Napsat recenzi

CK ***** už nikdy více!

Recenze hotelu Hotel Royal Cottage *** (Thajsko - Ko Samui - Lamai Beach)

Hodnocení:
průměrně: 1/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2016
Přečteno: 433x
Recenze se líbila: 611 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pěkné místo daleko od moře bez služeb delegáta. NEDOPORUČUJI ! !

V Lamai najdete spoustu hotelů za menší peníze a přímo u pláže.

My jsme je-li se ******, ale služby od nich nebyly žádné a zájezd stál o 10 tis korun více, než když si objednáte letenku a ubytování samostatně.

Ubytování  průměrně (1/5)

Postel na které nejde spát! Malá,uzavřená ze 3 stran, špatná matrace, proutěná poškozená kostra. Chtěli jsme vyměnit za větší,ale český delegát odmítl. Po naléhání nechal přinést přistýlku.

Hotel cca 250 m od pláže, ale v těchto místech je voda špinavá, jelikož zde Ústí do moře kanál. Museli jsme chodit cca 0,5 km.

Úklid byl dobrý.

Hotel uvádí českého delegáta, ten tam však není! V případě, že se objeví, nechce být obtěžován a nic nezajistí a informace o okolí od něj nečekejte.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Snídaně každý den stejné, ale dostačující.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Delegát nulové služby! Ostatní personál ochotný, ale je nutno se domlouvat anglicky.

Postel, na které se nedá spát !

Pláž a moře  průměrně (1/5)

Pláž nás zklamala. Voda byla většinou špinavá s pěnou a někdy připlavala špína, igelity, plastové obaly atd. Na pláži se pohybuji divocí psi, kteří zde kálí přímo do písku.

Okolí hotelu  průměrně (2/5)

Celkový dojem  průměrně (1/5)

Nikdy více s CK Snal travel a ani do tohoto hotelu!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ko Samui - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání