Napsat recenzi

Hrůza

Recenze hotelu Analay resort (Thajsko - kho Kood)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: únor 2016
Přečteno: 172x
Recenze se líbila: 483 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V žádném případě nejezděte do tohodle resortu. Vedou to tady Kambodžané, ne Thajci. Ubytování, okolí, noční život je katastrofální. Resort se nachází na skále. Není tu žádná rovina, tudíž sportovní vyžitít nulové.

Ubytování 

Ubytování hrozné, pokoje staré, neudržované, voda neodtéká nebo teče z odpadu, některé pokoje nemají ani teplou vodu, jiné pokoje nemají vybavení, které píšou na inter. stránkách, spí se na madracích pružinových, které tlači do žeber. Žádné skříňky na oblečení, jen pár ramínek. Dostanete jen jednu osušku na osobu, která vám má sloužit jak k moři, tak k bazénu, tak k mytí ve sprše.

Strava a stravování 

Jídlo bylo kupodivu dobré na tento resort, až mě to překvapilo.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Personál neumí skoro vůbec anglicky, komunikace je hrozná. Sama recepce je jeden velký zmatek, záznamy o hostech mají na papírech všelijak přeškrtané, takže vás hledá a nemůže vás najít. Jakýkoliv problém řeší po telefonu s majitelkou.

Sportovní a kulturní vyžití nulové, hotel je neudržovaný, některá mista jako noční bar, masáže jsou rozpadlá a uzavřená, Margaritu nebo Pina coladu si tu nedáte, protože ani neví co to je.Dřevěné lávky, které vedou okolo resortu jsou prohnilé, dokonce jsem některé i prošlápl.

Pláž a moře 

Pláž je plná naplaveného odpadu. Při vstupu do vody musíte překonat různé druhy plastového i jiného odpadu, na pláží je pár lehátek pod kokos. palmamy, samotný prostor s lehátky je neudržovaný, odpad tu nikdo nesbírá, staré listí a palm. oschlé větve taktéž.

Jediné pozitivum je, že na pláži si můžete půjčit kajak pro dva.

Vzdálenost z ubykace na pláž je dobrá, teplota vody také. Závěrem, kdyby tu pláž udržovali tak by byla moc krásná a dal bych jí pět hvězd.

Okolí hotelu 

Mimo resort je jeden obchod asi 150m od resortu, má všechno co člověk potřebuje, za ním jsou další resorty, které jsou krásně udržované, takže můžete na pláž tam.

Okolí blízké resortu Analay je hrozné, všude jsou odpadky, stavební materiál a na některých místech to zapácha odpadem z toalet.

Celkový dojem 

Rozhodně nedoporučuji tento resort!!! Pokud nejste spokojeni s ubytováním peníze vám nechtěji vrátit, takže buďto se s nimi rozlučte a najděte si jiný resort, nebo jste uvězněni v nejhorším resortu, kde jsem kdy byl!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Thajsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání