Napsat recenzi

Hotel Club Palm Bay ****

Recenze hotelu Club Palm Bay Hotel **** (Srí Lanka - Puttalam - Marawila)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2016
Přečteno: 171x
Recenze se líbila: 548 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel v blízkosti letiště a města Marawila, vhodný pro pořádání výletů.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Byli jsme ubytováni v hezkých bungalovech v zahradě, v blízkosti restaurace a bazénu. Pokoje byly prostorné a čisté. V pokojích byl trezor, minibar i varná konvice s čajem a kávou. Na pokojích je ovladatelná klimatizace, nebo stropní větrák. Koupelna byla dostatečně velká, čistá, je zde k dispozici šampon a mýdlo, navíc také koupací čepice, protože se sprchou nelze manipulovat. Po příchodu na pokoj nám jako uvítání za malý okamžik přinesli mísu ovoce a pár zákusků.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Na snídani, oběd i večeři nespočetná množství ovoce (nejčastěji ananas, meloun a papaja). Na výběr bylo vždy z různých druhů masa, spousty zeleniny upravené na různé způsoby, stejně tak spousty čerstvé zeleniny. U jídel, která jsou s chilli mají v tomto hotelu vždy u názvu pokrmu papričku. K snídani jsou vždy k dispozici džusy, u oběda a večeře je zdarma podávána rozlévaná voda. K obědu i k večeři vždy různé druhy rýže, brambory. Myslím, že si každý vybere.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

V hotelu je obrovský bazén kolem kterého se rozkládá hezká zahrada, na WIFI se dá připojit v recepci, hlavní restauraci a u bazénu. Je zde možnost si zahrát šipky, ping pong, tenis. U večeře byla živá hudba

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Pláž se nachází v bezprostřední blízkosti hotelu. V říjnu, kdy jsme hotel navštívili se zde v moři ještě nedalo koupat kvůli velkým vlnám.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

U hotelu je jezero, ve kterém se ale nedoporučuje koupat, některé pokoje mají na jezero výhled.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Jediné, co mi na tomto hotelu vadilo, byla nemožnost se koupat v moři a řvoucí hejna ptáků u bazénu. Kvalitě ubytování, jídla a služeb nemám co vytknout.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 5 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Puttalam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání