Napsat recenzi

Dvě noci v hotelu Patong Beach

Recenze hotelu Patong Beach Hotel **** (Thajsko - Phuket - Patong Beach)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2014
Přečteno: 420x
Recenze se líbila: 960 čtenářům
Fotografie: 14
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Noční Patong - Bangla Street Noční Patong - Bangla Street
  • Noční Patong - Bangla Street Noční Patong - Bangla Street

Pěkný městský hotel se nachází přímo v srdci rušného letoviska Patong, v blízkosti pláže a rušného centra. Vzdálost od letiště je přibližně 45 kilometrů.

Ubytování  průměrně (4/5)

Hotel nabízí ubytování v třech základních typech pokojů: Superior, Deluxe a Suite.

Já jsem byla ubytována v pokoji Deluxe. Pokoj byl menší, útulný a moderně vybavený. Balkon poskytoval výhled na moře a bazén. Vybaven byl koupelnou se sprchou a vanou, individuálně ovládanou klimatizací, TV, minibarem, trezorem (zdarma), set pro přípravu káva a čaje. Na pokoji mi chyběl fén.

Překvapivě zde není slyšet ruch z ulic a pláže.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Velmi bohaté snídaně, kde si vybere určitě každý. Evropská klasika (tousty, džemy, jogurty, musli, párky, vejce), thajské jídla (polévky a masové směsi s rýží), velký výběr zeleniny a ovoce. Na přání kuchaři připraví omelety nebo palačinky.

Možnost dokoupení večeří v jedné z hotelových restaurací.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Hotel nabízí restauraci pro snídani, snack bar, dvě restaurace pro večeři, Banana bar a diskotéku.

Součástí jsou dva bazény (lehátka a slunečníky zdarma), fitness centrum., směnárna, obchodní centrum a čistírna.

Wi-Fi za poplatek - v době mého pobytu 200 BTH za 24 hodin.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Plaž v Patongu mě nenadchla. Je sice dlouhá, široká a písečná, vzhledem k rušnému letovisku ale také přeplněná a znečištěná. Na pláži lehátka a slunečníky za poplatek, možnost výběru z různých druhů vodních sportů. Večer a v noci se na pláži pořádají různé párty.

Od hotelu se nachází přibližně 300 metrů.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Pokud víte, do čeho jdete, nemůžete být zklamáni. Rušné ulice, pouliční stánky s jídlem, obchody, obchodní domy, tržiště, masážní salóny, bary....a především noční Bangla Street - ulice vzdálená asi 400 metrů od hotelu, která se večer mění v pěší zónu a nabízí jeden bar vedle druhého, diskotéky a kabarety.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Hotel určitě patří k lepším městským hotelům, ve kterých jsem měla možnost bydlet, a byla jsem zde spokojená. Patong určitě stojí za návštěvu, především pro noční život a nákupy. Rozhodně nedoporučuji klientům, kteří hledají klidnou dovolenou. Ideální pro kombinaci s jiným ostrovem/místem v Thajsku.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Phuket - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání