Napsat recenzi

Krásný exotický resort!

Recenze hotelu Sandies Baobab Beach Resort **** (Tanzanie - Zanzibar - Nungwi)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2013
Přečteno: 3 022x
Recenze se líbila: 616 čtenářům
Fotografie: 14
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkové resumé: úžasné místo, čistá teplá voda, italská kuchyně a ryby, skromné, ale čisté ubytování.

Pokud hledáte luxusnější ubytování, tak je volbou MyBlue, který je 500 metrů od Baobabu na stejné pláži.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Ubytování je hodně skromné. Pokoje v bungalovech jsou prostorné v mezích normy. Část bungalovů má starou, hlučnou klimatizaci a mají nižší strop. Protože z kohoutků teče mírně slaná voda, tak je sůl usazena všude a nevypadá to moc exkluzivně. Chromované baterie a obklady solí hodně trpí. Uklízečky pokoj uklízí každý den. Na pokoji je čisto. K vybavení bungalovů patří klima, lednice - díky vysoké vlhkosti hodně rezavá, stropní ventilátor, moskytiéra a vysoučeč vlasů. Nečekejte luxus. Ale není to ani žádná špinaná díra.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Stravování bylo výborné. Některým českým turistům se strava nelíbila, ale kdo má rád ryby a italskou kuchyni, tak bude nadšen jako já. Každý den byly čerstvé ryby, různé druhy těstovin a studených salátů. Na snídani nabízeli vajíčka, sladké koláčky, ovoce, máslo, džemy, výborný jogurt, palačinky...

Úžasné bylo exoticé ovoce. Slaďoučký, šťavnatá ananas, mango, papáju, pomeranče, pomelo... u nás v žádném supermarketu nekoupíte.

Českým turistům chyběla na snídani šunka a sýr, kterou ve snídaňovém repertoáru nemají.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Personál je úslužný a ochotný.

Management hotelu jsou italové.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž u hotelu je úžasná! Nádherná čistá voda, krásné prostředí, bělostný písek. Určitě je to největší deviza tohoto rezortu. Okolní rezorty mají nemají ani zdaleka tak překrásné pláže.

V rezortu jsme byli začátkem ledna. Počasí nádherné. Teploty přes 30, moře a bazén jak čaj, žádný déšť. Na slunku se dalo vydržet tak 10-15 minut.

Voda čistá. Občas v době přílivu byly vlny.

Dál od břehu jsou na kamenech ježci. Obzvášť při velkém odlivu je nutné dávat si pozor.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Rezort je umístěn blízko vesnic Nungwi a Kengwa. Do obou se dá dojít po pláži.

2x týdně se pořádá organizovaná procházka do místní školky a školy. Doporučuji vzít s sebou propisky, křídy, sešity, bonbóny, hračky... nebo peníze. Vidět vděčné úsměvy dětí stojí za to :-) BTW: bonbóny a hračky si můžete vzít i při procházce po pláži.

Poznámka pro pivaře: Kousek za branou je obchod, kde se dá koupit pivo za dolar. Je velice slušné :-)

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Na závěr bych chtěl upozornit, že Zanzibar je ostrov ve východní Africe.

Kdo nevydrží 3 dny bez řízků, vepřo-knedla, salámu, pečeného klobásu a tlačenky s cibulí, ať zůstane doma!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 14
z 21 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zanzibar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání