Napsat recenzi

Filip Jun

Recenze hotelu Khaolak Laguna Resort **** (Thajsko - Phang Nga - Khao Lak)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2019
Přečteno: 104x
Recenze se líbila: 294 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkově dovolenou v Khao lak Laguna resort hodnotím kladně,

zahrada resortu velmi živá fauna a flora ve stylu tropické jungle. Je zde mnoho relaxačních nabídek v rámci resortu, místní personál se stará o své klienty at už formou poskytování pravidelných písemných informací ve vonavých obálkách ve schránkách klientů či pravidelného kvalitního ůklidu ubytovacího zařízení.

Odpočinek v laguna resortu mohu sám za sebe doporučit.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Samotné ubytování hodnotím kladně v orientálním stylu, pokoje jsou klimatizovatelné pravidelné udržování sociálního zařízení apartmánu ze strany personálu.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Stravování osobně nekomentuji popravdě nejsem zvyklý na thaiská jídla strvoval jsem se sám na vlastní náklady.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Vybavení, služby a personál hotelu hodnotím kladně viz výše uvedené v mém úvodním shrnutí.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláž a moře hodnotím jako super jelikož tam bylo jen opravdu málo lidí, takže velmi mnoho osobního prostoru po celé pláži a to i dokonce kilometry mimo resort.

Pláže čisté často nekuřácké to také ocenuji, moře bylo po celou dobu mého pobytu velmi aktivní vhodné spíše ke koupání z kraje ne k plavání.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Okolí khao lak hodnotím obecně kladně, nebot i město nebylo turisticky příliž rušné v tuto roční dobu. Vzdálenost od obchodů je velmi malá ihned po vyjití z resortu se člověk octne ve městě, je však malé a není tedy hlučné a co se procházek týče myslím, že je co objevovat.

Kladně hodnotím především klid.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Celkově na mě tato oblast působí relaxačně.

Celkově kladně hodnotím i přístup zaměstnanců agentury Z****cz v porovnání s jinými agenturami.

Kladně hodnotím i pořádající zájezd- cestovní kancelář P**** t*** a v závěru bych ještě kladně ohodnotil i leteckou společnost Qatar,

takže za sebe doporučuji.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Phang Nga - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání