Napsat recenzi

KIWENGWA BEACH RESORT

Recenze hotelu VOI Kiwengwa Resort **** (Tanzanie - Zanzibar - Kiwengwa)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2012
Přečteno: 3 559x
Recenze se líbila: 656 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

11 NOCÍ. PĚKNÉ POČASÍ. ODPOČINKOVÁ DOVOLENÁ. ODLET 7.11. 2012 Z PRAHY DO HURGÁDY, TAM NÁS ASI NA 30 MINUT VYHNALI Z LETADLA, ZMĚNA POSÁDKY. DO ZANZIBARU JSME PŘILETĚLI ASI VE 14 HODIN. NA LETIŠTI HUMUS, ZMATEK, ZAJÍMALI JE JEN PENÍZE, HÁZELI PASY PO ZEMI, CHTĚLI VYPLNIT NĚJAKÉ PAPÍRY..ČEKÁNÍ NA DELEGÁTKU, ROZVOZ MÍSTNÍMI VÍCEPOČTOVÝMI AUTY DO HOTELU. BRALI JSME JEŠTĚ JEDEN HOTEL. V AUTĚ I PŘES PUŠTĚNOU KLIMATIZACI VEDRO. CESTA NA HOTEL TRVALA ASI HODINU. TAKŽE PŘÍJEZ SPOLU S ODBAVENÍM A CESTOU, PŘÍJEZD NA HOTEL OKOLO 16 HODINĚ MÍSTNÍHO ČASU. PŘIVÍTÁNÍ DRINKEM Z ANANASU. NASTOUPENÝ CELÝ PERSONÁL, KAŽDÝ CHTĚL NÉST VĚCI SAMOZŘEJMĚ ZA BAKŠIŠ. BAKŠIŠ SE DÁVÁ JAK V EURECH, DOLARECH, JINÝCH VĚCECH NAPŘ. SLADKOSTECH...

Ubytování  průměrně (4,2/5)

... TAKŽE PŘÍJEZ SPOLU S ODBAVENÍM A CESTOU, PŘÍJEZD NA HOTEL OKOLO 16 HODINĚ MÍSTNÍHO ČASU. PŘIVÍTÁNÍ DRINKEM Z ANANASU. NASTOUPENÝ CELÝ PERSONÁL, KAŽDÝ CHTĚL NÉST VĚCI SAMOZŘEJMĚ ZA BAKŠIŠ. BAKŠIŠ SE DÁVÁ JAK V EURECH, DOLARECH, JINÝCH VĚCECH NAPŘ. SLADKOSTECH...UBYTOVÁNÍ V HOTELU TYPU BUNGALOV VE SPODNÍM PODLAŽÍ.UBYTOVÁNÍ PEKNÉ, JEJICH STYL. NÁBYTEK.PĚKNÉ STYLOVÉ DVEŘE SE VYRÁBÍ V ZANZIBARU.MANŽELSKÁ POLSTEL S MOSKYTIEROU. PŘISTÝLKA. NOČNÍ STOLKY. LAMPIČKY. KAŽDÝ DEN ČISTÉ RUČNÍKY A POVLEČENÍ. SPÍ SE POD PROSTĚRADLEM. DEKY K DISPOZICI NEJSOU. SKŘÍŇ S REGÁLEM A TYČÍ NA POVĚŠENÍ OBLEČENÍ. KOUPELNA: ZÁCHOD, BIDET, SPRCHA, ZRCADLO. UKLIZENO. DOPLĚNY HYGIENICKÉ PROSTŘEDKY KAŽDÝ DEN. ČISTOTA. ŽÁDNÁ PLÍSEŇ. UBYTOVÁNÍ V BUNGALOVECH HOTELOVÉHO TYPU. BYDLELI JSME V PRVNÍ PODLAŽÍ.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

SNÍDANĚ OKOLO 9 HODINY: SLADKOSTI =PEČIVO, SOUSTY, MÁSLO, MARMELÁDA, MED, VAJÍČKA =AMOLETY, BULIČÍ VOKA, OBALOVANÉ TOUSTY VE VAJÍČKU. CHYBĚLA ZELENINA, OVOCE. ALE SNÍDANĚ CHUŤOVĚ DOBRÁ. OBĚD: VE STYLU ITALSKÉM = ŠPAGETY, TĚSTOVINY, BRAMBORY, HRANOLKY, MOŘE OVOCE, ZELENINY, SLADKÉHO PEČIVA, SLANÉHO PEČIVA. MASO, OMÁČKY, GRILOVANÉ RYBY...OBĚD VŽDY SUPER. VEČEŘE: TO SAMÉ JAKO OBĚD NA TEN ZPŮSOB. ALE VŽDY NĚJAKÁ VÝBORNÁ RYBA.

JÍDLO: SNÍDANĚ, OD SNÍDNĚ DO OBĚDA MOŽNOST NEALKOHOLICKÝCH NÁPOJŮ ZADARMO, OBČAS I NĚJAKÉ SLADKÉ, SLANÉ PEČIVO, OBĚD, K OBĚDU LAHEV VODY NA STŮL. OD OBĚDA DO VEČEŘE MOŽNOST NEALKOHOLICKÝCH NÁPOJŮ ZDARMA, OBČAS I NĚJAKÉ SLADKÉ, SLANÉ PEČIVO, VEČEŘE LAHAV VODY NA STŮL.

MOŽNOST ZAKOUPIT SI ALKOHOL, PLATÍ SE PŘI ODJEZDU.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

TENISOVÉ HŘIŠTĚ, ANIMAČNÍ PROGRAM ZHRUBA KAŽDÝ DRUHÝ DEN, HLÍDÁNÍ DĚTÍ NE. JEDEN BAZÉN VŽDY UDRŽOVANÝ. SLUŽBY SUPER. PEROSNÁL MLADÝ. OD VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ HLÍDÁN...

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

ODPOVÍDÁ ZANZIBARU A AFRICKÉMU ZPŮSOBU ŽIVOTA

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

KLIDNÉ OKOLÍ. NAPROSTÝ KLID...V DOBĚ NAŠEHO POBYTU CELKOVĚ NA OSTROVĚ 84ČECHŮ. U NÁS V RESORTU UBYTOVÁNO POUZE 13 ČECHŮ VŠECH TĚKOV. KATEGORIÍ...

Radka.Dlabolova@seznam.cz kontakt = zodpovím ráda dotazy

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zanzibar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání