazénu a chodil se do moře jen koupat i do toho vzdálenějšího zálivu. Tam bylo moře vždy čisté a jen písek, žádné kameny.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

okolí hotelu hezké

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Nejdříve jsem byla překvapená, co místních lidí se tam chodí koupat do bazénu.. na dotaz mi bylo odpovězeno že místní lidé si mohou koupit vstupenku na koupání v bazénu i s jídlem.. Taky jsme zažili 2x svatbu. Prostě hotel přístupný i veřejnosti. Myslím že to je dost zásadní věc, na kterou by měla upozorňovat cestovní kancelář.

Ale jela jsem si odpočinou, nevařit, o nic se nestarat, děti milují skluzavky, zábavu -tu nám dopřáli animátoři. Vše splněno ke spokojenosti. Kdybych chtěla luxus, nepojedu sem, ale to bych nejspíš už věděla podle počtu hvězdiček.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání