Napsat recenzi

TRINCO BLU BY CINNAMON

Recenze hotelu Trinco Blu Hotel Cinnamon **** (Srí Lanka - Trincomalee - Trincomalee)

Hodnocení:
průměrně: 4,9/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2018
Přečteno: 89x
Recenze se líbila: 384 čtenářům
Fotografie: 15
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Výhled z pokoje Výhled z pokoje
  • Pokoj Pokoj
  • Procházka po pláži Procházka po pláži
  • Výhled z pokoje Výhled z pokoje
  • Výhled od bazénu Výhled od bazénu
  • Výhled z lobby Výhled z lobby
  • Pokoj Pokoj
  • Výhled ze strany od moře na hotel Výhled ze strany od moře na hotel
  • Výhled z lobby Výhled z lobby
  • Koupelna Koupelna
  • Pláž u hotelu - místní rybáři Pláž u hotelu - místní rybáři
  • Pláž u hotelu Pláž u hotelu
  • Pláž u hotelu Pláž u hotelu
  • Pokoj Pokoj
  • Pokoj Pokoj

Krásný 4* hotel, přímo u krásné písečné pláže

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Hotel nabízí čisté pokoje v přízemí nebo prvním patře. Pokoje jsou situovány s výhledem na moře a k bazénu. Všechny pokoje mají balkon. Pokoje jsou jednoduché a útulné, vymalovány do bíla s doplňky v modré barvě. Pokoje mají klimatizaci, kabelovou TV, minibar, fén, Wi-Fi free, konvici pro přípravu kávy nebo čaje.

Strava a stravování  průměrně (4,9/5)

Restaurace nabízí celou řadu asijských a kontinentálních pokrmů. My měli polopenzi formou bufetu. Na výběr bylo dostatek jídla, jak evropského, tak asijského. K jídlu si můžete vybrat mořské plody, nepřeberné množství rice and curry, dhal, čerstvé ovoce a zeleninu, mnoho dalších. Zapít můžete čerstvou vodou z kokosu nebo si dát čerstvý fresh juice.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

k dispozici jsou plážové ručníky, lehátka u bazénu i na pláži. Po cestě na pláž se můžete zastavit pro alkoholický i nealkoholický drink do plážového baru. Hotel má také nonstop recepci, restauraci, brouzdaliště pro děti i bazén pro dospělé. Úklidový servis funguje výborně. Wifi připojení funguje po celém resortu, dokonce i na pláži. Personál je velice přátelský a ochotný.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Hotel se nachází přímo u nádherné písečné pláže. Pláž je velice dobře udržovaná, každé ráno zdejší personál sbírá odpadky, které sem přineslo moře přes noc. Teplota vody měla okolo 30 °C a vlny byly celkem velké, podle místních v březnu zcela neobvyklé. Vstup do vody pozvolný. Na této pláži potkáte pouze toulavé psy, hotelové hosty a 2x denně místní rybáře při lovu ryb.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Hotel se nachází v klidném prostředí přibližně 6 km od města Trincomalee, pár minut cesty tuk tukem nebo na motorce. Do města také dojdete pěšky přímo po pláži, přibližně 3 km.

Asi 2 min chůze od hotelu na ulici narazíte na místní restaurace, pár obchůdků a masáže.

Celkový dojem  průměrně (4,9/5)

Tento hotel nabízí vše, co člověk na dovolené potřebuje. Se servisem a službami jsem byla naprosto spokojená, jídlo bylo výtečné a nádherná liduprázdná pláž mě zcela uchvátila. Určitě bych se do tohoto hotelu ráda vrátila.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Trincomalee - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání